23 / 07 / 2024

bayburt kanalizasyon yenileme çalışması

bayburt kanalizasyon yenileme çalışması

Bayburt Belediyesi tarafından Kaleardı Mahallesi’nde yüklenici firmaya yer teslimi yapılarak başlatılan alt yapı çalışmaları, Bayburt’ta iki bölgede toplam 7 ayrı ekip tarafından aynı anda sürdürülüyor...

Manisa Köprübaşı'nda kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 101 Mahalle Projesi kapsamında Köprübaşı’nın 5 mahallesinde başladığı altyapı yenileme çalışmalarını tamamladı.

Bayburt'ta kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, ilçede yapımı devam eden proje ve kent yenileme çalışmalarını inceledi.

Manisa'da içme suyu hattı yenileme çalışmaları sürüyor!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesine bağlı Örselli Mahallesi’nin kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarının ardından, mahallenin içme suyu şebekesini de değiştirerek vatandaşlara daha sağlıklı su temin ediyor.

Manisa Gökçukur’un altyapı yenileme çalışmaları tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Kırkağaç ilçesinin Gökçukur mahallesinde yürütülen kanalizasyon ve içme suyu şebeke hatlarını yenileme çalışmalarını tamamladı.

Bayburt OSB’ye 14 milyon TL ödenek!

2000 yılında kurulan Bayburt OSB’nin sorunları çözüme kavuşuyor. Kalkınma Bakanlığı, Bayburt OSB’nin içme suyu, telekomünikasyon, kanalizasyon gibi altyapı yatırımları için 14 milyon lira ödeneği onayladı.

Bayburt'ta altyapı çalışmaları tamamlandı!

Bayburt'ta belediyenin çalışmalarıyla kanalizasyon sularından kurtarılan Çoruh nehri artık farklı akıyor, tertemiz ve pırıl pırıl görüntüsüyle kente güzellik katıyor.

Antalya Manavgat'ta altyapı yenileme çalışmaları başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü'nün (ASAT), Manavgat'ın mevcut kanalizasyon ve içme suyu şebekesini yenileme çalışmaları sürüyor.

Alsancak'ın altyapısı yenileniyor!

Alsancak'ta yaz boyu süren altyapı çalışmaları tam bitti derken çile yeniden başladı. Pazaryeri çevresindeki sokaklarda doğalgazın ardından asfaltlanan yollar bu kez kanalizasyon yenileme çalışması için yeniden kazılmaya başlandı.

MASKİ'nin yenileme çalışmaları devam ediyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, kent genelinde kanalizasyon, kanalizasyon baca yükseltimi ve yağmursuyu drenaj hattı yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Manisa Batı İsale hattında yenileme çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki MASKİ (Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi) Genel Müdürlüğü, Manisa merkezinin içme suyunda yaşadığı sorunlara çözüm üretebilmek için Batı İsale hattında yenileme çalışmaları başlattı.

Bayburt Atık Su Arıtma Tesisi'nin temeli atıldı!

Kaleardı mahallesi İspir yolu üzerindeki Boğazlar Mevkii'nde düzenlenen temel atma töreninde konuşan Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek atık su arıtma tesisi yanında kanalizasyon, içme suyu gibi altyapı çalışmalarını da yapacaklarını belirtti.

Bayburt'ta kanalizasyon çalışmaları devam ediyor!

Bayburt Belediyesi tarafından Kaleardı Mahallesi’nde yüklenici firmaya yer teslimi yapılarak başlatılan alt yapı çalışmaları, Bayburt’ta iki bölgede toplam 7 ayrı ekip tarafından aynı anda sürdürülüyor...

Kentsel yenileme alanı nedir?

5366 sayılı Yıpranan Tarihi ve Kültürel Taşınmaz Varlıkların Yenilenerek Korunması ve Yaşatılarak Kullanılması Hakkında Kanun hükümlerine göre kentsel yenileme alanı nedir? Kentsel yenileme alanları nasıl belirlenir?

bayburt kanalizasyon yenileme çalışması Haberi

bayburt kanalizasyon yenileme çalışması


Bayburt’ta kanalizasyon çalışmaları son hızıyla devam ediyor.


Bayburt Belediyesi tarafından yüklenici firmaya yer teslimi yapılarak başlatılan alt yapı çalışmaları, Bayburt’ta iki bölgede toplam 7 ayrı ekip tarafından aynı anda sürdürülüyor.


Hastane bölgesi ile Kaleardı Mahallesi’nde 7 ayrı ekiple devam eden kanalizasyon çalışmaları, yüklenici firma tarafından sürdürülürken, Bayburt Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü de halkımızın mağdur olmaması için çalışmaları yakından takip ediyor.


Şehir genelinde toplam 115 kilometre uzunluğunda planlanan kanalizasyon yenileme çalışmaları kapsamında şimdiye kadar 10 kilometre yol kat edilmiş oldu.


SABIR VE ANLAYIŞTAN DOLAYI HEMŞEHRİLERİME TEŞEKKÜR EDİYORUM


Konu ile ilgili kısa bir açıklamada bulunan Belediye Başkanı Mete Memiş, “Kanalizasyon yenileme çalışmalarımızı aynı anda değişik noktalarda sürdürüyoruz. Çalışmaların devam ettiği noktalarda ulaşım hizmetleri kısmen aksaklığa uğruyor. Bu nedenle ulaşım aksaklığı yaşayan hemşehrilerime göstermiş oldukları...