28 / 04 / 2024

Baykuş

Baykuş

İzmir Büyükşehir Belediyesi, mezarlıklara ulaşımı da yine ücretsiz yaptı.genelindeki 1927 mezarlığı bakımdan geçiren Büyükşehir, ayrıca kentin en büyük 5 kabristanının içinde ring seferleri de gerçekleştirecek.

Ba Mans Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ba Mans Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Servet Baykuş tarafından kuruldu.

Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu Baykuş Ödülü aldı!

Gayrimenkulde Kadın Liderler (GKL) Platformu, Türkiye Araştırmacılar Derneği tarafından bu yıl yedincisi gerçekleşen Baykuş Ödülleri’nde, ‘Maskülen Sektörde Kadın Olmak’ Araştırması ile ‘Eşitlikçi Baykuş’ Ödülü'nün sahibi oldu.

Shamsistanbul Emlak Telekomünikasyon Hediyelik Eşya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shamsistanbul Emlak Telekomünikasyon Hediyelik Eşya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Serkan Baykuş tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Baykuş Gayrimenkul Yatırım Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Baykuş Gayrimenkul Yatırım Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi bugün Emina Banu Çelebi tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Maltepe'de kuruldu.

Midtown Bodrum AVM'de Can Dostlarım sergisi 1 Haziran'da açılıyor!

Bodrum, Ortakent’te yer alan Midtown’da, Ressam Esin Çolpan Telatar’ın “Can Dostlarım” sergisini ziyaret edebilmek için son 10 gün. Sergide yağlıboya resimler ile yastık ve taş üzerine yapılmış kedi ile baykuş figürleri de bulunuyor...

Baykuş Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baykuş Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi, Osman Okan Demir tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 18 Eylül 2013 tarihinde Beyoğlu, Tünel Mahallesi, Suriye Pasajı'nda kuruldu.

Baykuş Haberi

Baykuş

Bayram süresince toplu ulaşım araçlarında yüzde 50 indirim kararı alan İzmir Büyükşehir Belediyesi, mezarlıklara ulaşımı da yine ücretsiz yaptı.genelindeki 1927 mezarlığı bakımdan geçiren Büyükşehir, ayrıca kentin en büyük 5 kabristanının içinde ring seferleri de gerçekleştirecek.


Ramazan Bayramı’nda İzmirlilere “daha küçük maliyetlerle ulaşım” olanağı sağlayabilmek amacıyla toplu ulaşım araçlarında yüzde 50 indirim kararı alan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bayram süresince kabristanlara “ücretsiz” otobüs seferleri düzenleyecek. Yüzde 50 indirim, Büyükşehir Belediyesi’ne ait toplu taşıma araçlarında, bayram süresince tüm Kentkartlı binişlerde (Havaalanı, Baykuş ve Yerleşke Öğrenci Tarifesi hariç) geçerli olacak. Ayrıca İzmir dışına gidip geleceklerin ulaşımlarını daha rahat yapabilmeleri için Otogar bağlantılı hatlara yeterli sayıda otobüs ilavesi yapılacak.


ESHOT’un Ramazan Bayramı boyunca 08.00-16.00 saatleri arasında kabristanlara ücretsiz gerçekleştireceği ek seferler ise şöyle:

Konak - Karabağlar Kabristanı...