18 / 05 / 2024

bayburt turizm projeleri

bayburt turizm projeleri

Günümüzde belediyelerin en önemli hizmet dalının alt yapısı ve üst yapısıyla sağlıklı bir şehir yapılanması olduğu herkesin malumudur. Bayburt Belediyesi de ilk başta altyapı çalışmalarını olabildiğince hızlı bir şekilde bitirmek için çalışıyor.

İsra Holding'in AVM ve turizm projeleri bakanlara tanıtıldı!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği üyesi olan İsra Holding’in alışveriş merkezi ve turizm projelerini tanıttı.

Türk Turizminin Mega Projeleri Turizm Yatırımcıları Forumu 2020’de buluşuyor!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği 28-29 Ocak 2020'de hayata geçireceği Turizm Yatırımcıları Forumu-TIF 2020, ülke turizmine yön verecek olan mega projeleri bir araya topluyor...

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'nda öncelik ulaşım projelerinde!

Başkan Erdoğan tarafından ilan edilen ikinci 100 günlük icraat programında İstanbul’daki ulaşım, çevre şehircilik ve turizm projeleri ön planda tutuldu. Gebze-Halkalı banliyö hattı açılacak. AKM inşaatına başlanacak. Kanal İstanbul ve Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli projeleri ihaleye çıkarılacak.

Bayburt Kalesi restore edilecek!

Türkiye'nin en büyük üçüncü kalesi olma özelliği taşıyan Bayburt Kalesi, Kültür ve Turizm Bakanlığınca uygulanacak proje kapsamında restore edilecek.

Mete Memiş Bayburt'ta tamamlanan projeleri inceledi!

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Belediye Meclis Üyeleri ile beraber yapımı tamamlanan ve devam eden çalışmaları inceledi.

Şile devlet hastanesi ve liman yenileme projeleri ile değişecek!

İstanbul'un yaz döneminde en çok tercih edilen turizm merkezlerinden biri olan Şile'de, Yeni Devlet Hastanesi ve Liman Yenileme ve Rekreasyon projeleri hayata geçiyor.

Üsküdar'da markalı konut projeleri tam gaz!

Avrasya Tüneli ve Marmaray gibi dev ulaşım yatırımları sayesinde Avrupa yakasındaki tarihi yarımadaya yakınlaşan Üsküdar, yatırımcıların yeni gözdesi oldu. Üsküdar’da markalı konut projeleri, sağlık ve turizm yatırımları tam gaz sürüyor. Belediye ise, tarihe ve doğaya saygılı bir dönüşüm planlıyor.

Aydın’a turizm projeleri geliyor!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esra Boğazlıyan bugünkü yazısında Aydın Belediye Başkanı Özlem Çercioğlu ile röportaj gerçekleştirdi. Çercioğlu, bölgedeki projeleri anlattı.

Bayburt Arpalı'da TOKİ projeleri hazırlandı!

Bayburt Arpalı Belediye Başkanı Şadi Terzi, 2016 yılında beldede faaliyete geçirmek istedikleri projeleri anlattı. 2016 yılı içerisinde Kapalı pazaryeri, TOKİ, gençlik merkezi gibi önemli projelere imza atmak için harekete geçtiklerini kaydetti.

Adıyaman'da turizm projeleri hız kazandı!

Yeni sanayi yatırımlarının adresi olan Adıyaman, yükselişini sürdürmek için kalkınma projelerine hız verdi. Şehrin hedefinde turizm, tekstil ve tarım var.

Bayburt İmarettepe Sosyal Tesisleri'nde sona gelindi!

Bayburt Belediyesi'nin sosyal yaşam odaklı önemli projeleri arasında yer alan İmarettepe Sosyal Tesisleri'nde sona gelindi.

Yeni As Bayburt Turz. Seyahat Taş.Ser.Bak.İst.İnş.Pet.Akar.Tem.Tic.San.Ltd.Şti.İst. Avcılar Şubesi açıldı!

Yeni As Bayburt Turizm Seyahat Taş. Ser. Bak. İst. İnşaat Pet. Akar. Tem. Tic. Sanayi Limited Şirketi İstanbul Avcılar Şubesi; Fuat Yolcu Şube Müdürlüğü'nde 800 bin TL sermaye ile 12 Haziran'da Avcılar'da açıldı.

Veysel Eroğlu: İzmir'de Serbest Turizm Ticaret Merkezi kuracağız!

İzmir'i ihracat, turizm ve üretim alanında lider yapacak projeleri hayata geçireceklerini vurgulayan Veysel Eroğlu, "Serbest Turizm Ticaret Merkezi planlıyoruz. Coğrafyamız müsait ve potansiyelimiz var" dedi.

bayburt turizm projeleri Haberi

bayburt turizm projeleri

Günümüzde belediyelerin en önemli hizmet dalının alt yapısı ve üst yapısıyla sağlıklı bir şehir yapılanması olduğu herkesin malumudur. Biz de Bayburt Belediyesi olarak ilk başta altyapı çalışmalarını olabildiğince hızlı bir şekilde bitirmek için büyük bir özveriyle çalışıyoruz.


Geçen yıldan bu yana yaklaşık 100 kilometre olan şehir altyapısının 75 kilometrelik kısmını tamamladık Bunun yanında bir diğer altyapı hizmeti olan 153 kilometrelik şehir içi içme suyu şebekesinin yenilenmesi projesi de başladı ve yaklaşık 24 kilometrelik kısmı tamamlandı. Bu projede 2015 yılının sonunda bitirilecek. Ayrıca çevre temizliği ve şehir sağlığı açısından önemli olan atık su arıtma tesisinin inşaat kısmının yüzde 95'i bitirildi ve mekanik kısmının yapımında da yüzde 65lik bir ilerleme kaydettik. Bu projeyi de kısa bir zaman içinde tamamlayacağız. Bu üç projenin...