29 / 07 / 2024

bayburt belediye çalışmaları

bayburt belediye çalışmaları

Bayburt'ta belediyenin çalışmalarıyla kanalizasyon sularından kurtarılan Çoruh nehri artık farklı akıyor, tertemiz ve pırıl pırıl görüntüsüyle kente güzellik katıyor.

Belediye bütçesi 500 milyonla 1957'de rekor kırmış! Nedeni; İmar ve istimlak çalışmaları...

1957 yılında belediye bütçesine 500 milyon lira ayrılacağı belirtilmiş. Rekor bütçenin imar ve istimlak çalışmalarından dolayı bu rakama ulaştığı aktarılmış.

Beykoz Belediye Meclisi Şubat ayı çalışmalarını tamamladı!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında bir araya gelen belediye meclisi Şubat ayı çalışmalarını tamamladı.

Bayburt Hükümet Konağı için yıkım çalışmaları başladı!

Bayburt’ta Polis Meslek Yüksek Okulu ve yanında bulunan Halı Sahası'nda yıkım çalışmaları başladı. Yıkım çalışmalarının yapıldığı alana Yeni Hükümet Konağı inşa edilecek. 

Bayburt-Gümüşhane Havalimanı'nda çalışmalar başladı!

Bayburt-Gümüşhane Havalimanı'nın ihalesi 16 Ocak'ta yapılmıştı. Çalışmalar başladığı projenin 2020 yılın9ın Mart ayında tamamlanması planlanıyor...

Bayburt'ta kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, ilçede yapımı devam eden proje ve kent yenileme çalışmalarını inceledi.

Bayburt Kaleardı Şehir Parkı'nda çalışmalar sürüyor!

Bayburt Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl yapımına başladığı Kaleardı Şehir Parkı projesinde çalışmalar hızla devam ediyor.

Bayburt evlerinin korunmasına yönelik çalışmalar yapılıyor!

Taş duvarları, ahşap bezemeleri ve kırman örtüsüyle sivil mimarinin önemli örneklerinden kabul edilen Bayburt evlerinin korunmasına yönelik çalışmalar yapılıyor.

Beykoz Belediye Meclisi Şubat Ayı çalışmalarına başladı!

Beykoz Belediyesi Meclisi Şubat Ayı çalışmaları, Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında gerçekleşen toplantıyla başladı. Başkan Çelikbilek Elmalı'ya ilkokul müjdesi verdi.

Bayburt'ta kalıcı asfalt için çalışmalar başlatıldı!

Bayburt’tun 50 yıllık alt yapı sorununu çözüme kavuşturan Bayburt Belediyesi geçtiğimiz günlerde başlayan kalıcı kaldırım çalışmalarının ardından kalıcı asfalt içinde kolları sıvadı.

Bayburt'ta altyapı çalışmaları tamamlandı!

Bayburt'ta belediyenin çalışmalarıyla kanalizasyon sularından kurtarılan Çoruh nehri artık farklı akıyor, tertemiz ve pırıl pırıl görüntüsüyle kente güzellik katıyor.

Beykoz Belediye Meclisi Mart ayı çalışmalarını tamamladı!

Beykoz Belediyesi Meclisi Mart Ayı’nın üçüncü birleşiminde Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in başkanlığında bir araya geldi. Meclis toplantısında ise ilçenin adının duyurulacağı önemli etkinlik ve çalışmalar da müjdelendi.

Kocaeli Başiskele yeni belediye binasının meydan çalışmalarında son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Başiskele’de 10 dönümlük alan üzerine yaptığı belediye binası çalışmaları devam ediyor.Belediye binasında 267 kişilik bir de salon yer alacak.

Karaman Piri Reis Vadisi'nde 2. Etap çalışmaları başladı!

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, belediye çalışmaları hakkında değerlendirme toplantısı düzenledi. Başkan Çalışkan; Karaman Belediyesi olarak bugüne kadar yapmış oldukları çalışmalar ve yatırımlarla 2016 yılı hedefleri hakkında bilgiler verdi.

bayburt belediye çalışmaları Haberi

bayburt belediye çalışmaları


Bayburt'ta belediyenin çalışmalarıyla kanalizasyon sularından kurtarılan Çoruh nehri artık farklı akıyor, tertemiz ve pırıl pırıl görüntüsüyle kente güzellik katıyor.


Çoruh Nehri, Bayburt Belediyesi’nin alt yapı çalışmalarını tamamlaması ve atık su arıtma tesisinin faaliyete geçirilmesi sonrasında hem kanalizasyon sularından, hem de neden olduğu pis kokulardan kurtarıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, alt yapı çalışmalarının tamamlanması ve atık su arıtma tesisinin faaliyete geçmesiyle Çoruh’un eski ve doğal güzelliğine kavuşturulduğunu söyledi. Başkan Memiş, ‘şehrin incisi ve nazar boncuğu’ olarak değerlendirdiği Çoruh’a Bayburt’un tekrar yüzünü döndüğünü belirterek, “Bayburtlular Çoruh kenarında kötü koku sorunu olmadan yürüyebiliyor. Alt yapı çalışmalarının tamamlanması sonrasında artık kanalizasyon Çoruh’a akmıyor. Gelecek nesillere sağlıklı çevreye sahip ve sorunlarından arındırılmış bir Bayburt bırakmak amacındayız”...