30 / 04 / 2024

Bayır köyü

Bayır köyü

AA muhabirinin Orman İşletme Müdürlüğü yetkililerinden aldığı bilgiye göre, Güzelbağ beldesi Bayır köyü yakınlarındaki ormanlık alanda başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle büyüdü

Uşak Bahadır Köyü'nde yapılan gölet TBMM'de!

Uşak'ın Banaz ilçesi Bahadır Köyü'ne yapılan sulama göleti meclis gündemine taşındı. CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Mahmut Yörük: Yüzde 0,50 faizle herkes konut sahibi olur!

Bankaların konut kredi faizlerini yüzde 1'in altına çekmesi emlak sektöründe, heyecan yarattı. MyKanguru Emlak Ofisi İşletmecisi Mahmut Yörük, faizlerin düşmesinin emlak sektörünü canlandıracağını söyledi.

Bitlis Çayır Köyü Camii ibadete açıldı!

Bitlis Çayır köyünde yapımı tamamlanan caminin açılışı yapıldı. Cami açılışına Hizan Müftüsü Tahir Erçin, ilçe kurum amirleri ve çevre köylerden çok sayıda vatandaş katıldı.

Bayındır Hasköy Arıtma Tesisi'nin temeli atılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, "temiz ve yaşanabilir bir çevreö için 10 yeni arıtma yatırımına daha başlıyor. Bayındır Hasköy Atık Su Arıtma Tesisinin temeli 30 Ocak Cumartesi günü törenle atılacak.

Eskişehir köy yollarında bakım çalışmaları sürüyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, mahalle statüsü kazanmış köy yollarında yapmış olduğu yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Çankırı İnandık Köyü'ndeki 65 konut taşınacak!

Çankırı'da, çevresinde yer sarsıntılarına bağlı oluşan 15 metre derinliğindeki çukurlar nedeniyle vatandaşların korkuyla yaşadığı İnandık köyü başka bir yere taşınacak.

Diyarbakır'a Entegre Katı Atık Yönetim Tesisi inşa edilecek!

Diyarbakır için hayati önem taşıyan Entegre Katı Atık Yönetim Tesisi için başlatılan yol çalışmalarının yüzde 90’ı tamamlanarak, temel atmaya hazır hale getirildi, tesis 2017'de faaliyete geçecek.

Kocaeli Sevindikli Köyü’nde kültür merkezi inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Körfez Sevindikli Köyü’nde inşa edeceği kültür merkezinin temeli atılacak. Kültür merkezinin temel atma töreni 2 Ekim Cuma günü saat 14.00’te gerçekleştirilecek.

Nazilli Yörük Camisi bayramda açılacak!

Aydın'ın Nazilli ilçesinde inşaatı devam eden Yörük Camisi'nin Kurban Bayramı'nda açılacağı bildirildi. Daha önce minaresinin yapımı tamamlanan camide dış cephe kaplamaları ve çevre düzenlemesinin yapım çalışmaları sürdürüyor.

Emlak Konut Ispartakule Evleri ihalesi Yörük-Ermit ve Balpa'da!

Emlak Konut Ispartakule Evleri ihalesinde 1. kısım konutve ticaret inşaatı 268 milyon 650 bin TL teklif veren Yörük Yapı - Ermit Mühendislik İş Ortaklığı'nın, 2.Kısım konut ve okul inşaatı işi 239 milyon 900 bin TL teklif veren Balpa İnşaat'ın oldu.

Kocaeli Körfez Sevindikli köyüne kültür merkezi yapılıyor!

Köylerde muhtarlık binaları tadilatı, sosyal tesis, çok amaçlı salonlar gibi birçok yapı inşa eden Büyükşehir Belediyesi, Körfez Sevindikli köyünde de kültür merkezi yapıyor.

Kocaeli Sevindikli Köyü’ne kültür merkezi inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çalışmalarını sürdürüyor. Köylerde muhtarlık binaları tadilatı, sosyal tesis, çok amaçlı salonlar gibi birçok yapı inşa eden Büyükşehir Belediyesi, Körfez Sevindikli Köyü’nde de kültür merkezi yapıyor.

Kocaeli Sevindikli Köyü’ne kültür merkezi geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Körfez ilçesi Sevindikli Köyü’ne Kültür Merkezi yapıyor. Sevindikli Köyü’nde 3 bin 351 metrekare alan üzerinde yapılan kültür merkezi, toplam bin 212 metrekare kullanım alanına sahip olacak.

Bayır köyü Haberi

Bayır köyü


     Yangına Antalya, Deniz, Burdur ve Isparta'dan ekipler müdahale etmeye başladı. 23 arazöz, 2 dozer, bir greyder, 8 su aracı, 8 hizmet aracı, 80 yangın söndürme işçisi ile devam eden söndürme çalışmalarına, bir uçak ve 2 helikopter de havadan destek verdi. 

     Çıkış nedeni henüz belirlenemeyen yangında ilk belirlemelere göre 30 hektarlık kızılçam alanının zarar gördüğü bildirildi. 

     Yangın söndürme çalışmaları devam...