28 / 04 / 2024

Bitlisli Türk iş insanı Muhsin Bayrak’tan Chelsea’ye servet!

Bitlisli Türk iş insanı Muhsin Bayrak’tan Chelsea’ye servet!

Ukrayna ile Rusya arasındaki krizin savaşa dönüşmesinin ardından Rus milyarder Abromovich’in sahibi olduğu Premier Lig devi Chelsea’ye Türk iş insanı Muhsin Bayrak talip oldu. Bayrak’ın Chelsea için servet teklif ettiği öğrenildi.



Rusya, tüm dünyanın gözü önünde Ukrayna’ya karşı işgal hareketi başlattı. Yaşanan savaşın ardından Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e yakınlığıyla bilinen Chelsea’nin sahibi Rus milyarder Roman Abramoviç, ilk etapta kulübün yönetimini devretti, sonrasında ise satışa çıkardı.

Bitlisli Türk iş insanı Muhsin Bayrak’tan Chelsea’ye servet!

Abromoviç’in Chelsea için 3 milyar sterlin istediği öğrenilirken, satış gelirinin tamamını Ukrayna’daki savaş mağdurları için bağışlayacağı açıklandı.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön