07 / 05 / 2024

bayburt asfalt yenileme

bayburt asfalt yenileme

Bayburt’ta tamamlanan alt yapı çalışmalarının ardından üst yapı çalışmalarına hız veren Bayburt Belediyesi, kalıcı asfalt uygulamalarına başladı.

Galata Köprüsü’ndeki çalışmalar planlanandan önce bitirildi

İBB’nin Eminönü ve Karaköy semtlerini birbirine bağlayan Galata Köprüsü’nde yaptığı “Derz Değişimi ve Asfalt Yenileme İnşaatı” planlanan tarihten önce bitirilerek yol trafiğe açıldı.

Galata Köprüsü'nde çalışmalara başlandı! 40 gün boyunca tek yönlü trafiğe kapatıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından (İBB) Galata Köprüsü'nde yapılacak derz değişimi ve asfalt yenileme çalışmasının ilk etabı  dün gece yarısı başladı. Çalışmaların devam ettiği köprü 40 gün boyunca tek yönlü trafiğe kapatılacak. 

Bursa şantiye alanına döndü!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle mücadelede hafta sonları uygulanan sokağa çıkma yasaklarında Bursa’nın ana arterlerinde asfalt yenileme çalışmalarına hızla devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, diğer taraftan mahallelerde yıllar boyunca beklenen hizmetler yerine getiriliyor.

Bayburt'ta kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, ilçede yapımı devam eden proje ve kent yenileme çalışmalarını inceledi.

Karabük Belediyesi'nin kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Karabük Belediyesi'nin kent yenileme çalışmaları devam ediyor. Bölgede asfalt çalışlarını hızla sürüyor.

İpekyolu Belediyesi'nin kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Van merkez İpekyolu Belediyesi Başkanlığının asfalt çalışmaları Cevdet Paşa Mahallesindeki sokaklarda kent yenileme çalışmaları sürüyor.

Niğde'de asfalt yenileme çalışmaları başladı!

Niğde Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, asfalt sezonunun açılmasıyla birlikte kentteki yıpranmış ve bozuk yolların onarımına başladı.

Bayburt'ta asfaltsız yol kalmayacak!

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, şehrin altyapı sorununun tamamen sona erdiğini belirtti. Memiş, 2017 yılı Ekim ayı itibariyle Bayburt merkez ana arterlerde kesinlikle asfaltı, kaldırımı yapılmamış yolun kalmayacağını söyledi.

İskenderun'da yol yatırımları hız kesmeyecek!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ulucamii caddesinde asfalt yenileme çalışmalarının başladığını belirtti. Başkan Seyfi Dingil, kent genelinde birçok farklı noktada asfalt yenileme çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Sultanbeyli'de asfalt yenileme çalışmaları başladı!

Sultanbeyli Belediyesi ilçenin birçok noktasında çalışmalarına devam ediyor. Asfalt yenileme, kaldırım imalatı çalışmalarının yanı sıra diğer kurumlarda Sultanbeyli’nin sorunlarının giderilmesi için hizmetlerini sürdürüyor.

Kocasinan Himmetdede'nin yolları yenileniyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Himmetdede Mahallesi’nde asfalt yenileme ve yol genişletme çalışmalarının aralıksız sürdüğünü söyledi.

Bartın'da asfalt ve yol yenileme çalışmaları yapılıyor!

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kentte asfalt ve yol düzenleme çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.

Bayburt’ta kalıcı asfalt uygulamaları başladı!

Bayburt’ta tamamlanan alt yapı çalışmalarının ardından üst yapı çalışmalarına hız veren Bayburt Belediyesi, kalıcı asfalt uygulamalarına başladı.

bayburt asfalt yenileme Haberi

bayburt asfalt yenileme

Bayburt’ta tamamlanan alt yapı çalışmalarının ardından üst yapı çalışmalarına hız veren Bayburt Belediyesi, kalıcı asfalt uygulamalarına başladı.


Genç Osman Mahallesinden başlanan çalışmalar tüm hızıyla devam ederken asfalt uygulaması profesyonel bir firma tarafından finişerle gerçekleştiriliyor. Bayburt için oldukça önem arz eden çalışmalar tamamlanınca araç ve yaya trafiği rahatlayacak ve vatandaşların toz şikâyeti son bulacak.


Kalıcı asfalt uygulamalarının Bayburt için yıllardır hayal edilen bir çalışma olduğunu belirten Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, “Şehrimizin alt yapı sorununu çözerek bu çerçevede gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızı tamamladık ve kalıcı asfalt uygulamaları ile kaldırım çalışmalarımıza elhamdülillah başladık. İnşallah sözünü verdiğimiz gibi Bayburt kadim şehir kültürüyle modern kent kimliğini birleştirmiş bir şehir olacak. Alt yapısıyla ve üst yapısıyla örnek bir Bayburt için çalışmalarımızı sürdüreceğiz”...