27 / 04 / 2024

Bayburt asfaltsız yol

Bayburt asfaltsız yol

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, şehrin altyapı sorununun tamamen sona erdiğini belirtti. Memiş, 2017 yılı Ekim ayı itibariyle Bayburt merkez ana arterlerde kesinlikle asfaltı, kaldırımı yapılmamış yolun kalmayacağını söyledi.

1940'ta Kadıköy'ün imar sorunu: İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek

1940 yılında, Kadıköy'de İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek. Bunun için bir çok dükkan ve ev istimlak edilmiş.

Milli Emlak o ildeki konut imarlı arsayı 8 taksitle satıyor! İhalesi 19 Aralık'ta!

Bayburt Demirözü Milli Emlak, Bayburt ili, Demirözü ilçesi, Esentepe Mahallesinde yer alan arsayı 8 taksit fırsatıyla satıyor. Peki Bayburt Demirözü'nde yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

O ildeki 30 adet arsa ve arazi yüzde 20 indirimle satışa çıkıyor!

Bayburt Demirözü Milli Emlak, Bayburt ili, Demirözü ilçesinde yer alan 30 adet arsa ve araziyi peşin ödemelere yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki Bayburt'ta yer alan arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

24 saat sonra dolarda dananın kuyruğu kopacak! Yatırımcıların gözü bu haberde! Doların yol haritası belli oldu!

Dün 20,43 liradan kapanış yapan dolar/TL kuru güne artışla başladı. Yatırımcılar ise  dolar yükselecek mi, düşecek mi? sorusunun yanıtını merak ediyor. 24 saat sonra dolarda dananın kuyruğu kopacak! Yatırımcıların gözü bu haberde! Doların yol haritası belli oldu!

Bayburt Yol İnşaat Ve Makine Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayburt Yol İnşaat Ve Makine Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Güven Aksakal tarafından kuruldu.

O ilde 33 bin 500 TL'ye satılık konut imarlı arsa fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Ekim ayı ihale ilanları arasında Bayburt Demirözü'ndeki arsa da bulunuyor. İşte detaylar...

TOKİ Bayburt Demirözü’nde 608 bin TL’ye!

TOKİ'nin Bayburt Demirözü projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Bayburt Demirözü projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Bayburt Demirözü 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Bayburt'ta 2 yeni okul inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bayburt Demirözü Gökçedere/Karşıyaka Mahallesi 12 Derslikli Gökçedere İlkokulu, Şirin Mahallesi 12 Derslikli Demirözü İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 26 Nisan'da gerçekleştirecek.

Kızıl Yol Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızıl Yol Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Kızıl tarafından kuruldu.

Öz Duru Yol Asfalt Akaryakıt İnşaat Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Öz Duru Yol Asfalt Akaryakıt İnşaat Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Astan tarafından kuruldu.

Plansız ve düzensiz şehirleşme kangrene yol açıyor!

Plansız ve düzensiz şehirleşme ülkemizin ekonomisinde kangrene yol açıyor. Çarpık kentleşmenin çözümü olarak ise kırsal dönüşüm olarak gösteriliyor.

Hatay Üzümdalı'nda yol genişletme çalışmaları başladı!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Hatay Büyükşehir Belediyesi Üzümdalı Mahallesi'nde yol genişletme çalışmalarına başladı.

Düzce Tepecik yollarının asfaltsız olduğu iddiaları TBMM'de!

Düzce'nin Merkez ilçesi Kazukoğlu Mahallesi Tepecik mevkiinde bulunan yolların asfaltsız olduğu iddiaları meclis gündemine taşındı. Konu hakkında CHP'li Tanal soru önergesi hazırladı..

Bayburt asfaltsız yol Haberi

Bayburt asfaltsız yol

Belediye Başkanı Mete Memiş, şehrin altyapı sorununun tamamen sona erdiğini belirterek, üstyapı çalışmalarının da Nisan ayı içerisinde başlanacağını söyledi. “2017 yılı Ekim ayı itibariyle Bayburt merkez ana arterlerde kesinlikle asfaltı, kaldırımı yapılmamış yolumuz kalmayacak” diyen Başkan Memiş, 40 yıllık sorunun çözümünde vatandaşın gösterdiği hoşgörüye özellikle teşekkür etti.


Bayburt basını ile 15 Temmuz Şehitler Parkı’ndaki Tandır Evi’nde bir araya gelen Belediye Başkanı Mete Memiş geride bıraktığı 3 yıllık görev süresini değerlendirdi.


Şehrin 40 yıllık sorunu altyapı ve üstyapı ile ilgili çalışmalar hakkında detaylı bilgi veren Başkan Memiş, son günlerde Bayburt gündemin sıkça dile getirilen öğrenci bursu konusuna açıklık getirdi. Memiş, öğrenci bursu ilk taksitinin 10 Mart itibariyle yatırılacağını söyledi.


Kentsel dönüşümde gelinen son nokta, tarım yerleşkesi, Kaleardı mahallesinde hayata bulacak olan park, kapalı...