15 / 05 / 2024

Bayburt fetö

Bayburt fetö

Bayburt'ta, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na yönelik (FETÖ/PDY) soruşturma kapsamında 2 şirkete kayyum atandı.

Artvin Arhavi'deki FETÖ yurdunu yaptıran iş adamı mecliste!

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin'in Arhavi ilçesinde bulunan FETÖ'ye ait yurdu yaptıran iş adamına ilişkin soru önergesi hazırladı. Bayraktutan sorularını Başbakan Yıldırım'a iletti..

Bayburt'a 14 yılda 3 milyar liralık yatırım yapıldı!

Başbakan Binali Yıldırım, Bayburt'ta toplu açılış ve temel atma töreninde yaptığı konuşmada Bayburt'a 14 yılda 3 milyar liralık yatırım yapıldığını söyledi...

Bayburt'ta FETÖ'cü 2 şirkete kayyum!

Bayburt'ta, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na yönelik (FETÖ/PDY) soruşturma kapsamında 2 şirkete kayyum atandı.

FETÖ'nün yurtları Ensar Vakfı’na tahsis edildi!

İstanbul Beylikdüzü’nde yer alan Hasırcılar Erkek Öğrenci Yurdu ve Gürpınar Kız Öğrenci Yurdu FETÖ operasyonları kapsamında içindeki eşyalarla birlikte el konulan yurtlardan ikisiydi. Bu yurtlar Ensar Vakfı’na devredildi.

FETÖ nereye taşınıyor?

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen üzerindeki baskılara daha fazla dayanamadı. Gülen'in Gülen’in Pensilvanya’daki malikanesinden Virginia’ya taşınmaya hazırlandığı öğrenildi.

El konulan FETÖ üyelerinin gayrimenkulleri TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, FETÖ üyelerinin malvarlıkları kapsamında el konulan gayrimenkullere ilişkin soru önergesi hazırladı. Tekin sorularını Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye iletti.

Kanal İstanbul'un isim hakkını FETÖ'cü Gökhan Aygen almış!

Kanal İstanbul Projesi’nin isim hakkının Sakarya’da FETÖ’den tutuklanan Gökhan Aygen’in ortağı olduğu firma tarafından projenin açıkladığı gün Türk Patent Enstitüsü’nden tescil ettirildiği ortaya çıktı.

FETÖ'nün ekonomik gücü 22,5 milyar TL!

Kamu içindeki kadrolaşması bir yana FETÖ’nün en büyük silahı paraydı. Örgütün hükmettiği hesaplanabilir ekonomik büyüklük 22,5 milyar lirayı buluyor,

FETÖ’cüler, Kanal İstanbul’un çevresindeki arsaları mı topladı?

CHP Başakşehir İlçe Başkanı Özgür Karabat, FETÖ’cü kişilerin projeye yönelik bilgilere önceden ulaşıp arsa topladıklarını öne sürdü

FETÖ’cüler ABD’de 128 yeni okul açmak için dilekçe verdi!

İstihbarat kaynakları FETÖ elebaşı Gülen’in ‘ABD’de yeni bir eğitim hamlesi başlasın’ talimatı verdiğini belirtiyor. Bu çağrının üzerine dünyanın dört bir yanında aralarında yabancıların da bulunduğu FETÖ’cüler ABD’de 128 yeni okulun açmak için dilekçe verdi.

FETÖ Washington’da ihanet üssü kuruyor!

Fetullah Gülen’i iade etmeyen ABD, örgüte yeni bir ihanet üssü kurması için Washington’da bulunan 200 dönümlük arazi sattı. Dev bir kampüsün yapılacağı arazide Türkiye’den kaçan FETÖ’cüler burada barınacak.

İzmir'de FETÖ yurtları hazineye devredildi!

İzmir'in Urla ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile ilişkili olduğu belirlenen 3 öğrenci yurdu ile 1 dershane hazineye bedelsiz olarak devredildi.

FETÖ'den 4 bin 482 gayrimenkul çıktı!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, "Örgütün kasasından 472 milyon lira çıktı. FETÖ’nün piyasaya 400 milyon lira borcu var. 87 milyon liralık çek, senede el konuldu. Örgüte ait 4 bin 482 kurum kapatıldı. Mal varlığı dondurulanların sayısı bini geçti" dedi.

Bayburt fetö Haberi

Bayburt fetö


Bayburt Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ/PDY örgütüne yönelik soruşturma kapsamında, MAM-SAN Otomotiv İnşaat Gıda Tekstil Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi ile BAYKES Turizm İnşaat Gıda Hayvancılık Limited Şirketi'ne kayyum atanmasını talep etti.


İş adamı kentten kaçtı

Öte yandan Bayburt'ta FETÖ'nün iş adamı ve esnaf yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, her iki şirketin genel müdürü olan iş adamı A.H.K'nin de darbe girişiminin ardından kentten kaçtığı tespit edildi.

Bunun üzerine çalışma başlatan Bayburt Emniyet Müdürlüğü ekipleri, A.H.K'nin İstanbul'da saklandığını belirledi. İstanbul'da yakalanarak Bayburt'a getirilen zanlının çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı öğrenildi.



Yeni...