05 / 05 / 2024

BAYR-AK eğitimleri

BAYR-AK eğitimleri

Bayrampaşa Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi (BAYR-AK) Bayrampaşa’daki okullarda öğrencileri eğitimler yoluyla afetlerle ilgili bilgilendirmeye devam ediyor. Öğrencilere afet anında ve sonrasında yapılması gerekenler tüm detaylarıyla anlatılıyor.

Akyapı Ticarethane Başakşehir 20 ay sıfır faizle satışta! Yeni Proje!

Akyapı tarafından Başakçeşir'de hayata geçirilen Ticarethane Başakşehir 20 ay vade, sıfır faizle satışa çıktı. Tamamı dükkan olarak tasarlanan projenin metre kare fiyatları belli oldu. Peki Akyapı Ticarethane Başakşehir dükkan fiyatları ne kadar? İşte Akyapı Ticarethane Başakşehir ile ilgili ayrınt

TOKİ Uşak Eşme 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Uşak Eşme sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Uşak Eşme’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Uşak Eşme’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Uşak Eşme sosyal konut projesi...

Endeksa Masters eğitimleri 19 Ekim'de başlıyor!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa'nın Masters eğitimleri 19 Ekim'de başlıyor...

Uşak Eşme Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uşak ili, Eşme Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Tek Akçe Dönüşüm Plastik Hurda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Akçe Dönüşüm Plastik Hurda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Osma ve İsmail Ökce ortaklığında kuruldu.

ÇEDBİK Binalarda Ekolojik ve Sürdürülebilir Tasarım Eğtim 11 Kasım'da! 

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK) önderliğinde hazırlanan Binalarda Ekolojik ve Sürdürülebilir Tasarım (B.E.S.T) eğitimleri devam ediyor. ÇEDBİK B.E.S.T eğitimi 11 Kasım'da. 

'8 haftada emlakta zirve' eğitimleri 22 Eylül'de başlıyor!

23 yıllık emlak sektörü tecrübesiyle 2010'dan beri emlak eğitimleri veren Işıkören Danışmanlık kurucuları Hilmi Işıkören ve Belgin Benek en çok beğenilen eğitimlerini bir araya getirdi...

ÇEİS’te 'Dijital Eğitim' dönemi!

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS), sektördeki işgücü niteliğini artırmak amacıyla düzenlediği eğitimleri Covid-19 salgını döneminde dijitale taşıdı. 

Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği eğitimleri başladı!

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığı, Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği'nin içeriğinin anlatıldığı uzaktan eğitimlerinin başladığını duyurdu.

Zingat Akademi'den online eğitimlerle Evde Kal çağrısına destek!

Zingatcom, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yönelik alınan tedbirler dahilinde "Evde Kal" çağrısına uyarak Zingat Akademi'nin ücretsiz online eğitimleri ile gayrimenkul sektörüne katkı sağlamayı hedefliyor.

İş Güvenliği Uzmanlarının Görev, Yetki, Sorumluluk ve Eğitimleri Hakkında Yönetmelikte Değişiklik!

İş Güvenliği Uzmanlarının Görev, Yetki, Sorumluluk ve Eğitimleri Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31053 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Merkez Bankası'ndan olağanüstü toplantı kararı!

Merkez Bankası, yedek akçe hariç kâr dağıtımı için 20 Ocak'ta olağan üstü toplantı kararı aldı.

Türkiye genelinde e-ihracat eğitimleri başlıyor!

Amazon, TOBB ve Boğaziçi Üniversitesi, Türk KOBİ'lerinin e-ticaretle ihracat yapmasını sağlamak amacıyla Türkiye genelinde e-ihracat eğitimleri başlatıyor.

BAYR-AK eğitimleri Haberi

BAYR-AK eğitimleri


BAYR-AK, Bayrampaşa’daki okullarda öğrencileri eğitimler yoluyla afetlerle ilgili bilgilendirmeye devam ediyor. Öğrencilere temel yangın eğitiminin yanı sıra doğal ve doğal olmayan afetlere hazırlık, afet anında ve sonrasında yapılması gerekenler tüm detaylarıyla anlatılıyor. Teorik eğitimler zaman zaman uygulamalı eğitimlerle de destekleniyor.


Bayrampaşa Saraybosna Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Atatürk İmam Hatip Ortaokulu, Fetihtepe Ortaokulu, Hürriyet İmam Hatip Ortaokulu, Hüseyin Bürge Anadolu Lisesi, Mustafa Itri Ortaokulu, Prof. Muharrem Ergin Ortaokulu, Sabit Büyükbayrak Çok Programlı Anadolu Lisesi, Saraybosna Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Suat Terimer Anadolu Lisesi, Bayrampaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi BAYR-AK’ın şuana kadar eğitim verdiği okullar arasında yer alıyor.


Aynı eğitimler Bayrampaşa’daki diğer okullarda da verilecek.




Bayrampaşa...