22 / 05 / 2024

baydöner yurt dışı şubeleri

baydöner yurt dışı şubeleri

Baydöner Yurtdışında da "en yaygını" olmayı hedefliyor, olabilir mi? Bu yıl sonunda muhtemelen olacak. Şu anda 1'i Bakü'de, 2'si Erbil’de 3 restoranı var. Irak'ta 10'a çıkacak.

AVM gezginlerine müjde! Baydöner’de yüzde 25 indirim kampanyası başladı! İşte şartlar

Döner ve İskender’in vazgeçilmez lezzet durağı Baydöner Ziraat Bankası ile işbirliğine imza attı. Bankkart’a özel Baydöner’de tüm İskender çeşitlerinde yüzde 25 indirim sunulacak.

Mimar Hakan Külahçı başarısını yurt dışına taşıdı!

Yüksek İç Mimar G. Hakan Külahçı'nın Antalya'da kurduğu Art-Mim, önce Antalya'da, sonra Türkiye'nin farklı şehirlerinde ve son olarak yurt dışında 100'ün üzerinde otel projesine imza attı. Antalya'daki başarısını yurt dışına taşıyan Külahçı, farklı projelerde yer almaya devam edecek.

Cottonbox yurt dışında 100 mağazaya ulaşacak!

Yaklaşık 40 yıl önce Denizli'de kurulan Sümaş Tekstil, fason üretimi bırakıp markalaşma yoluna gitti. 'Cottonbox' markasıyla 32 ülkeye ihracat yapan ve halen altı ülkede 25 mağazası bulunan şirket, orta vadede yurt dışında 100 mağazaya ulaşmayı hedefliyor.

TOKİ'nin yurt dışında yaptığı inşaatlar TBMM'de!

OKİ tarafından yurt dışında yapılan inşaatlar TBMM'de konu oldu. CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, TOKİ'nin yurt dışı projelerine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Bereket Varlık Kiralama yurt dışında sukuk ihraç edecek!

Bereket Varlık Kiralama tarafından yurt dışında 200 milyon dolara kadar azami 9 ay vadeli, borsaya kote olmayan, tahsisli sukuk ihraç edilmesine ilişkin gerekli iznin alınması için SPK'ya başvuruda bulundu.

Babacan Holding yurt dışına açılmaya hazırlanıyor!

Babacan Holding, gelen özel davetle yurt dışına açılmak için çalışmalarını sürdürüyor. 

Mor Mimarlık yurt dışına açıldı!

Türkiye'de çeşitli projelere imza atan Mor Mimarlık yurt dışına açıldı. Utkan, yurt dışı projelerinden Irak, Azerbaycan, Somali ve Rusya’da bulunduğunu söyledi.

Türk inşaat şirketlerinin yurt dışı yatırımları konuşuldu!

GİSP tarafından gerçekleşririlen ‘Alternatif Yurt dışı Gayrimenkul Pazarları’ konulu Yuvarlak Masa toplantısında, Türk inşaat şirketlerinin yurt dışı inşaat ve gayrimenkul pazarlarındaki çalışmaları konuşuldu. 

Türk müteahhitler yurt dışında 354,6 milyar dolarlık iş üstlendi!

Türk müteahhitler bugüne kadar yurt dışında 354,6 milyar dolarlık iş üstlenirken, sadece 2017 yılında alınan işlerin tutarı 14,7 milyar dolara ulaştı.

Türkler yurt dışından 20 milyar dolarlık konut aldı!

Seba İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Engin Keçeli, darbe girişimi sonrasında Türk vatandaşlarının yurt dışından gayrimenkul alımı yaptığını söyledi. Keçeli, “Türkler Londra, Lizbon gibi şehirlerde yaklaşık 20 milyar dolarlık gayrimenkul aldılar.” iddiasında bulundu.

KT Kira Sertifikaları yurt dışı kira sertifikası 7. ödemesi yapıldı!

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama A.Ş.,'nin yurt dışı kira sertifikası 7. kupon ödemesi bugün yapıldı.

TAV, 2018'de yurt dışında atağa geçecek

2018'de yurt dışında atağa geçecek olan TAV Havalimanları Holding İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, 2018 öngörülerini paylaştı.

Türkiye'nin yurt dışı varlıkları 233,5 milyar dolar oldu!

Türkiye'nin yurt dışı varlıkları ekimde 2016 sonuna göre yüzde 8,4 artarak 233,5 milyar dolar oldu.

baydöner yurt dışı şubeleri Haberi

baydöner yurt dışı şubeleri

18 Nisan'da, Baydöner'in iki ortağından  biri, Levent Yılmaz'la 2'nci restoranın açılışı için Erbil'deydik. Şirketin Genel Müdürü Bülent Polat, Reklam Pazarlama Müdürü Erdal Özenser de açılıştaydı. Bu şirketin kuruluş hikayesi ilginç... Levent Yılmaz'ın (Vanlı) okul arkadaşı Feridun Tunçer'in (Kayserili) asker arkadaşı!

Tanışıklığın ilk sonucu 1993'te birlikte iş yapmak... Bazı ortak şirketler kuruyorlar. Ancak asıl dikkat çekmeleri 1996'da Baydöner'in kuruluşuyla. Levent Yılmaz anlattı: "20 yıldır ticaret

yapıyorduk. Fast food rağbet görüyordu. 2.5 milyar dolarlık pazar dikkatimizi çekti. Apaz Gıda’yı kurarak bu işe girdik. Türk mutfağında 30-40 güçlü ürün vardı. Ama en güçlüsü dönerdi, iskenderdi. Fakat büfe mantığıyla satamazdık, konsept geliştirdik. Dönerin Avrupa cirosu 10 milyar dolar. Bizim misyonumuz daha yüksek katma değerle satmak. Hamburger 7 euroya satılıyor, döner 3! Restoranlar böyle ortaya çıktı....