03 / 05 / 2024

Bayern Münih ve Marriott anlaşma

Bayern Münih ve Marriott anlaşma

Bayern Münih, dev otel zinciri Marriott ile yaptığı anlaşmayla, Allianz Arena'da yer alan bazı locaları lüks süit odalara çevirecek.

Münih İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Münih İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Eroğlu tarafından kuruldu.

KT Bank AG, Almanya'daki 5. şubesini Münih'te açtı!

2015 yılında Almanya'da kurulan KT Bank AG, Almanya'da Frankfurt, Berlin, Mannheim ve Köln'den sonra 5. şubesini Münih'te hizmete açtı...

2019 Münih İnşaat Fuarı'na 67 firma katılıyor!

Münih İnşaat ve Yapı Malzemeleri Fuarına ”BAU 2019” ilk kez Türkiye’den 67 firma katılıyor. İki yılda bir yapılan BAU 2019 Fuarına 250 Bin ziyaretçi bekleniyor.

Zorlu Tekstil Münih’te showroom açtı!

Zorlu Tekstil, açılışını ,gerçekleştirdiği Münih'teki Showroom'uyla Almanya ve Avrupa'daki müşterileriyle biraz daha yakınlaştı.

Bayern Münih ve Marriott'tan görülmemiş anlaşma!

Bayern Münih, dev otel zinciri Marriott ile yaptığı anlaşmayla, Allianz Arena'da yer alan bazı locaları lüks süit odalara çevirecek.

Bayern Münih takımından akıllı stat örneği!

Almanya Birinci Futbol Ligi takımlarından biri olan Bayern Münih "bağlı stadyum" konseptini hayata geçirdi. Bu kapsamda taraftarların stadyumdaki maç izleme deneyimi kusursuz hale gelecek.

Bayern Münih'ten Saraybosna'ya stad yatırımı!

Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) kulüplerinden Bayern Münih, Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'daki bir stada yatırım yapmak için temaslarda bulunacak.

Siemens’in Münih’teki binası açıldı!

Siemens’in Münih’teki yeni ve modern merkez binası faaliyete başladı. Tamamen çevresel standartlar gözetilerek tasarlanan ve inşa edilen yeni genel merkezde 1.200 kişi çalışacak.

Erdem Kaya Patent ve Danışmanlık Münih'te ofis açacak!

Türkiye'de patent çalışmalarında atılım yapan Erdem Kaya Patent, artık yurtdışında da etkinliğini artıracak. Münih'te ofis açacak firma, bu sayede Koreli ve Çinli firmaları portföyüne almak istiyor.

Bauma Fuarı Münih'te açıldı!

Dünya'nın en büyük Uluslararası İnşaat Makineleri, İnşaat Malzemesi Makineleri, İnşaat Araçları ve Madencilik Makineleri İhtisas Fuarı "BAUMA" Almanya'nın Münih kentinde açıldı.

BAUMA Fuarı, Münih'te kapılarını açtı!

156 Türk firmasının katıldığı dünyanın en büyük inşaat makineleri ve yapı malzemeleri fuarı BAUMA Münih'te açıldı. Her üç yılda bir düzenlenen fuarın açılışını Almanya Başbakan Yardımcısı Sigmar Gabriel gerçekleştirdi.

Expo Real Gayrimenkul Fuarı 5 Ekim'de Münih'de!

Avrupa'nın en büyük ve uluslararası katılımı olan gayrimenkul ve yatırım fuarı Expo Real, dev yatırımlara sahne olmaya hazırlanıyor. Fuar 5-7 Ekim tarihlerinde Münih'de gerçekleştirilecek.

Yingli Solar, Münih Intersolar Fuarı'na katıldı!

Dünyanın lider güneş paneli üreticilerinden olan Yingli Solar, Almanya’nın Münih şehrinde düzenlenen dünyanın ve Avrupa’nın en büyük güneş enerjisi fuarı Intersolar Europe’a katıldı.

Bayern Münih ve Marriott anlaşma Haberi

Bayern Münih ve Marriott anlaşma

Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, Almanya Bundesliga takımlarından Bayern Münih, dünyaca ünlü otel markalarından Marriott'la yaptığı anlaşmayla futbol statlarında çığır açmaya hazırlanıyor.


Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi son 16 turunda karşılaşacağı Bayern Münih, Allianz Arena’daki bazı locaları, lüks süit odalarına çevirecek.


Futbol kulübünün sponsoru da olacak olan Marriott otelinin yetkilileri, Bayern Münih yöneticileri ile anlaşmaya vardı. Bu anlaşma ile süit odaları tutacak taraftarların daha konforlu bir biçimde futbol maçlarını izlemesi...