28 / 04 / 2024

Bayat Belediyesi toplu açılış ve temel atma töreni

Bayat Belediyesi toplu açılış ve temel atma töreni

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Bayat ilçesinde toplu açılış ve temel atma törenine katıldı. Eroğlu 'Türkiye’yi gıda üretilen ve gıda ihraç eden bir ülke haline getireceğiz. Bakın göreceksiniz, gıda çok daha önemli bir hale gelecek' dedi...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi açıkladı! Toplu taşımaya İBB standartı geliyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği Taşıt Hizmet Kalitesi Uygunluk Kontrolü Sistemi (TAHKUK) ile toplu ulaşım araçlarına belirli standart geleceği açıklandı. İstanbul’daki iki merkezde taksi, minibüs ve taksi dolmuş kalitesi denetlenecek. İşte haberin ayrıntıları...

Nilüfer Belediyesi toplu konut imarlı 7 arsa satacak!

Bursa İli Nilüfer Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan toplu konut alanı imarlı yedi arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 25 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Edremit Belediyesi toplu iş yeri imarlı arsa satacak!

Balıkesir İli Edremit Belediye Başkanlığı, Balıkesir Edremit Yolören Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi Edremit Belediye Başkanlığı Meclis Toplantı Salonu'nda yapılacak.

Bir şehirde daha toplu taşımaya zam geldi: Yüzde 80 zam

Afyonkarahisar Belediyesi, toplu ulaşım ücretlerine yüzde 80 zam yaptı. Zammın ardından 5 lira 50 kuruş olan nakit biniş ücreti 10 liraya çıktı. 

Akaryakıt Zamları Toplu Ulaşıma Yansıyor: Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Ücretlerine Zam Yaptı

Kayseri'de toplu ulaşıma yapılan zamlar, akaryakıta gelen üst üste zamların ardından gerçekleşti. AKP'li Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kentteki toplu ulaşıma yapılan zam kararını duyurdu.

İBB Sultangazi Toplu Konut Projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Sultangazi'de toplu konut projesi hayata geçirecek. Peki İstanbul Büyükşehir Belediyesi Toplu Konut Projesi nerede inşa edilecek? İşte İBB Sultangazi Toplu Konut Projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Toplu taşımaya yüzde 40 zam haberi daha! Öğrenci ve tam bilet fiyatları kaç para oldu

İstanbul'da toplu taşımaya gelen yüzde 40 oranında zamdan sonra öğrenci akbili ve aylık akbillerin fiyatı güncellendi. Öğrenci 109 liraya tam akbil ise 602 liraya çıktı. Zamların sıcağı geçmemişken bir zam haberi de Bolu'dan geldi. Bolu Belediyesi toplu taşımaya yüzde 40 zam yaptı.

İstanbullulara toplu ulaşım şoku! Otobüs, metrobüs metrolar duracak mı?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi toplu ulaşımın durabileceği uyarısı yapıyor. Sebebi, geçtiğimiz gün sunulan ancak reddedilen ek zam teklifi…

Aydın Buharkent'e toplu konut müjdesi!

Aydın Buharkent Belediyesi, Toplu Konut Projesi için çalışmalara başladı. İlçeye yeni yaşam alanı sunacak projenin 2021'nin sonuna kadar tamamlanması bekleniyor. 

Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi’nde saha tespitleri tamamlandı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile birlikte sürdürülen Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi’nde saha tespitlerinin tamamlandığını müjdeledi. 

Akgedik Yunuskent 3'üncü etap için başvurular başladı!

Dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapmak için projeler üreten Yunusemre Belediyesi, Toplu Konut İdaresi (TOKİ)  ile hayata geçirdiği Akgedik Yunuskent Projesi’nde 3. etabın başvuruları başladı.

Tuzla Belediyesi imarlı 5 arsasını satışa çıkarıyor!

Tuzla Belediyesi, toplu işyeri ve depolama alanı imarlı 5 arsasını 10 Nisan 2018’de kapalı teklif usulü ile satışa sunacak. 

Trabzon Yenicami ve Zincirlitaş'a dönüşüm müjdesi!

Trabzon Dernekpazarı Yenicami Mahallesi, Zincirlitaş Mahallesi ve Merkez Mahallesi’nde gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm çalışması için Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Dernekpazarı Belediyesi arasında protokol imzalandı.

Bayat Belediyesi toplu açılış ve temel atma töreni Haberi

Bayat Belediyesi toplu açılış ve temel atma töreni

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Türkiye’yi gıda üretilen ve gıda ihraç eden bir ülke haline getireceğiz. Bakın göreceksiniz, gıda çok daha önemli bir hale gelecek. Bu yüzden biz bütün Türkiye’nin topraklarını başta Afyonkarahisar olmak üzere sulayacağız, suluyoruz Allah’a şükür" dedi.


Bakan Eroğlu, Afyonkarahisar programının son gününde Bayat ilçesinde katıldığı Bayat Belediyesi toplu açılış ve temel atma töreninde yaptığı konuşmada, Kurban Bayramının ikinci gününden bu yana Afyonkarahisarlı'larla bayramlaştığını dile getirdi. 


Eroğlu, bayram ziyaretleri süresinde yanında bulunan Vali İrfan Balkanlıoğlu, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Bakanlığa bağlı bölge ve şube müdürleri ile emniyet ve jandarma yetkililerine teşekkür etti.


Ramazan Bayramında ziyaret edemediği belde ve ilçelere Kurban Bayramında gittiği için mutlu olduğunu ifade eden Eroğlu, her gelişinde...