02 / 05 / 2024

Bayrak Alkan Atamer projeleri

Bayrak Alkan Atamer projeleri

Bayrak Alkan ve Atamer iş ortaklığında Halkalı'da hayata geçirilen Hayat Park Proje Sözcüsü Oktay Akyüz, Hayat Park projesi ve planladıkları diğer projeler hakkında sorularımızı yanıtladı...

Bayrak Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayrak Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bayrak tarafından kuruldu.

THY bir ödül daha aldı! THY 'En Sürdürülebilir Bayrak Taşıyıcı Havayolu' oldu!

Türk Hava Yolları (THY), uluslararası finans dünyası kuruluşu World Finance tarafından ‘En Sürdürülebilir Bayrak Taşıyıcı Hava Yolu’ ödülüne layık görüldü. 

Türkiye'de 551 plaj, 23 marina ve 14 turizm teknesinde mavi bayrak dalgalanacak!

Uluslararası Mavi Bayrak jürisi, bu yılın Mavi Bayrak ödüllerini açıkladı. Bu kapsamda, Türkiye'deki 551 plaj, 23 marina, 14 turizm teknesi ile 10 bireysel yatta Mavi Bayrak dalgalanacak.

Alkan Alüminyum İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkan Alüminyum İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Fatma Alkan tarafından kuruldu.

Murat Bayrak Engıneers Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Bayrak Engıneers Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Murat Bayrak tarafından kuruldu.

Chelsea'yı almayacak, Bodrum'dan malikane alacak! Muhsin Bayrak'ın yeni sözü!

Türk iş insanı Muhsin Bayrak geçen haftalarda Chelsea'yi satın alacağını açıklayarak gündeme gelmişti. Basın toplantısıyla Chelsea'yi almaktan vazgeçtiğini söyleyen Muhsin Bayrak,  Rus iş insanı Roman Abramovich'e Bodrum'da helikopter pisti olan bir malikane hediye etmek istediğini açıkladı.

Bitlisli Türk iş insanı Muhsin Bayrak’tan Chelsea’ye servet!

Ukrayna ile Rusya arasındaki krizin savaşa dönüşmesinin ardından Rus milyarder Abromovich’in sahibi olduğu Premier Lig devi Chelsea’ye Türk iş insanı Muhsin Bayrak talip oldu. Bayrak’ın Chelsea için servet teklif ettiği öğrenildi.

Muhsin Bayrak Chelsea'yi satın alıyor! Pazarlıklar başladı!

Türk iş insanı Muhsin Bayrak, Premier Lig devi Chelsea’yi satın almak için pazarlıklara başladığını duyurdu. Bayrak, ''Roman Abramoviç’in avukatları ile Chelsea’nin satın alma şartlarını görüşüyoruz. İmzalar için pazarlık aşamasındayız'' dedi.

Alkan Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkan Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Varol Alkan tarafından kuruldu.

OSB'lere yeşil bayrak hedefi!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar bugünkü köşesinde, yeni kurulacak OSB'lerde yeşil bayrak hedefini kaleme aldı. 

Tekfen Holding'te bayrak değişimi!

Yaklaşık olarak 20 bine yakın kişiyi istihdam eden Tekfen Holding'te bayrak değişimi...

Muhsin Bayrak kimdir?

AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak kimdir? Muhsin Bayrak daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Muhsin Bayrak'ın biyografisi....

Bayrak Group Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Bayrak Group Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Basem Haj Saleh Aldollı, Hazım Alhaj Salıh Aldhullı, Kerim Dulli ve Muhammed Sawsak ortaklığında kuruldu.

Bayrak Alkan Atamer projeleri Haberi

Bayrak Alkan Atamer projeleri

HayatPark İstanbul projenize ilgi nasıl?

Projeye 2013’te başlamamıza rağmen, duyurularını yeni yaptık. Halkalı bölgesindeki proje yoğunluğu bizi de olumlu etkiledi. Çok fazla ziyaretçi alıyoruz. Bu yılın sonunda teslim edecek olmamız bir avantaj. Beklediğimiz gibi gidiyor şu an. 


HayatPark İstanbul’u diğer projelerden ayıran en önemli özellik nedir?

Bize göre lokasyon, fiyat ve inşaatın genel kalitesi. Projemiz Avrupa Konutları 2’nin hemen karşısında. Basın Ekspres Yoluna yürüme mesafesinde. Atatürk Havalimanı’na çok yakın. 212 power Outlet, Starcity, Mall Of İstanbul, ArenaPark gibi AVM’lerin tam ortasında. Buradan ev alanlar ister E-5’e, isterse TEM’e kolayca bağlanabilir. Proje butik bir yaşam alanı. Herkesin herkesi tanıdığı bir yaşam alanı olacak. Sauna, fitness center, yarı açık yüzme havuzu, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, 24 saat güvenlik gibi sosyal donatıları oldukça zengin....