23 / 07 / 2024

bayburt belediyesi kanalizasyon çalışmaları

bayburt belediyesi kanalizasyon çalışmaları

Bayburt Belediyesi tarafından Kaleardı Mahallesi’nde yüklenici firmaya yer teslimi yapılarak başlatılan alt yapı çalışmaları, Bayburt’ta iki bölgede toplam 7 ayrı ekip tarafından aynı anda sürdürülüyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi talep etti! İstanbul'da suya yüzde 48 zam isteniyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), yarın yapılacak olan İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Genel Kurulu'nda, suya yüzde en az 48 zam oranında yapılması teklifinde bulundu. İşte haberin detayları...

Arsa alacaklara müjde! 258 bin 566 TL'den başlayan fiyatlarla 20 arsa satışa sunuluyor! İşte o tarih!

Bayburt Belediyesi, Bayburt ili, Merkez ilçesi, Bayburt-Erzurum kara yolu üzeri Yeni Sanayi bitişiğinde yer alan 20 adet arsayı 258 bin 566 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Bayburt Belediyesi cami inşaatı için arsa tahsis etti!

Bayburt Belediyesi, Aktaş ailesi tarafından yaptırılacak cami için arsa tahsisinde bulundu. 500 kişilik caminin temel atma töreni gerçekleşecek.

Kentsel dönüşümün öncüsü TOKİ ve İller Bankası olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde gerçekleştirilen “Lapseki Belediyesi Kanalizasyon ve Atık Su Arıtma Tesisi”nin açılış törenine katıldı.

Bayburt spor tesisine kavuşacak!

Bayburt Belediyesi tarafından Kadızade Mahallesi’ne park ve spor tesisleri inşa edilecek. Tesis, Hicrani Baba Kapalı Otoparkı’nın üzerindeki alana yapılacak.

Kaleardı Şehir Parkı tamamlanıyor!

Bayburt Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl yapımına başladığı Kaleardı Şehir Parkı projesinde çalışmalar yoğun bir tempoyla sürerken, parkın yapımında oldukça büyük mesafe kat edildi.

Bayburt Kaleardı Şehir Parkı'nda çalışmalar sürüyor!

Bayburt Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl yapımına başladığı Kaleardı Şehir Parkı projesinde çalışmalar hızla devam ediyor.

Bayburt'ta dev yatırımlar incelendi!

Bayburt Belediyesi tarafından hayata geçirilen yatırımlar Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu ve Belediye Başkanı Mete Memiş tarafından yerinde incelendi.

Adıyaman Belediyesi ek hizmet binasının inşaatı başladı!

Adıyaman Belediyesi, Fen İşleri, Su ve Kanalizasyon İşleri, Park ve Bahçeler, Temizlik İşleri Müdürlükleri ile Saha Amirliği birimlerinin yer alacağı yeni ek binasının inşaatına başladı.

Bayburt’ta kalıcı asfalt uygulamaları başladı!

Bayburt’ta tamamlanan alt yapı çalışmalarının ardından üst yapı çalışmalarına hız veren Bayburt Belediyesi, kalıcı asfalt uygulamalarına başladı.

Bayburt'ta kalıcı asfalt için çalışmalar başlatıldı!

Bayburt’tun 50 yıllık alt yapı sorununu çözüme kavuşturan Bayburt Belediyesi geçtiğimiz günlerde başlayan kalıcı kaldırım çalışmalarının ardından kalıcı asfalt içinde kolları sıvadı.

Bayburt 15 Temmuz Şehitler Parkı hizmete açıldı!

Vali İsmail Ustaoğlu, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından, Bayburt'ta 40 dönüm üzerine inşa edilen "15 Temmuz Şehitler Parkı" törenle açıldı.

Bayburt OSB’ye 14 milyon TL ödenek!

2000 yılında kurulan Bayburt OSB’nin sorunları çözüme kavuşuyor. Kalkınma Bakanlığı, Bayburt OSB’nin içme suyu, telekomünikasyon, kanalizasyon gibi altyapı yatırımları için 14 milyon lira ödeneği onayladı.

bayburt belediyesi kanalizasyon çalışmaları Haberi

bayburt belediyesi kanalizasyon çalışmaları


Bayburt’ta kanalizasyon çalışmaları son hızıyla devam ediyor.


Bayburt Belediyesi tarafından yüklenici firmaya yer teslimi yapılarak başlatılan alt yapı çalışmaları, Bayburt’ta iki bölgede toplam 7 ayrı ekip tarafından aynı anda sürdürülüyor.


Hastane bölgesi ile Kaleardı Mahallesi’nde 7 ayrı ekiple devam eden kanalizasyon çalışmaları, yüklenici firma tarafından sürdürülürken, Bayburt Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü de halkımızın mağdur olmaması için çalışmaları yakından takip ediyor.


Şehir genelinde toplam 115 kilometre uzunluğunda planlanan kanalizasyon yenileme çalışmaları kapsamında şimdiye kadar 10 kilometre yol kat edilmiş oldu.


SABIR VE ANLAYIŞTAN DOLAYI HEMŞEHRİLERİME TEŞEKKÜR EDİYORUM


Konu ile ilgili kısa bir açıklamada bulunan Belediye Başkanı Mete Memiş, “Kanalizasyon yenileme çalışmalarımızı aynı anda değişik noktalarda sürdürüyoruz. Çalışmaların devam ettiği noktalarda ulaşım hizmetleri kısmen aksaklığa uğruyor. Bu nedenle ulaşım aksaklığı yaşayan hemşehrilerime göstermiş oldukları...