07 / 07 / 2024

baymak adapazarı

baymak adapazarı

Baymak, Adapazarı bölgesinde yetkili servislerine bir yenisini daha ekledi...

Baymak Orange Store’ların ilkini İstanbul Kayışdağı'nda açtı!

Isıtma ve soğutma sistemlerinin lider markası Baymak, Hollanda teknolojisini mağazacılık anlayışıyla birleştirerek tasarladığı yeni bayi organizasyonu Orange Store’ların ilkini İstanbul Kayışdağı’nda açtı.

Adapazarı Korucuk 3. Etap Alt Gelir Grubu TOKİ başvuruları!

Adapazarı Korucuk TOKİ Evleri'nde 2 adet konut satışa sunuluyor. Adapazarı Korucuk 3. Etap Alt Gelir Grubu TOKİ başvuruları 01 Temmuz 2015 – 30 Temmuz 2015 tarihleri arasında kabul edilecek.

Emlak İstasyonu Adapazarı’nda ofis açıyor!

Franchise sektöründe hizmet veren Emlak İstasyonu,yeni franchise ofisini Adapazarı’ nda hizmete açıyor. Yöneticiliğini Murat Alıcıer’ in yapacağı Emlak İstasyonu Sembol Gayrimenkul Ofisi, Çark Caddesi'nde hizmet verecek.

Adapazarı Şeker Fabrikası Afyon'a taşınıyor!

Adapazarı Şeker Fabrikası Genel Müdürü, Şeker Kurumu'na başvurarak fabrikanın Afyon'un Emirdağ ilçesine taşınması için onay istedi. Şeker Kurumu Yönetimi'nin seçim sonrası taşınmaya onay vereceği belirtiliyor.

Zeki Toçoğlu'ndan Adapazarı'na 2 müjde!

Adapazarı Muhtarları ile gerçekleştirilen toplantıda konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu 2 müjde verdi. Toçoğlu şehre yeni bir spor kompleksi ile itfaiye binası kazandıracaklarını açıkladı.

TeknoSA Adapazarı'nda 2'nci mağazasını açtı!

TeknoSA, Adapazarı'ndaki ikinci mağazasını Agora'da açtı. Yeni mağazada elektronikten beyaz eşyaya kadar son teknoloji pek çok ürün tüketicilerle buluşacak.

Baydöner, 91'nci restoranını Adapazarı'nda açtı!

Adapazarı'ndaki 3. Baydöner İskender yeni konseptiyle hizmete girdi.Türkiye'de ve Dünya’da dönerin markası olmak hedefiyle yola çıkan restoran zinciri Baydöner, Agora Adapazarı AVM'de açtığı Baydöner İskender ile 91 restorana ulaştı.

Adapazarı'ndaki 3. Baydöner İskender hizmete girdi!

Türkiye'de ve Dünya’da dönerin markası olmak hedefiyle yola çıkan restoran zinciri Baydöner, Agora Adapazarı AVM'de açtığı Baydöner İskender İle 91 restorana ulaştı.

Baymak bu yıl yüzde 10 büyüme hedefliyor!

İklimlendirme sektöründe yaşanan daralmaya rağmen 2014'te pazar payını yüzde 7 artıran Baymak, bu yıl yüzde 10'un üzerinde büyüme hedefliyor. Baymak Genel Müdürü Ender Çolak açıkladı.

Adapazarı Erenler Yunus Emre Meydanı genişledi!

Adapazarı Erenler Belediyesi Kültür Merkezinin yanında kalan Yunus Emre Meydanının devamında yapılan genişleme çalışmalarında sona gelindi. Meydan düzenleme çalışması yaklaşık bin beşyüz metrekarelik alanda yapıldı.

Baymak pazar payını yüzde 12 artırdı!

Baymak, kombi sektöründeki yüzde 6’lık küçülmeye rağmen pazar payını yükselttiğini açıkladı. 2013’te Hollandalı BDR Thermea’nın şirketi olan Baymak, son 2 yılda üretim kapasitesini ve ihracat yaptığı ülkeleri artırdı.

Baymak yüzde 10 büyümeyi hedefliyor!

İklimlendirme sektöründeki daralmaya rağmen geçen yıl yüzde 8 büyüyen Baymak, bu yılın ilk 4 ayında da yüzde 5 büyüdü. Baymak Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Ender Çolak, yıl sonunda yüzde 10 büyümeyi hedeflediklerini söyledi..

Agora Adapazarı AVM ne zaman açılıyor?

Agora Adapazarı Alışveriş Merkezi 28 Mayıs’ta yapılacak tören ile açılacak. Alışveriş Merkezi çok sayıda dünyaca ünlü markaları bünyesinde toplayarak, Sakarya’nın yeni alışveriş ve eğlence merkezi olacak

baymak adapazarı Haberi

baymak adapazarı

Isıtma soğutma sektörünün öncü firmalarından Baymak, Adapazarı Bölgesi’nde yeni oluşturduğu Erol Teknik Servis’i tüketicilerinin hizmetine sundu. Baymak, bölge bayi ve firma yöneticilerinin katılımı ile gerçekleştirdiği açılış töreni ile Adapazarı Bölgesi’ nde ki yetkili servis sayısını 3’e çıkartmış oldu. Isıtma soğutma, su grubu ve güneş enerjisi sistemleri olmak üzere tüm ürün gruplarında hizmet vermek üzere oluşturulan Erol Teknik Servis bölgede geniş araç kapasitesi ve konusunda uzman teknik servis personeli ile Baymak tüketicilerine kusursuz hizmet sunmayı ilke...