15 / 05 / 2024

Bayat'a yeni meslek yüksekokulu yapılacak!

Bayat'a yeni meslek yüksekokulu yapılacak!

İlçe ziyaretlerini sürdüren AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı ve Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, "Bayat İlçemizde Meslek Yüksek Okulu kurulmasını kararı onay için YÖK'e sunuldu. Yüksek okul Bayat'a hayırlı olsun" dedi.



Seçim çalışmalarına destek için ilçe ziyaretlerini sürdüren AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı ve Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, Bayat ve Uğurludağ'ı ziyaret etti. 


Yapılan açıklamaya göre, Milletvekili Bağcı'ya il Başkan Yardımcıları Mahmut Öztemiz ve Mustafa Kılıç ile İl Yönetim Kurulu Üyeleri Kenan İpek ve Ahmet Akın eşlik etti. 


ÜNLÜ: 'BAYATTA HER YATIRIMDA EMEĞİNİZ VAR'

Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü. yeni imar düzenlemeleri ile devam eden yatırımlar hakkında bilgi verdi. Bugüne kadar Bayat'a gösterdiği ilgi. destek ve kazandırılan yatırımlar için Bağcıca teşekkür eden Ünlü. "Bayat'ta her bir yatırımda emeğiniz ve ahında imzanız var. Bunu Bayatlı çok iyi biliyor ve hizmetlerinizi hiç unutmayacak. Hemşehrilerim adına teşekkür ederim" dedi.

 

Milletvekili Bağcı ise; "Siyaset bir anlamada sonuç alma sanatıdır. Başarı birlikte ve uyumlu çalışmanın sonucu gelir. Pek çok yatırımın daha kolay kazandırılarak tamamlandı, bunu da teşkilatlarımız. belediyemiz ve siyasetin uyumlu çalışmasının sonucu elde ettik. Çorum'dan aldığımız güç ve destekle  Ankara  bürokrasisinin koridorlarında kendimizi daha güçlü hissettik ve sonuç aldık. Bayat'a hizmet etmek, yatırım kazandırmak bizim için şereftir." diye konuştu.


BAYATTA MYO COŞKUSU 

Bugün Bayatımıza gelirken hemşehrilerimizin en çok arzu ettiği, olmasını istediği yatırımın kararını da yanımıza alarak geldik. Bugün sizler kadar bizlerde sevinçliyiz ve mutluyuz. Bağcı, belediye ziyaretinde çiçeklerle karşılandı. Evet Hitit Üniversitesi Senatomuz 09.10.2015 tarihinde Bayat İlçemizde Meslek Yüksek Okulu kurulmasını kararını onay için YÖK'e sunmuştur. Yüksek okul Bayat'a hayırlı olsun. Siz inandınız, bize güvendiniz. biz de Bayat'ın kaderinin Tımarlı sulama projeleri ve yüksek okul ile değişeceğine inandık ve bu müjdeyi bugün size getirdik. Bayat son seçimlerde AK Parti'ye en yüksek destek veren ilçe olmuştur. Bu desteği bu yatırımla taçlandıracağız. Yüksekokul Bayat'a mührümüz olacak. Kunduzlu Barajı da. Kızılırmak Sulama Projesi de,hastane de, dere ıslahı ve rıhtım da, arıtma tesisi de, 300 kişilik öğrenci yurdu da, Çankırı-Ankara yolu da emeğimizin ürünüdür. Her birisi başarılı AK Parti hükümetlerinin ve siyasetinin Bayat'a mühürleridir. "Çorumun bakanı yok yatırım alınıyor' diyenler bunları inkar etmeye devam etsinler. Ya da devlet yatırımı diye ağız değiştirsinler. Dönemlerinde derenin içine kimsenin gidemeyeceği yere spor salonundan başka hangi devlet yatırımının gelmesine katkı sunmuşlar onun hesabını versinler. Biz adeta Bakan gibi çalıştık. Çorum'un hakkını koruduk. Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi olarak hiç bir kurumumuzun ödenek sorunu yaşamamasını sağladık. Bu hizmetler ve yatırımlarla 1 kasım seçimlerinde yeni bir birincilik, yüzde 80 oy desteğini hak ettiğimizi düşünüyorum. Sayın Başbakanımızın büyük ve güçlü Türkiye'yi inşa çabası ve hedefine, tek başın iktidar olmaya destek olalım. Bayat bu güçlü desteği verecek ve inşallah Türkiye'de ilk 20'e girecektir. Yüksek Okulun tabelasını asana kadar Ankara'da önünüze düşmeye söz veriyorum" 


Konuşmaların ardından Yüksek Okul Kurma ve Yaşatma Derneği Başkanı Adem Okumuş ve Belediye Başkanı Ekrem Ünlü tarafında Bağcı'ya teşekkür plaketi verildi. Bayatlılar sevgi seli ve yoğun teşekkür ile Bağcı'yı bağırlarına basarak hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler ve "Yolun Açık olsun' diyerek dualarla uğurladılar. 


Bağcı, AK Parti Milletvekili Adayı Bekir Horuz ve Bayat teşkilatı ile birlikte esnaf ziyaretinde bulunarak, Kızılırmak Tımarlı Sulama Projesi'nin temelinin atıldığı ve yüksek okulun kurulması kararının alındığı müjdesini verdi. 


Çorum Hakimiyet


Geri Dön