08 / 07 / 2024

baymak bayileri seyahat kampanyası

baymak bayileri seyahat kampanyası

Isıtma ve soğutma sektörünün önde gelen şirketlerinden Baymak, seyahat kampanyaları organize ediyor. Kampanya kapsamında bayiler, ilk olarak Amsterdam’ a; ardından Fas ve Lviv’ e gönderildi...

Almerva Seyahat Turizm Taşımacılık İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Almerva Seyahat Turizm Taşımacılık İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Velit Doksal tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Aralık'ta Fatih, Fındıkzade'de kuruldu.

1967 yılında İstanbullular iki katlı otobüslerle seyahat edecekmiş!

1967 yılında İETT, İngiltere'den 50 tane iki katlı otobüs ve 50 tane de römorklu otobüs satın alacakmış. İstanbullular, Londra otobüsü olarak bilinen iki katlı otobüslerle seyahat edecekmiş.

Calista Otelcilik Seyahat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Calista Otelcilik Seyahat Turizm Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Meşe tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Aralık'ta Kadıköy, Osmanağa Mahallesi, Nüzhet Efendi Sokak'ta kuruldu.

Govego Turizm Seyahat Acente Hizmetleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi kuruldu!

Govego Turizm Seyahat Acente Hizmetleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Çaykun Ertan Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 5 Aralık 2014 tarihinde Ayazağa, Kemerburgaz'da kuruldu.

Siirt seyahat acenteleri denetlendi!

Siirt Kültür ve Turizm Müdürlüğü. TÜRSAB ve vergi dairesi müdürlüğü temsilcilerinden oluşan denetim ekibi, kentte faaliyet gösteren seyahat acentelerini denetlendi. Denetimler Seyahat Acenteleri Birliği Kanunu gereği yapıldı!

Sekiz Konaklama Seyahat Turizm ve Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sekiz Konaklama Seyahat Turizm ve Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hatice Yener tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Aralık'ta Beşiktaş, Bebek Mahallesi'nde kuruldu.

Liva Seyahat Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Liva Seyahat Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Tarık Koç, Sefa İnce tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 3 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Bursa'nın tanıtımı için 200'ü aşkın seyahat acentesi toplanacak!

200'ü aşkın seyahat acentesi Bursa'nın tanıtımı için bir araya gelecek. Turizm sektörüne yönelik hizmet veren havayolu şirketleri, oteller ve seyahat acenteleri ile on-line işlem yapan kurum yöneticileri, 5 Aralık'ta Bursa'da toplanacak.

Puan Tur Turizm Seyahat ve Yatırımları Limited Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Puan Tur Turizm Seyahat ve Yatırımları Limited Şirketi Üsküdar Şubesi, Mustafa Çilsal Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL'lik sermaye ile 28 Kasım'da Üsküdar, Sultantepe Mahallesi'nde kuruldu.

Talha Tur Turizm Seyahat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Talha Tur Turizm Seyahat ve Ticaret Limited Şirketi, Cemil Ceylan, Celil Ceylan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Kasım'da Bahçelievler Kadir Has AVM'de kuruldu.

Yılbaşında 2 binden fazla kişi seyahat edecek!

Setur, bu sene yeni yıla farklı noktalarda girmek isteyen seyahat severlere cazip yurtiçi ve yurtdışı seçenekleri sunuyor. Bu yıl yılbaşında yurtiçinde ve yurtdışında 2 binden fazla kişinin seyahat etmesi bekleniyor.

İstanbul Metro Turizm Seyahat Limited Şirketi Beykent Şubesi açıldı!

İstanbul Metro Turizm Seyahat Limited Şirketi Beykent Şubesi, Aydın Ünsever Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 19 Kasım'da Keleş Plaza Sitesi Büyükçekmece'de kuruldu.

Uyar Seyahat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uyar Seyahat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Feyzi Uyar tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Kasım'da Bağcılar, Güneşli Evren Mahallesi, Yıldız Sokak'ta kuruldu.

baymak bayileri seyahat kampanyası Haberi

baymak bayileri seyahat kampanyası


Isıtma ve soğutma sektörünün önde gelen şirketlerinden Baymak, seyahat kampanyaları organize ediyor. Kampanya kapsamında bayiler, ilk olarak Amsterdam’a; ardından Fas ve Lviv’e gönderildi.


Şirket, şu an tüm bayilerine dünyayı turlama imkanı veriyor. Tercihini umreden yana kullananları Mekke ve Medine’ye yolluyor.


Baymak’ın araç kampanyası da bulunuyor. Kampanya şartlarını yerine getiren bayilere 1 adet Renault Master, 1 adet Megane HB, 4 adet Dacia Duster, 10 adet Renault Symbol Joy 1,2-1 adet Renault Clio HB, 1 adet Renault ICon,1 adet Renault Clio 1,2 takdim edildi. Play Station 4 kampanyasının şartlarını yerine getiren bayilere ise Play Station 4 hediye ediliyor.



Kırıkhan...