02 / 05 / 2024

muhsin bayrak

muhsin bayrak

Türk iş insanı Muhsin Bayrak geçen haftalarda Chelsea'yi satın alacağını açıklayarak gündeme gelmişti. Basın toplantısıyla Chelsea'yi almaktan vazgeçtiğini söyleyen Muhsin Bayrak,  Rus iş insanı Roman Abramovich'e Bodrum'da helikopter pisti olan bir malikane hediye etmek istediğini açıkladı.

Roman Abramoviç'ten İstanbul'a sır ziyaret! AB'den gelen yaptırım öncesi dikkat çeken gelişme

Rus milyarder iş adamı Roman Abromoviç, Ukrayna savaşı yüzünden zor günler geçiriyor! Putin'e yakınlığıyla bilinen Rus oligarkın özel jeti AB'nin yaptırımları öncesi İstanbul'daydı.

Bitlisli Türk iş insanı Muhsin Bayrak’tan Chelsea’ye servet!

Ukrayna ile Rusya arasındaki krizin savaşa dönüşmesinin ardından Rus milyarder Abromovich’in sahibi olduğu Premier Lig devi Chelsea’ye Türk iş insanı Muhsin Bayrak talip oldu. Bayrak’ın Chelsea için servet teklif ettiği öğrenildi.

Ofis projelerinde hedef 6,5 milyon metrekare!

AB Grup Holding İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, “Yatırımcısına yüksek getiri sağlayan gayrimenkullerden biri de ofisler oldu. Ofis projelerinde, gelecek 3 yıl içerisinde 6,5 milyon metrekare ofise ulaşılması bekleniyor." dedi.

AB Grup'tan Basın Ekspres Yolu'na 350 milyon dolarlık proje!

Gerçekleştirdiği lüks projeler ile adından söz ettiren AB Grup Holding, Basın Ekspres Yolu'nda hayata geçireceği proje için 350 milyon dolar yatırım yapacak. İşte projenin ayrıntıları...

Konuta talep bitmez!

İnşaat sektörünün büyümekte olan firmalarından AB Grup İnşaat 'ın Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, Türkiye'de inşaat sektörünün son durumunu ve depreme dayanıksız konut gerçeğini değerlendirdi.

1 yıl yetecek konut stokumuz mevcut!

AB Grup İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, "Türkiye'de 1 yıl yetecek konut stoku var. Fakat duruma ülkede konuta olan talep hiçbir zaman bitmez" dedi.

Muhsin Bayrak: Türkiye'de 1 yıl yetecek konut stoku var!

AB Grup İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, "Türkiye'de 1 yıl yetecek konut stoku var. Fakat duruma farklı açıdan bakmak gerekirse ülkede konuta olan talep hiçbir zaman bitmez" dedi.

AB Grup İnşaat, Basın Ekspres, Nişantaşı ve Eyüp projelerine hazırlanıyor!

Bugün Renaissance Polat İstanbul Hotel'de basımla bir araya gelen AB Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, satışa sundukları AB Yaşam Evleri ve yeni projeleri hakkında bilgi verdi...

Bayrak Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayrak Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bayrak tarafından kuruldu.

THY bir ödül daha aldı! THY 'En Sürdürülebilir Bayrak Taşıyıcı Havayolu' oldu!

Türk Hava Yolları (THY), uluslararası finans dünyası kuruluşu World Finance tarafından ‘En Sürdürülebilir Bayrak Taşıyıcı Hava Yolu’ ödülüne layık görüldü. 

Türkiye'de 551 plaj, 23 marina ve 14 turizm teknesinde mavi bayrak dalgalanacak!

Uluslararası Mavi Bayrak jürisi, bu yılın Mavi Bayrak ödüllerini açıkladı. Bu kapsamda, Türkiye'deki 551 plaj, 23 marina, 14 turizm teknesi ile 10 bireysel yatta Mavi Bayrak dalgalanacak.

Chelsea'yi alamayan Türk iş insanından yeni bomba!

Geçtiğimiz günlerde İngiliz futbol devi Chelsea'ye satın almak istediğini açıklayan ama resmi tekliflerde adı olmadığı için reklam yaptığı konusunda eleştiri oklarını üzerine çeken ünlü iş insanı Muhsin Bayrak, şimdi de yeni bir haber ile gündeme geldi.

Murat Bayrak Engıneers Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Bayrak Engıneers Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Murat Bayrak tarafından kuruldu.

Chelsea'yı almayacak, Bodrum'dan malikane alacak! Muhsin Bayrak'ın yeni sözü!

Türk iş insanı Muhsin Bayrak geçen haftalarda Chelsea'yi satın alacağını açıklayarak gündeme gelmişti. Basın toplantısıyla Chelsea'yi almaktan vazgeçtiğini söyleyen Muhsin Bayrak,  Rus iş insanı Roman Abramovich'e Bodrum'da helikopter pisti olan bir malikane hediye etmek istediğini açıkladı.

Bitlisli Türk iş insanı Muhsin Bayrak’tan Chelsea’ye servet!

Ukrayna ile Rusya arasındaki krizin savaşa dönüşmesinin ardından Rus milyarder Abromovich’in sahibi olduğu Premier Lig devi Chelsea’ye Türk iş insanı Muhsin Bayrak talip oldu. Bayrak’ın Chelsea için servet teklif ettiği öğrenildi.

Muhsin Bayrak Chelsea'yi satın alıyor! Pazarlıklar başladı!

Türk iş insanı Muhsin Bayrak, Premier Lig devi Chelsea’yi satın almak için pazarlıklara başladığını duyurdu. Bayrak, ''Roman Abramoviç’in avukatları ile Chelsea’nin satın alma şartlarını görüşüyoruz. İmzalar için pazarlık aşamasındayız'' dedi.

Muhsin Danışman, Tek-Art İnşaat Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

Tek-Art İnşaat'ın ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapmakta olan Özlem Nazlı Arıkan'ın 3 Ocak 2022 taraihinde görevinden ayrılması sebebiyle yerine Muhsin Danışman'ın atanmasına karar verildi. 

Madnasa Zirve'de inşaat çalışmaları başlıyor!

AB Grup Holding tarafından Bodrum'da hayata geçirilen Madnasa Zirve ve Madnasa Türkbükü'nde çalışmalar hızlandı. AB Grup Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak projenin 2023'e kadar tamamlanacağını dile getirdi. 

Muhsin Danışman, Yeşil GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi oldu!

Yeşil GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapmakta olan İsmail Suna'nın görevinden ayrılması sebebiyle yerine, Muhsin Danışman'ın Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak atanmasına karar verildi. 

OSB'lere yeşil bayrak hedefi!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar bugünkü köşesinde, yeni kurulacak OSB'lerde yeşil bayrak hedefini kaleme aldı. 

AB Grup'tan 1 milyar TL'lik gayrimenkul yatırımı!

AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, 2021 yılında 1 milyar TL'lik gayrimenkul yatırımı yaptıklarını söyleyerek Bodrum'da malikane projesi hayata geçirdiklerini dile getirdi. 

muhsin bayrak Haberi

muhsin bayrak

Chelsea'yi satın alacağını açıklayınca gündeme gelen Muhsin Bayrak, basın toplantısı düzenledi. Chelsea'yi almaktan vazgeçtiğini dile getiren Muhsin Bayrak,  Rus iş insanı Roman Abramovich'e kabul ederse  Bodrum'da helikopter pisti olan bir malikane hediye etmek istediğini açıkladı.


Roman Abramovich'in satışa çıkardığı İngiliz kulübü Chelsea için teklif verdiğini açıklayınca gündeme geldi. Ancak verilen üç resmi teklifte Bayrak'ın şirketinin olmadığı ortaya çıkmıştı.

"SATIŞ SÜRECİNDE YAŞANANLAR SAMİMİ DEĞİLDİ" 

Muhsin Bayrak satış sürecinde yaşananları samimi bulmadıklarını, bu nedenle çekildiklerini öne sürdü.

Bayrak, "Yaklaşık 20 gündür Chelsea futbol takımı ile ilgili bir gündem var. Bu süreçte bu futbol kulübünün alımıyla alakalı bir çok şey değiştirildi. Biz de bununla beraber değişik yerlere başvurular yaptık. Bundan sonra bize cevap geldi. Size geri dönüş yapacağız dediler. Başvuru süresi cuma günü bitiyordu. Mesai...