20 / 07 / 2024

Baylan Lojistik Ticaret nerede

Baylan Lojistik Ticaret nerede

Baylan Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Baylan tarafından kuruldu. 

Tuna 34 Yapı Metal Elektrik Plastik Ambalaj Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuna 34 Yapı Metal Elektrik Plastik Ambalaj Lojistik Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdal Yeşilbağ tarafından kuruldu.

Pdr Yapı İnşaat Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pdr Yapı İnşaat Lojistik Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Padır tarafından kuruldu.

Maraton Vinç Platform Ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maraton Vinç Platform Ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Meltem Kaygusuz tarafından kuruldu.

Kulani İnşaat Metal Elektrik Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kulani İnşaat Metal Elektrik Lojistik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kulan tarafından kuruldu.

Günerin İnşaat Otomotiv Metal Elektrik Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Günerin İnşaat Otomotiv Metal Elektrik Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nimet Ergün tarafından kuruldu.

Fcg İnşaat Lojistik Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Fcg İnşaat Lojistik Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Samed İbiş tarafından kuruldu.

Orloy İnşaat Otomotiv Metal Elektrik Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orloy İnşaat Otomotiv Metal Elektrik Lojistik Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Deniz Durgut tarafından kuruldu.

Marta İnşaat Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marta İnşaat Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Nuri Akyol tarafından kuruldu.

Çendik Madencilik İnşaat Elektrik Otomotiv Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çendik Madencilik İnşaat Elektrik Otomotiv Lojistik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Soner Çendik tarafından kuruldu.

Gıpta İnşaat Orman Ürünleri Ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gıpta İnşaat Orman Ürünleri Ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüsnü Sarı tarafından kuruldu.

Aky Hafriyat İnşaat Taahhüt Otomotiv Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aky Hafriyat İnşaat Taahhüt Otomotiv Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Onur Akyıldız tarafından kuruldu.

Çlk Orman Ürünleri İnşaat Ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çlk Orman Ürünleri İnşaat Ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Çelik tarafından kuruldu.

Şenbahar İnşaat Danışmanlık Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şenbahar İnşaat Danışmanlık Lojistik Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Ömer Faruk Şenbahar tarafından kuruldu.

Baylan Lojistik Ticaret nerede Haberi

Baylan Lojistik Ticaret nerede

Baylan Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Baylan tarafından kuruldu. 

Baylan Lojistik Ticaret Limited Şirketi konusu:
-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim merkezleri, öğrenci yurtları, gölet ve...