11 / 05 / 2024

Bayburt Kaleardı Şehir Parkı

Bayburt Kaleardı Şehir Parkı

Bayburt Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl yapımına başladığı Kaleardı Şehir Parkı projesinde çalışmalar hızla devam ediyor.

TOKİ'den Bayburt'a 2 yeni okul! İhalesi bugün!

Bayburt İli Merkez İlçesi Kaleardı Mahallesi 8 Derslikli Erdem Bayazıt İHO, Maden Mahallesi 8 Derslikli Maden İlkokulu ve Ortaokulu, Aydıntepe İlçesi Aydıntepe Mahallesi 4 Derslikli Aydıntepe İHO İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Bayburt'a 2 yeni okul! İhalesi yarın!

Bayburt İli Merkez İlçesi Kaleardı Mahallesi 8 Derslikli Erdem Bayazıt İHO, Maden Mahallesi 8 Derslikli Maden İlkokulu ve Ortaokulu, Aydıntepe İlçesi Aydıntepe Mahallesi 4 Derslikli Aydıntepe İHO İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Kaleardı Şehir Parkı tamamlanıyor!

Bayburt Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl yapımına başladığı Kaleardı Şehir Parkı projesinde çalışmalar yoğun bir tempoyla sürerken, parkın yapımında oldukça büyük mesafe kat edildi.

Bayburt Kaleardı Şehir Parkı'nda çalışmalar sürüyor!

Bayburt Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl yapımına başladığı Kaleardı Şehir Parkı projesinde çalışmalar hızla devam ediyor.

Bayburt 15 Temmuz Şehitler Parkı hizmete açıldı!

Vali İsmail Ustaoğlu, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından, Bayburt'ta 40 dönüm üzerine inşa edilen "15 Temmuz Şehitler Parkı" törenle açıldı.

Bayburt Şehir Parkı'nın açılışı yapıldı!

Maliye Bakanı Naci Ağbal Bayburt'u ziyaret etti. Ağbal'ın ziyareti sırasında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla yenilenen Bayburt Şehir Parkı'nın açılışı yapıldı.

Bayburt Belediye Meclisi'nde şehir planı konuşuldu!

Bayburt’un en önemli problemlerinden biri olan şehir planının nasıl olması gerektiği konusu konuşuldu. Toplantı Bayburt Belediyesi meclis toplantı salonunda belediye başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleri ile gerçekleştirildi.

Altı şehir kentsel dönüşüme ilgisiz!

Türkiye genelinde 6,5 milyon konutun yıkılıp yeniden yapılacağı kentsel dönüşüm çalışmalan İstanbul, Ankara ve İzmir'de yoğun ilgi görürken, Kilis, Bayburt, Hakkari, Karaman, Nevşehir ve Rize dönüşüme kayıtsız kaldı...

Bayburt Atık Su Arıtma Tesisi'nin temeli atıldı!

Kaleardı mahallesi İspir yolu üzerindeki Boğazlar Mevkii'nde düzenlenen temel atma töreninde konuşan Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek atık su arıtma tesisi yanında kanalizasyon, içme suyu gibi altyapı çalışmalarını da yapacaklarını belirtti.

Bayburt'ta kanalizasyon çalışmaları devam ediyor!

Bayburt Belediyesi tarafından Kaleardı Mahallesi’nde yüklenici firmaya yer teslimi yapılarak başlatılan alt yapı çalışmaları, Bayburt’ta iki bölgede toplam 7 ayrı ekip tarafından aynı anda sürdürülüyor...

Büyük Şehir Parkı mülkiyeti Bayburt Belediyesi'ne devredildi!

Bayburt Belediyesi’ nin 3 yıllıdır sürdürdüğü girişimleri sonucu daha önce Milli Emlak Müdürlüğü’ ne ait olan Yeni Şehir Parkı’nın yer aldığı alan, belediye mülkiyetine geçti...

Bayburt Grup inşaat mühendisleri arıyor

Bayburt Grup EskiÅŸehir Şantiyesi'nde görevlendirmek üzere yol tecrübeli inÅŸaat, harita ve elektrik mühendisleri ile teknikerler ve topoÄ&Yuml

Şehir planlamaları ve deprem üzerine düşünceler..

Gelişmiş batılı ülkelerde şehir planlamaları yerel yönetimlerden tarafından değil de hükümetlerin planlamaları ve büyük projeksiyonlarla yapılmaktadır.

Bayburt Kaleardı Şehir Parkı Haberi

Bayburt Kaleardı Şehir Parkı

Bayburt Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl yapımına başladığı Kaleardı Şehir Parkı projesinde çalışmalar yoğun bir tempoyla sürerken, park şekillenmeye başladı. 50 bin m lik bir alanda yapımı devam eden park, içinde birçok sosyal donatıyı barındırması açısından vatandaşların ihtiyaçlarına cevap verecek ve Kaleardı bölgesine canlılık getirecek.


Çalışmalar kapsamında bir yandan idari bina, düğün salonu, kafeterya ve spor alanlarının inşası devam ederken bir yandan da seyir terası montajı, ağaçlandırma çalışmaları ve yapay derenin yapımı sürüyor. Bu yıl yaz sezonunda tamamlanarak hizmet vermeye başlayacak olan Kaleardı Şehir Parkı, Bayburt’un gezmek ve piknik yapmak için en çok tercih edilen yeri olan Şair Zihni Kent Ormanı’nın yükünü de hafifletmiş...