03 / 05 / 2024

Baydöner diyarbakır şube

Baydöner diyarbakır şube

Baydöner, Forum Diyarbakır AVM'de Açtığı Yeni Restoranı Baydöner İskender İle 91 Restorana Ulaştı. Marka, 5 Yıl İçinde 300 Restorana Ulaşmayı Hedefliyor.

Baydöner’in halka arzına yerli ve yabancı yatırımcılardan 3 katı aşkın talep geldi!

Restoran zinciri Baydöner’in 15 Ağustos ile 16 Ağustos tarihleri arasındaki talep toplama işlemine, yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği belirtildi. Konuya ilişkin yapılan açıklamada, halka arza 3 katı aşkın talep geldiği kaydedildi.

Diyarbakır'da dudak uçuklatan dev operasyon! Parayı 'Bitcoin' yapmışlar!

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri, dev bir operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda şüphelilerin parayı bitcoin yaptıkları belirtildi.

FuzulEv Diyarbakır'da 2. şubesini hizmete açtı!

FuzulEv, şube ağını geliştirmeye devam ediyor. FuzulEv, Diyarbakır'da ikinci şubesini hizmete açtı.

Anadolubank Diyarbakır şubesi açıldı!

Anadolubank yer aldığı şehirlerde şube açarak büyümeye devam ediyor. Banka yeni şubesini Diyarbakır'da hizmete açtı...

Birikimevim Diyarbakır'da şube açtı! 

Birikimevim, faizsiz finansman yönetimi ile vatandaşalrı en uygun maliyetlerle ev sahibi yapmaya devam ediyor. Birikime dayalı faizsiz finansman modeliyle ev sahibi olma sırası şimdi Diyarbakır’da...

Baydöner, franchise verecek yeni yatırımcılar arıyor!

Halihazırda 128 restoranı bulunan Baydöner, franchise verecek yeni yatırımcılar arıyor. Şirket, franchise giriş bedeli olarak 50 bin dolar + KDV talep ediyor. Bir Baydöner şubesi açmanın toplam yatırım maliyetinin ise 200 bin dolar + KDV olduğu ifade ediliyor.

Diyarbakır yatırımcıları bekliyor!

Diyarbakır’da iş çevreleri, Cazibe Merkezleri kapsamında gelecek yatırımcıları bekliyor. "Yatırımcıyı bekliyoruz" diyen TÜMSİAD Şube Başkanı Oğulmuş "Gelsinler yatırım yapsınlar, ortakları da oluruz. Her şeylerine kefiliz” şeklinde konuştu.

Baydöner Ankara Hızlı Tren Garı AVM şubesi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Baydöner, Ankara’daki 7. restoranını Ankara Hızlı Tren Garı AVM’de açtı.

Baydöner 3.5 yılda 110 şube açacak!

Türk insanının dışarıda en çok tükettiği yiyeceklerin başında gelen döner zincir markalarla büyüyor. Yılda 10 milyar liralık pazara ulaşan dönerin kurumsal markalarla büyüyeceğini anlatan Baydöner Genel Müdürü Bülent Polat, “3.5 yılda 110 şube açacağız” dedi.

Baydöner, Ümraniye Modern East AVM'de şube açtı!

Türkiye'nin en yaygın döner restoran zinciri Baydöner, Ümraniye'de bulunan Modern East AVM'de şube açtı. Baydöner İskender, Türkiye genelinde ise 108, İstanbul'da 26 şubeye ulaşmış oldu.

Baydöner Axis İstanbul AVM'de şube açtı!

Döner restoran zincirlerinden olan Baydöner, İstanbul Eyüp'te bulunan Axis İstanbul AVM'de şube açtı. İstanbul'daki 25'inci şubesi olan Baydöner Axis İstanbul AVM şubesi 72 kişi kapasiteli.

Baydöner, Çorlu Trend AVM'de şube açtı!

Türkiye'nin en yaygın döner restoran zinciri Baydöner, Çorlu'daki 2. şubesini açtığını duyurdu. Baydöner Çorlu Trend AVM şubesinin, 120 kişi kapasitesi ve açık mutfağı bulunuyor.

Baydöner Ankara One Tower AVM'de şube açtı!

Yurtiçi ve Yurtdışındaki Yatırımlarına Hız Kesmeden Devam Eden Baydöner. 104. Restoranını Ankara One Tower AVM'de Açtı. OneTower şubesi açık mutfağıyla, toplamda 75 kişiyi aynı anda ağırlayabiliyor.

Baydöner diyarbakır şube Haberi

Baydöner diyarbakır şube

2015 yılı sonuna kadar Türkiye'de 110 restorana ulaşmayı hedefleyen Baydöner, 10 Haziran'da Forum Diyarbakır AVM'de açtığı 91. restoranı ile büyümesine hız kesmeden devam ediyor. Baydöner Diyarbakır'lı iskender severlere, yenilenen konseptiyle hizmet vermeyi sürdürüyor.


Baydöner İskender Forum Diyarbakır AVM şubesi, modernize edilmiş yeni mağaza konseptiyle ve benzersiz iskender lezzetiyle, damak tadına düşkün herkesin uğrak mekanı olacağa benziyor. Baydöner'in Diyarbakır'daki ikinci restoranı olan Baydöner İskender Forum Diyarbakır AVM şubesi, toplamda 104 m2 ve 68 misafir ağırlama kapasitesine sahip.


Baydöner CEO’su Bülent Polat konuyla ilgili açıklamasında: "Yapılan araştırmalar gösteriyor ki Türk insanının en sevdiği ürünlerin başında döner geliyor. Sağlıklı beslenme konusunda bilinçlenen halk, aynı zamanda döner yemekten vazgeçmiyor. Biz yurtdışına gidip iyi işler yapmak için önce yerelde güçlü olmamız gerektiğine inandık. İzmir'den başladık. Güçlendik,...