17 / 06 / 2024

Baycan Toptaş

Baycan Toptaş

Miltek Teknolojik Sistemler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Baycan Toptaş, Ahmet Gültekin Avcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 31 Mart'ta Sarıyer, Vadi Lojmanları'nda kuruldu.

Mega Yatırım Gayrimenkul Ve Araç Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Mega Yatırım Gayrimenkul Ve Araç Kiralama Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Toptaş tarafından kuruldu.

Edemoğlu İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Edemoğlu İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nihat Bingöl, Ragy Eldesouky Sherıf Eldeouky, Ahmet Ural ve Esat Baycan Çelik ortaklığında kuruldu.

Bahçeşehir Trio Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Bahçeşehir Trio Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Demirtaş, Duygu Baycan ve Funda Özkaya ortaklığında kuruldu.

Münnes İnşaat Turizm Gıda İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirket kuruldu!

Münnes İnşaat Turizm Gıda İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirket Avcılar'da Salih Baycan tarafından kuruldu.

İzmir'de konut fiyatları depremden sonra fırladı!

İz Gazete köşe yazarı Ayhan Bülent Toptaş, bugünkü köşesinde İzmir'deki konut fiyatlarını kaleme aldı. İşte Ayhan Bülent Toptaş'ın 'İzmir'de konut fiyatları' başlıklı yazısı....

Eskişehir Sivrihisar'daki lojmanlar öğrencilere ve ailelere kiralansın önerisi!

İYİ Parti Eskişehir Sivrihisar ilçe Başkanı Recep Toptaş, Sivrihisar'daki kamu kuruluşlarına ait 78 adet lojmanın büyük kısmının boş ve atıl durumda olmasına tepki gösterdi ve binaların öğrencilerin ya da maddi durumu iyi olmayan kişilerin kullanımına verilmesini önerdi. 

İpek Baycan Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

İpek Baycan Mimarlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İpek Baycan Magriso tarafından kuruldu.

Utopia World Hotel'in satışı için kredi devri onaylandı!

Ütopta Turizm İnşaat, Utopia World Hotel'in satış süreci ile ilgili banka ile gerekli anlaşmaya vardı ve banka komite kararı ile kredinin devrine onay verildi.

Ecdat yadigarı Toptaş Camisi yeniden ibadete açıldı!

Malatya'da yapım tarihi bilinmeyen ve ilk onarımı 1588 yılında gerçekleştirilen ecdat yadigarı Toptaş Camisi, restorasyonun tamamlanmasının ardından yeniden ibadete açıldı.

Umut Tunç Mermercilik İnşaat Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umut Tunç Mermercilik İnşaat Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Umut Murat Özcan ve Hüseyin Toptaş ortaklığında kuruldu. 

Karslılar İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karslılar İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Baycan Kokrmaz tarafından kuruldu. 

Konut fiyatlarına demir etkisi!

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Kahramanmaraş İl Temsilcisi Hanifi Toptaş, inşaat sektörü ile ilgili açıklamalarda bulundu. Toptaş, demir fiyatlarındaki yüzde 80 ile 90 arasındaki artışın daire fiyatlarını artırdığını söyledi.

Çetaş Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çetaş Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Banu Çetin Toptaş ve Yavuz Toptaş ortaklığında 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Baycan Toptaş Haberi

Baycan Toptaş

Miltek Teknolojik Sistemler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Baycan Toptaş, Ahmet Gültekin Avcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 31 Mart'ta kuruldu. 


Miltek Teknolojik Sistemler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü mühendislik hesaplamaları ve ARGE, araştırma, geliştirme, yazılım,  optimizasyon ve danışmanlık işlemleri gerçekleştirmek. b. Her marka bilgisayar ve bilgisayar donanımının  ithalatı, ihracatı ve dahili  ticaretini, tüm bilgisayar ve ve yan donanımları birimleri mikrofilm faksim ile bunlar gibi tüm bilişim ve teknolojik sistemler, endüstriyel büro otomasyon, tüm yazılım ve donanım faaliyetleri servis büro hizmetleri vermek. internet  üzerinden her türlü bilgi, ses ve görüntü hizmeti vermek, web sitesi hazırlamak, hazırlatmak, mobil uygulamalar geliştirmek ve internet servis sağlayıcılığı yapmak c.       Her marka...