07 / 07 / 2024

bayat yüksekokul

bayat yüksekokul

İlçe ziyaretlerini sürdüren AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı ve Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, "Bayat İlçemizde Meslek Yüksek Okulu kurulmasını kararı onay için YÖK'e sunuldu. Yüksek okul Bayat'a hayırlı olsun" dedi.

Boğaziçi Üniversitesi'nde hukuk fakültesi ve iletişim fakültesi kuruldu!

Cumhurbaşkanı kararıyla 20 üniversitede toplam 26 yeni fakülte, enstitü ve yüksekokul kuruldu. Bugünkü Resmi Gazete'de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Boğaziçi Üniversitesi'nde hukuk fakültesi ve iletişim fakültesi kuruldu.

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi'ndeki ticari alanlar kiraya verilecek!

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi bünyesinde yer alan bazı fakülte ve yüksekokul içerisinde bulunan, fast-food, kantin, oyun alanı ve kiralık dükkan gibi taşınmazlar 27 Ekim 2020 günü kiraya verilecek.

Nusaybin'de yüksekokul için arazi tahsisi!

Mardin Nusaybin Belediyesi, ilçeye Meslek Yüksekokul yapılması için Üniversite yönetiminin istediği Gırnavaz Mahallesinde bulunan yaklaşık 2 dönümlük araziyi tahsis etti.

8 üniversitede yeni fakülte ve yüksekokul kuruldu!

Bazı yükseköğretim kurumları bünyesinde fakülte kurulması ve kapatılması ile adlarının değiştirilmesi hakkındaki Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, Kerkük ve Cerablus'ta iki ayrı Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu kurulmasına karar verildi.

500 milyar dolarlık rezerv OSB ile dünyaya açılacak!

Yaklaşık 500 milyar dolarlık mermer rezervi tespit edilen Bursa'nın Orhaneli ilçesinde, bünyesinde yüksekokul, otel ve fuar alanı da bulunacak Maden OSB'nin kurulmasına ilişkin bütün izinler tamamlandı.

Bazı Yükseköğretim Kurumlarına Bağlı Enstitü, Fakülte ve Yüksekokul kuruldu!

Bazı Yükseköğretim Kurumlarına Bağlı Olarak Enstitü, Fakülte ve Yüksekokul Kurulması, Kapatılması ve Adlarının Değiştirilmesi Hakkında Karar, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı...

İşte yeni kurulan ve kapatılan üniversiteler!

Bazı yükseköğretim kurumlarına bağlı olarak fakülte kurulması ve kapatılması ile adlarının değiştirilmesi hakkındaki kararlar Resmi Gazete'de yayımlandı. Bakanlar Kurulu'nun kararıyla 13 üniversite bünyesinde yeni fakülte, enstitü ve yüksekokul kuruldu.

17 üniversite bünyesinde yeni fakülte, enstitü ve yüksekokul kuruldu!

Bazı yükseköğretim kurumlarına bağlı olarak fakülte kurulması ve kapatılması ile adlarının değiştirilmesi hakkındaki kararlar Resmi Gazete'de yer aldı.

Denizli’deki üniversite binasını Belediye bitirecek!

Denizli’nin Kale ilçesi’nde inşa edilen yüksekokul binası, Büyükşehir Belediyesi tarafından bitirilecek. Binanın kısa sürede tamamlanıp hizmete açılması planlanıyor.

Zonguldak Bayat'taki karayolunda çökme!

Zonguldak'ın İstanbul'a bağlantısını sağlayan karayolunun Bayat köyü mevkisinde çökme meydana geldi. Yapımı tamamlanan kısmın henüz trafiğe açılmayışı olası bir faciayı da önledi.

Manisa Edip Bayat İlkokulu yıkıldı!

Hayırsever Edip Bayat'ın 1963 yılında Kırkağaç'a kazandırdığı Edip Bayat İlkokulu'nun yıkımı gerçekleşti. Okulun son yıllarda ki güven vermeyen hali ve depreme dayanıklılığı konusunda ki tehlikeli durumu sonrası yıkılmasına karar verildi.

MAKÜ Bucak Sağlık Yüksekokulu binasının inşaat protokolü yapıldı!

Burdur’un Bucak ilçesine yaklaşık iki yıl önce açılan ve bina olmadığı için bir türlü eğitime geçemeyen Sağlık Yüksekokul binası için imza protokolü yapıldı.

İzmir Ödemiş'e yeni bir yüksekokul açılıyor!

Ödemiş'te bir üniversite açılması konusunda girişimlerde bulunan Mahmut Badem, bu yıl kapatılacak Sağlık Yüksekokulu yerine 4 yıllık eğitim verecek Çocuk Gelişimi Bölümü'nden sonra Paramedik bölümünün 2016 yılında öğrenci almaya başlayacağını bildirdi.

bayat yüksekokul Haberi

bayat yüksekokul

Seçim çalışmalarına destek için ilçe ziyaretlerini sürdüren AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı ve Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, Bayat ve Uğurludağ'ı ziyaret etti. 


Yapılan açıklamaya göre, Milletvekili Bağcı'ya il Başkan Yardımcıları Mahmut Öztemiz ve Mustafa Kılıç ile İl Yönetim Kurulu Üyeleri Kenan İpek ve Ahmet Akın eşlik etti. 


ÜNLÜ: 'BAYATTA HER YATIRIMDA EMEĞİNİZ VAR'

Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü. yeni imar düzenlemeleri ile devam eden yatırımlar hakkında bilgi verdi. Bugüne kadar Bayat'a gösterdiği ilgi. destek ve kazandırılan yatırımlar için Bağcıca teşekkür eden Ünlü. "Bayat'ta her bir yatırımda emeğiniz ve ahında imzanız var. Bunu Bayatlı çok iyi biliyor ve hizmetlerinizi hiç unutmayacak. Hemşehrilerim adına teşekkür ederim" dedi.

Milletvekili Bağcı ise; "Siyaset bir anlamada sonuç alma sanatıdır. Başarı birlikte ve uyumlu çalışmanın sonucu gelir. Pek...