17 / 05 / 2024

bayburt belediyesi ihalesi

bayburt belediyesi ihalesi

Bayburt Belediye Başkanlığı, 3 milyon 365 bin TL'ye arsa satacak. Satış, 19 Temmuz Perşembe günü saat 14'de yapılacak

Nevşehir Belediyesi'nden yeni konut hamlesi! Kat karşılığı bina yapım ihalesi yapılacak!

Nevşehir Belediyesi, kat karşılığı bina yapım ihalesi yapılacağını duyurdu. İşte ihaleye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Arsa alacaklara müjde! 258 bin 566 TL'den başlayan fiyatlarla 20 arsa satışa sunuluyor! İşte o tarih!

Bayburt Belediyesi, Bayburt ili, Merkez ilçesi, Bayburt-Erzurum kara yolu üzeri Yeni Sanayi bitişiğinde yer alan 20 adet arsayı 258 bin 566 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

TOKİ'den Bayburt'a 2 yeni okul! İhalesi bugün!

Bayburt İli Merkez İlçesi Kaleardı Mahallesi 8 Derslikli Erdem Bayazıt İHO, Maden Mahallesi 8 Derslikli Maden İlkokulu ve Ortaokulu, Aydıntepe İlçesi Aydıntepe Mahallesi 4 Derslikli Aydıntepe İHO İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Bayburt'a 2 yeni okul! İhalesi yarın!

Bayburt İli Merkez İlçesi Kaleardı Mahallesi 8 Derslikli Erdem Bayazıt İHO, Maden Mahallesi 8 Derslikli Maden İlkokulu ve Ortaokulu, Aydıntepe İlçesi Aydıntepe Mahallesi 4 Derslikli Aydıntepe İHO İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Bayburt Şingah 263 konut ihalesi yarın!

Bayburt İli Merkez İlçesi Şingah Mahallesi 263 Adet Konut, 1 Adet Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 23 Aralık 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Bayburt Şingah 263 konut ihalesi 23 Aralık'ta!

Bayburt Şingah Mahallesi 263 Adet Konut, 1 Adet Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 23 Aralık tarihinde yapılacak.

Bayburt Belediyesi cami inşaatı için arsa tahsis etti!

Bayburt Belediyesi, Aktaş ailesi tarafından yaptırılacak cami için arsa tahsisinde bulundu. 500 kişilik caminin temel atma töreni gerçekleşecek.

Ayrancı Belediyesi'nden 11 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Karaman İli, Ayrancı İlçesi, Dede Mahallesi'nde yer alan mülkiyeti Ayrancı Belediyesi'ne ait olan gayrimenkul üzerinde 11 milyon 150 bin TL bedel ile kat karşılığı inşaat ihalesi gerçekleştirilecek. 

Dörtyol Belediyesi'nden 38 milyon TL'lik kat karşılığı inşaat ihalesi!

Hatay Dörtyol Belediyesi, Sanayi Mahallesinde Otopark - İşyeri - Çok Amaçlı Salon inşaatı yaptırıyor. İnşaat ihalesi 5 Kasım'da gerçekleşecek..

Çameli Belediyesi'nden 6.3 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Çameli Belediyesi, Yeni Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerindeki bin 423 metrekarelik arsa üzerinde inşaat yaptıracak. İnşaat ihalesi 12 Eylül'de gerçekleşecek..

Bayburt spor tesisine kavuşacak!

Bayburt Belediyesi tarafından Kadızade Mahallesi’ne park ve spor tesisleri inşa edilecek. Tesis, Hicrani Baba Kapalı Otoparkı’nın üzerindeki alana yapılacak.

TOKİ Bayburt Hükümet Konağı ihalesi yapıldı!

Bayburt İli Merkez İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 11:00'da gerçekleştirildi.

TOKİ Bayburt Hükümet Konağı ihalesi 21 Haziran'da!

Bayburt İli Merkez İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Haziran 2018 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

bayburt belediyesi ihalesi Haberi

bayburt belediyesi ihalesi



Bayburt Belediye Başkanlığı, 83 pafta, 791 ada, 18 parselde bulunan arsayı 19 Temmuz Perşembe günü saat 14:00'de satacak. İhaleye katılmak isteyenler ihale evraklarını ihalenin olduğu gün en geç 13:30'a kadar teslim edebilirler.


Söz konusu arsanın muhammen bedeli 3 milyon 365 bin TL olarak açıklanmıştır.


İlan için