16 / 05 / 2024

bayburt Gençosman Köyü yangın

bayburt Gençosman Köyü yangın

Maliye Bakanı Naci Ağbal, 29 Ağustos'ta 10 evin kullanılamaz hale geldiği yangının yaşandığı Bayburt merkeze bağlı Gençosman köyünü ziyaret etti. Ağbal, bir an önce kalıcı konutların yapılmasını amaçladıklarına dikkati çekti.

Güngören Gençosman Mahallesi 1/1000 ölçekli plan notu değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul ili, Güngören ilçesi, Gençosman Mahallesi 337 Ada 1 Parsel, 347 Ada 1 Parsel İle Bir Kısım Tescil Dışı Alana İlişkin Askı İtirazı Kapsamında Yapılan 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

Güngören Gençosman Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Gençosman Mahallesi 337 Ada 1 Parsel, 347 Ada 1 Parsel İle Bir Kısım Tescil Dışı Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

TOKİ'den 81 ile ucuz konut geliyor! Emekliye, dar gelirliye ve gençlere büyük fırsat! Talep toplanıyor, hemen bakın!

TOKİ'den 81 ile ucuz konut geliyor! Emeklilere, dar gelirlilere, asgari ücretli ve gençlere büyük fırsat! Talep toplanıyor, hemen bakın!

Güngören Gençosman Mahallesi imar uygulaması askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Güngören İlçesi Gençosman Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

Bayburt Gençosman Mahallesi sakinlerinden kentsel dönüşüm tepkisi!

Milliyet Gazetesi yazarı Eren Aka bugün kaleme aldığı yazısında Bayburt Gençosman Mahallesi’nde 18 yıldır yapılması düşünülen ancak yapılamayan Kentsel Dönüşüm Projesi'ne değindi.

Güngören Gençosman Mahallesi imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Güngören İlçesi Gençosman Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

Güngören Gençosman Mahallesi 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıda!

Güngören ilçesi, Gençosman Mahallesi, 11615, 11698 ve 3984 parsellerin bir kısmı ile tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 22.09.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Güngören Gençosman'da yapılacak konut projesine belediye meclisinden onay!

Güngören Belediyesi, önce Gençosman Mahallesi’nde bulunan 6 bin 402 metrekare büyüklüğe sahip arazinin imar planlarında değişiklik yaptı. Belediyenin bir konut projesi inşa etmeye ve müteahhitlik yapmaya hazırlandığı belirtildi.

Eyüpsultan Yeşilpınar Gençlik Parkı yıkımı yeniden durduruldu!

İBB tarafından gerçekleşen Eyüpsultan Yeşilpınar’da bulunan Gençlik Parkı yıkımları yeniden durduruldu.

Emg Çevre Entegre Atık Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emg Çevre Entegre Atık Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Osman Köktaş tarafından kuruldu.

Bağımsızlık Köyü hizmete açıldı!

İstanbul Kalkınma Ajansı 2018 Yılı Çocuklar ve Gençler Mali Destek Programı kapsamında olan ve geçen yıl Kemerburgaz'da temeli atılan "Bağımsızlık Köyü" kapılarını açtı...

Bağımsızlık Köyü hizmete giriyor!

İstanbul Kalkınma Ajansı 2018 Yılı Çocuklar ve Gençler Mali Destek Programı kapsamında olan ve geçen yıl Kemerburgaz'da temeli atılan "Bağımsızlık Köyü" hizmete giriyor.

SPV Partners Proje Geliştirme Yönetim Danışmanlık Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

SPV Partners Proje Geliştirme Yönetim Danışmanlık Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Ali Genç tarafından kuruldu.

bayburt Gençosman Köyü yangın Haberi

bayburt Gençosman Köyü yangın

Maliye Bakanı Naci Ağbal, 29 Ağustos'ta 10 evin kullanılamaz hale geldiği yangının yaşandığı Bayburt merkeze bağlı Gençosman köyünü ziyaret etti.


Muhtar Kemalettin Demir ve köy sakinleri tarafından karşılanan Ağbal, yangının yaşandığı alana kurulan konteyner evlerde incelemelerde bulundu ve yetkililerden bilgi adı.


Ağbal, yangında evlerini kaybeden ailelere geçmiş olsun dileklerini ileterek, devletin her zaman vatandaşın yanında olduğunu söyledi.


Yangının kendilerini derinden üzdüğünü belirten Ağbal, "Sevindiğimiz tek taraf herhangi bir can kaybının meydana gelmemesidir. Bu bizim için bir teselli, cana gelmesin de mala gelsin." dedi.


Ağbal, devletin bütün kurumlarının ilk andan itibaren yangının söndürülmesi noktasında üstün gayret gösterdiğini ifade ederek, bu süreçte özveriyle çalışan kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri ile araç desteğinde bulunan iş adamlarına teşekkür etti.


Allah'tan böyle bir afeti bir daha göstermesini niyaz eden...