05 / 05 / 2024

Bayır Turizm Otelcilik Selçuklu projesi

Bayır Turizm Otelcilik Selçuklu projesi

Bayır Turizm Otelcilik, Konya Selçuklu Musalla Bağları Mahallesi'nde 60 milyon TL proje bedeline sahip otel inşa edecek. Bayır Turizm Otelcilik projesinin 24 ayda tamamlanması planlanıyor...

Rovigo Turizm Otelcilik İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Rovigo Turizm Otelcilik İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi bugün Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdülşükür Endican tarafından kuruldu.

Rovigo Turizm Otelcilik İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Rovigo Turizm Otelcilik İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi bugün Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdülşükür Endican tarafından kuruldu.

Burba Turizm Otelcilik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burba Turizm Otelcilik Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Vedat Uslu ve Timur Çakır ortaklığında kuruldu.

Gümüşlü Proje Yatırım Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşlü Proje Yatırım Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Ümit Doğan tarafından kuruldu.

Sun Shine Gayrimenkul Turizm Otelcilik İnşaat Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sun Shine Gayrimenkul Turizm Otelcilik İnşaat Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de Vugar Pırıyev tarafından kuruldu.

Peridot İnternational Gayrimenkul Dış Ticaret Ve Turizm Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Peridot İnternational Gayrimenkul Dış Ticaret Ve Turizm Otelcilik Limited Şirketi Maltepe'de Cengizhan Güngör ve Muhammet Sahil Durmuş ortaklığında kuruldu.

Antik Palas Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Antik Palas Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Abdurrahim Güler, Medet Akarsu ve Şakir Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Gök Börü Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gök Börü Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi buıgün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Gökboru tarafından kuruldu.

Casa Nostra Turizm Otelcilik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Casa Nostra Turizm Otelcilik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Rıhab Chalbı Ep Bouallaguı ve Achraf Bouallaguı ortaklığında kuruldu.

Ramo 34 Turizm Otelcilik Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ramo 34 Turizm Otelcilik Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Sağır tarafından kuruldu.

Yapıkur Lojistik Otomotiv Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yapıkur Lojistik Otomotiv Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Balcı,  Şevki Balcı, Bahadır Atay, Tümay Yazıcı tarafından kuruldu.

Chaudry Brothers Turizm Otelcilik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Chaudry Brothers Turizm Otelcilik Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beyoğlu’nda 100 bin TL sermaye bedeli ile C.Mohammad Munır Syed  ve Shaan  Agha tarafından kuruldu.

3a1f Turizm Otelcilik Dış Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

3a1f Turizm Otelcilik Dış Ticaret  Limited Şirketi Fatih’te  50 bin TL sermaye bedeli ile Abdulhamid Yıldırım Ve Furkan Ünlü tarafından kuruldu.

Bayır Turizm Otelcilik Selçuklu projesi Haberi

Bayır Turizm Otelcilik Selçuklu projesi

Bayır Turizm Otelcilik tarafından, Konya Selçuklu Musalla Bağları Mahallesi'nde 60 milyon TL proje bedeline sahip otel inşa edilecek. Bayır Turizm Otelcilik otel projesinin alanında 2 adet benzin istasyonu mevcut.


24 ayda tamamlanacak olan Bayır Turizm Otelcilik projesi Musalla Bağları Mahallesi, A.Hilmi Nalçacı Caddesi No:100 adresinde inşa edilecek. Bayır Turizm Otelcilik projesi 224 odalı olarak planlandı.


7 bin 113 metrekare arazi üzerinde yükselen Bayır Turizm Otelcilik projesinde aktivite alanları, toplantı salonları, restoranlar, kapalı otopark, havuz, spor alanları gibi sosyal alanlar olacak.


Bayır Turizm Otelcilik projesinin alanı konut alanları, ticari işyerleri, Kule Site Alışveriş Merkezi ve Özkaymak Otel ile çevrili. Dikdörtgen geometriye sahip olan proje 4 bodrum kat, 1 zemin kat ve 9 normal kat olarak tasarlandı.



Gülcihan YELKENCİ /...