07 / 07 / 2024

baymak yetkili servis

baymak yetkili servis

Baymak, Adapazarı bölgesinde yetkili servislerine bir yenisini daha ekledi...

iPhone 14 Plus ve iPhone 14'e 22.834 TL’ye varan indirim! Gürgençler'den dev değiş tokuş kampanyası!

Apple'ın yetkili servis sağlayıcısı Gürgençler, son teknolojiye sahip bir iPhone'a geçiş yapmanın kolay ve avantajlı yolunu sunuyor. "DeğişTokuş" kampanyasıyla eski telefonunuzun değeriyle yeni bir iPhone modeline sahip olabilirsiniz. 

Apple'dan iPad mini 6 için yeni karar: Pil değişimi yapılacak! Peki ücreti ne kadar olacak?

Apple, iPad mini 6 için pil değişiminin ücreti karşılığında artık Apple Store, yetkili servis sağlayıcıları ve onarım merkezlerinde yapılabilmesi için karar aldı. Şimdi akıllarda tek bir soru var: iPad mini 6 için batarya değişimi ücreti nasıl? İşte yanıtı… 

Otomobilden cep telefonuna… Yedek parça yok diyen servisler tazminat ödeyecek

Ticaret Bakanlığı’nın yeni hazırlayacağı uygulamaya göre; garanti süresi bitse bile elektronik cihazlara kullanım boyunca bakım - onarım hizmeti zorunlu yapılacak. Marka ismi kullanılarak yetkili servis aldatmacası önlenmiş olacak. İşte detaylar...

Asansörlü binada oturanlar dikkat!

Asansörlerin işletme ve bakım yönetmeliği Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yönetmeliğe göre; asansörü monte eden, yetkili servis ve bina yöneticilerinin bazı sorumlulukları alması gerekiyor.

Fuar İzmir Geçici Servis Yolu açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'nin en büyük fuarcılık tesisi Fuar İzmir'e ulaşımı rahatlatacak olan “geçici servis yolu” projesini, Çarşamba günü hizmete açacak.

Cpı Enerji Santralleri Servis Limited Şirketi kuruldu!

Cpı Enerji Santralleri Servis Limited Şirketi bugün Şişli’de 775 bin 525 TL bedel ile kuruldu.

Baymak Lectus, prestijli projelerin tercihi oluyor!

Baymak’ın Lectus duvar tipi yoğuşmalı kazanları Türkiye’nin dört bir yanındaki prestijli projelerin tercihi oluyor. Baymak Lectus yoğuşmalı kazan yüzde 30 daha yüksek verim sağlıyor.

46. Ytong Yetkili Satıcılar Toplantısı yapıldı!

Türk Ytong, Yetkili Satıcıları ile Antalya’da düzenlenen 46. Ytong Yetkili Satıcılar Toplantısı’nda bir araya geldi. “Biz Biriz” sloganıyla gerçekleştirilen toplantıda Türk Ytong Yetkili Satıcıları ve Ytong Satış Ekibi 2017 yılına enerjik bir başlangıç yaptı.

Pera Gözetim Etüt Kontrol Servis Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Pera Gözetim Etüt Kontrol Servis Hizmetleri Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Berkay Diriarın imzasıyla kuruldu.

Ankara Balgat kentsel servis alanı imar planı askıda!

Ankara Çankaya İlçesi, Balgat Mahallesi 9895 ada 50,51,52 ve 67 parsellere ilişkin Kentsel Servis Alanı amaçlı hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Safir Bina Yönetimi Ve Servis Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Safir Bina Yönetimi Ve Servis Hizmetleri Limited Şirketi 12 bin TL sermaye ile bugün Serap Yürür ve Perihan Eryıldız imzasıyla kuruldu.

Kalsan Kalibrasyon Muayene Servis Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Kalsan Kalibrasyon Muayene Servis Hizmetleri Limited Şirketi bugün Murat Öymen tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Başakşehir'de kuruldu.

Binalarda katma değerli servis BaaS ile gelişecek!

PMI Summit Dijital Dünyada Projeler Konferansı'nda Defne Telekomünikasyon Proje Yöneticisi Erhan Ermişoğlu ''Servis Olarak Akıllı Binalar'' konulu sunum gerçekleştirdi.

baymak yetkili servis Haberi

baymak yetkili servis

Isıtma soğutma sektörünün öncü firmalarından Baymak, Adapazarı Bölgesi’nde yeni oluşturduğu Erol Teknik Servis’i tüketicilerinin hizmetine sundu. Baymak, bölge bayi ve firma yöneticilerinin katılımı ile gerçekleştirdiği açılış töreni ile Adapazarı Bölgesi’ nde ki yetkili servis sayısını 3’e çıkartmış oldu. Isıtma soğutma, su grubu ve güneş enerjisi sistemleri olmak üzere tüm ürün gruplarında hizmet vermek üzere oluşturulan Erol Teknik Servis bölgede geniş araç kapasitesi ve konusunda uzman teknik servis personeli ile Baymak tüketicilerine kusursuz hizmet sunmayı ilke...