28 / 04 / 2024

Bayraklı beeldiyesi projeleri

Bayraklı beeldiyesi projeleri

Bayraklı Belediyesi'nin Kamu İhale Kurumu (KİK) tarafından iptal edilen yeni hizmet binası inşaatı ihalesi yeniden yapıldı. Hizmet binası, dört katı yer altında, dokuz katı da yer üstünde olarak planlandı.

İzmir'in mega projeleri konut fiyatlarını yükseltiyor!

Balçova'da tüp geçit ile İstinyepark, Çiğli'de Çandarlı Otoyolu'nun uzatılması, Bayraklı'da şehir hastanesi kampüsü projeleri bu bölgelere yepyeni bir görünüm kazandırırken, arsa ve konut fiyatlarını yükseltiyor.

İzmir'in dev projeleri emlak fiyatlarını yükseltti!

Balçova’da tüp geçit ile İstinyepark, Çiğli’de Çandarlı Otoyolu’nun uzatılması, Bayraklı’da şehir hastanesi kampüsü projeleri bu bölgelerdeki arsa ve konut fiyatlarını yükseltti.

Bayraklı Mistral İzmir'de yaşam Ekim'de başlayacak!

İzmir'in Bayraklı bölgesinde tamamlanmakta olan gayrimenkul projeleri kentte farklı bir görüntü yaratırken, bunlardan biri olan, mimarisi ve çarşısıyla dikkat çeken Mistral İzmir'in Ekim ayı içinde hizmete girmesi bekleniyor.

Hasan Karabağ, Bayraklı'daki dönüşümü anlattı!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarını ve projeleri anlattı. Hasan Karabağ, "İki bölgemiz de Meclis'ten geçti. Eğer hızlı hareket edersek Avrupa kenti oluruz" diye konuştu.

Tanyer İnşaat, Bayraklı'da yeni konut projelerine hazırlanıyor!

Sektörde 20 yılı geride bırakan Tanyer İnşaat, İzmir'de var olan arsa sıkıntısını aşmak için Çiğli ve Ulukent bölgelerinde keşif yapıyor. Bayraklı'da da yeni inşaat projeleri hedefliyor..

Tanyer İnşaat Bayraklı'da yeni konut projeleri hedefliyor!

Tanyer İnşaat, Bayraklı'da yeni konut projeleri hedefliyor Sektörde 20 yılı geride bırakan Tanyer İnşaat, İzmir'de var olan arsa sıkıntısını aşmak için Çiğli ve Ulukent bölgelerinde keşif yapıyor

İzmir Bayraklı'da kentsel dönüşüm projeleri hız kazandı!

İzmir Bayraklı, yeni imar planları ve kentsel dönüşüm ile hızlı bir gelişim gösteriyor. Karma kullanımlı projelerin hız kazandığı bölgeye, İstanbullu firmalar da yöneliyor. Kentsel dönüşüm projeleri hız kazandı...

Bayraklı, yeni projelerin gözde ilçesi oldu!

EVA Gayrimenkul Değerleme'nin gerçekleştirdiği kapsamlı araştırmaya göre İzmir'in Bayraklı İlçesi son yıllarda yeni imar planları ve kentsel dönüşüm projeleri ile hızlı bir gelişim ve değişim gösteriyor...

İzmir'in Bayraklı ilçesi yeni projelerin gözdesi oldu!

EVA Gayrimenkul Değerleme'nin gerçekleştirdiği kapsamlı araştırmaya göre İzmir'in Bayraklı İlçesi son yıllarda yeni imar planları ve kentsel dönüşüm projeleri ile hızlı bir gelişim ve değişim gösteriyor...

Filiz Akkaya: İzmir Bayraklı, yeni imar planları ile yatırımın gözdesi!

EVA Gayrimenkul Değerleme’nin gerçekleştirdiği geniş kapsamlı araştırmaya göre İzmir’in Bayraklı İlçesi son yıllarda yeni imar planları ve kentsel dönüşüm projeleri ile hızlı bir gelişim ve değişim gösteriyor.

Ünal Ersözlü: Bayraklı gelecekte, İzmir'in Manhattan'ı olacak!

Ünal Ersözlü, İzmir'in kent merkezi Bayraklı'da hayata geçirilen Folkart, Ege Perla, Megapol Tower, Bayraklı Tower projeleri için "Bayraklı gelecekte, İzmir'in Manhattan'ı olacak" dedi. Ünal Ersözlü İzmir'in bu projelerle yeniden şekillendiğini söylüyor.

Egesel Bayraklı dükkan fiyatları!

İzmir Bayraklı'da inşa edilen Egesel Bayraklı dükkan fiyatları için haberimizden yararlanabilirsiniz...

İzmir Egesel Bayraklı teslim tarihi!

İzmir Egesel Bayraklı teslim tarihi henüz açıklanmadı. 84 adet daireden meydana gelen Egesel Bayraklı Residence projesinde 60 home ofis bulunuyor...

Bayraklı beeldiyesi projeleri Haberi

Bayraklı beeldiyesi projeleri

Bayraklı Belediyesi'nin Kamu İhale Kurumu (KİK) tarafından iptal edilen yeni hizmet binası inşaatı ihalesi yeniden yapıldı. İhaleyi kazanan firma önümüzdeki birkaç gün içinde inşaata kaldığı yerden devam edecek. Belediye Başkanı Hasan Karabağ. "İlçemize yakışan bir hizmet binası olacak. Bir aksilik olmazsa 2015'in sonunda yeni binamıza taşınacağız" dedi. Halka en kaliteli ve hızlı hizmeti verecek donanımla tasarlanan hizmet binası, dört katı yer altında, dokuz katı da yer üstünde olarak planlandı. 


Posta...