07 / 07 / 2024

bayata myo geliyor

bayata myo geliyor

İlçe ziyaretlerini sürdüren AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı ve Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, "Bayat İlçemizde Meslek Yüksek Okulu kurulmasını kararı onay için YÖK'e sunuldu. Yüksek okul Bayat'a hayırlı olsun" dedi.

Afyonkarahisar Şuhut'a ikinci MYO geliyor!

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, Afyonkarahisar Şuhut'a ikinci meslek yüksekokulunun açılacağı müjdesini verdi

Malatya Doğanşehir'e 5 yıldızlı hastane ve MYO geliyor!

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Doğanşehir ilçesine 5 yıldızlı otel konforunda bir hastanenin yanısıra Meslek Yüksekokulu’nun yapımına başladığını söyledi.

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi'ne Sağlık MYO geliyor!

Isparta’nın Yalvaç ilçesi’nde yaşayan Gevher Türkan Berkand Atayalvaç’ın, yaptıracağı Süleyman Demirel Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksekokulu (MYO) protokolü imzalandı

AVM'lere yeni düzen geliyor!

AVM'lere yeni düzen geliyor. Alışveriş Merkezleri ve Büyük Mağazalarla ilgili yasa Meclis'e sunuldu. Yasa kabul edilirse, artık AVM'ler akşam 20.30'a kadar çalışacak, Pazar günleri kapalı olacak.

25 milyar dolar büyüklüğe ulaşacak enerji fonu geliyor!

25 milyar dolar büyüklüğe ulaşacak enerji fonu geliyor. Türkiye’nin enerji projelerinin finansmanında kullanılmak üzere, büyüklüğü zamanla 25 milyar dolara ulaşabilecek bir enerji yatırımları fonu kurulması karar altına alınacak

Gazimağusa'ya tramvay geliyor!

Gazimağusa'ya tramvay geliyor. Gazimağusa Belediyesi, kentin ulaşım master planının hazırlanması ve "Tramvay Projesi"nin fizibilite çalışmalarının yapılması için İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden gelen ekiple bir toplantı yaptı.

Bağcılar'a üç öğrenci yurdu geliyor!

Bağcılar'a üç öğrenci yurdu geliyor. Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yeni yaşam alanlarına kavuşan Bağcılar, eğitim ve de öğretime yönelik hayata sunulan projelerle de dikkat çekiyor.

Gayrimenkul denince akla konut geliyor!

ERA tarafından gerçekleştirilen 'Sektörel Algı ve İtibar Araştırmasının sonuçları paylaşıldı. 953 kişinin görüşlerinin alındığı araştırmaya göre gayrimenkul denince kamuoyunun yüzde 45.7'sinin aklına ev geliyor.

Gayrimenkul denilince akla konut geliyor!

ERA tarafından gerçekleştirilen 'Sektörel Algı ve İtibar Araştırmasının sonuçları da paylaşıldı. 953 kişinin görüşlerinin alındığı araştırmaya göre gayrimenkul denince kamuoyunun yüzde 45.7'sinin aklına ev geliyor.

Vladimir Putin 100 milyon dolarlık anlaşma için Türkiye'ye geliyor!

Türkiye ve Rusya arasında 2010 yılında açıklanan 100 milyar dolarlık ticaret hacmi anlaşması için Rusya Devlet Başkanı Putin Türkiye'ye geliyor. Putin, Erdoğan ve Davutoğlu ile görüşecek. Gündem başlıkları ise; ticeret ve enerji...

İnşaatlara yeni denetim sistemi geliyor!

İnşaatlara yeni denetim sistemi geliyor. Hükümet, inşaat sektöründe suistimallerin yaşandığı standartların takip edilmesi ve malzeme niteliğinin araştırılması amacıyla ' Yapı Araştırma Merkezi ' kurmaya hazırlanıyor.

İnşaatlara yeni denetim sistemi geliyor!

İnşaatlara yeni denetim sistemi geliyor. Hükümet, inşaat sektöründe suistimallerin yaşandığı standartların takip edilmesi ve malzeme niteliğinin araştırılması amacıyla ' Yapı Araştırma Merkezi ' kurmaya hazırlanıyor.

Fikirtepe'ye 50 bin yeni konut geliyor!

Fikirtepe'ye 50 bin yeni konut geliyor. İmzaları, kiraları, imar planları, ruhsatları, çantacıları mültecileri, inatçılarıyla dönüşümün yılan hikayesine döndüğü Anadolu Yakası'nda yer alan Fikirtepe'de mutlu sona yaklaşılıyor...

bayata myo geliyor Haberi

bayata myo geliyor

Seçim çalışmalarına destek için ilçe ziyaretlerini sürdüren AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı ve Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, Bayat ve Uğurludağ'ı ziyaret etti. 


Yapılan açıklamaya göre, Milletvekili Bağcı'ya il Başkan Yardımcıları Mahmut Öztemiz ve Mustafa Kılıç ile İl Yönetim Kurulu Üyeleri Kenan İpek ve Ahmet Akın eşlik etti. 


ÜNLÜ: 'BAYATTA HER YATIRIMDA EMEĞİNİZ VAR'

Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü. yeni imar düzenlemeleri ile devam eden yatırımlar hakkında bilgi verdi. Bugüne kadar Bayat'a gösterdiği ilgi. destek ve kazandırılan yatırımlar için Bağcıca teşekkür eden Ünlü. "Bayat'ta her bir yatırımda emeğiniz ve ahında imzanız var. Bunu Bayatlı çok iyi biliyor ve hizmetlerinizi hiç unutmayacak. Hemşehrilerim adına teşekkür ederim" dedi.

Milletvekili Bağcı ise; "Siyaset bir anlamada sonuç alma sanatıdır. Başarı birlikte ve uyumlu çalışmanın sonucu gelir. Pek...