03 / 05 / 2024

Bayırbucak Gayrimenkul Kimin

Bayırbucak Gayrimenkul Kimin

Bayırbucak Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Abdul Wahab Fatah, Noor Fattah, Mohammad Fattah ve Loubna Janodi ortaklığında 160 bin TL sermaye ile 19 Temmuz 2017 tarihinde kuruldu.

Belediye, o ildeki bir bina ile arsasını 8 taksitle satıyor! KDV'den ve emlak vergisinden muaf gayrimenkul!

Giresun Bulancak Milli Emlak, Giresun ili, Bulancak ilçesi, Bayındır Mahallesinde yer alan bir adet bina ile arsasını 8 taksitle satıyor. Peki Giresun Bulancak'taki gayrimenkulün fiyatı ne kadar? İhalesi ne zaman?

Bkb Global İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bkb Global İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Süha Bayındır tarafından kuruldu.

Kürşat Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kürşat Group İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Kürşat Bay tarafından kuruldu.

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin imar durumunda son durum ne?

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin de yer aldığı bölgenin İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporları İBB Meclisi'nde oy birliğiyle kabul edildi.

Türkiye'deki ünlüler gayrimenkul zengini çıktı! Bakın kimin neyi varmış...

Türkiye'deki ünlüler yatırımlarını gayrimnkule yatırmaya devam ediyor. İşte Türkiye'nin gayrimenkul zengini ünlüleri...

Nord Gayrimenkul İnşaat Ve Proje Geliştirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nord Gayrimenkul İnşaat Ve Proje Geliştirme Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Bayındır ve Uğur Evren Hammaş ortaklığında kuruldu.

ABD gayrimenkul sektörüne Türk yatırımcı ilgisi arttı!

Internatıonal Realtors Group, Propertyınvest Usa Şirketi Başkanı Cengiz Bayırlı ABD'de gayrimenkul sektörüne Türk yatırımcılarının ilgisinin arttığını dile getirdi. 

İzmir Bayındır'da 11.5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir İli Bayındır İlçesi Elifli Mahallesi, Demiryolualtı mevkiinde yer alan tarla niteliğindeki gayrimenkul 11 milyon 586 bin 368 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Ümit Bay'dan konut alacaklara dolandırıcılık uyarısı!

Bade Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Bay, daire satın almayı düşünen kişileri, dolandırıcı olarak nitelendirdiği müteahhitlere karşı dikkatli olmaları gerektiğini söyledi.

Babalar gayrimenkul yatırımını tercih etti!

Babalar gayrimenkul yatırımını tercih etti. Ünlü isimlerden Okan Bayülgen ve Rafet El Roman kızlarının gelecekleri için milyon dolarlık evler aldı. İşte detaylar...

İhlas Gayrimenkul'den ruhsat devri açıklaması!

İhlas Gayrimenkul'ün sahip olduğu maden ruhsatlarından, Çanakkale Merkez'de bulunan 1 adet işletme izinli maden ruhsatı ile Bayındır'da bulunan toplam 4 işletme talepli maden ruhsatının, CVK Maden İşletmeleri'ne devri için sözleşme yapıldı.

Habash Bayır Gayrimenkul İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Habash Bayır Gayrimenkul İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi MHD Samer Habach ve Ahmet Bayır tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ankara Mamak'ta 171.4 milyon TL'ye satılık 24 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Mamak Bayındır'daki 24 gayrimenkulünü ihale usulü ile satışa sunuyor. İhale 14 Eylül'de gerçekleşecek..

Bayırbucak Gayrimenkul Kimin Haberi

Bayırbucak Gayrimenkul Kimin


Bayırbucak Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi 160 bin TL sermaye ile 19 Temmuz 2017 tarihinde Abdul Wahab Fatah, Noor Fattah, Mohammad Fattah ve Loubna Janodi ortaklığında  kuruldu. 


Bayırbucak Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü emlak ,her türlü gayrimenkul almak,satmak,kiralamak,kiraya vermek 2-Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikler siteler,plazalar,marketler,depolar,soguk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler,organize sanayi bölgeleri,spor kompleksleri,mesken,ev,apartman,isyeri,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak,kiralamak,kiraya vermek;bahçe,tarla ve arsalar üzerindeparselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiginde projelendirmek. 3-Her türlü konfeksiyon ürünü kot,pantolon,blucin,ceket,paltoetek,kazak gibi giyim esyasının ihracı,ithali,toptan ve perakende dahili ticaret ve......... anasözleşmesinde yazılı işler.



Bayırbucak Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Adres; Haseki Sultan Mah.Turgut Özal Millet Cad.No.57/6...