04 / 05 / 2024

bayraklı çay pazarı

bayraklı çay pazarı

Bayraklı Belediyesi, Çay Mahallesi’ne otoparkı, tuvaletleri ve asansörü bulunan 7 bin 194 metrekare alana sahip üç katlı dev pazar yerini kazandırmak için startı verdi.

İkinci el çevrim içi oto pazarında satışlar yükseldi!

Türkiye'de ikinci el çevrim içi binek ve hafif ticari araç pazarında satış rakamı, şubat ayında geçen senenin aynı dönemine oranla yüzde 35 artış ile 170 bin 457 olduğu kaydedildi. 

Otomotivde ocak ayı rekoru geldi! Satışlar yüzde 71,7 arttı!

Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği (ODMD) tarafından açıklanan rakamlara göre Otomobil ve hafif ticari araç pazarı 2024 yılı ocak ayında yüzde 56,6 oranında arttı. Böylelikle satışlar da resmen ocak rekorunu kırmış oldu.

Kasım ayında en çok satılan otomobil markaları açıklandı

Türkiye otomobil ve hafif ticari araç pazarında kasım ayında en çok satışı gerçekleştirilen markalar sırası ile Fiat, Renault ve Volkswagen olarak gerçekleşti.  Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği verileri ve haberin ayrıntıları...

Türkiye'de ekim ayında 43 Maserati satışı gerçekleşti

Türkiye otomobil ve hafif ticari araç pazarında ekim ayında en çok satılan ilk 3 marka belli oldu. Buna göre sıra ile Fiat, Renault ve Toyota yer aldı. İşte ekim ayında en çok satılan otomobiller...

CarrefourSA’da 24 parça yemek seti 799,90 TL’ye, 12 parça çay seti 89,99 TL’ye, 6’lı su bardağı 49,99 TL’ye düştü!

CarrefourSA’ya hafta sonu indirimi geldi. Carrefour’da 22 Ekim’de 24 parça yemek seti 799,90 TL’ye, 12 parça çay seti 89,99 TL’ye, 6’lı su bardağı 49,99 TL’ye düştü. İşte CarrefourSA 22 Ekim 2023 Pazar fiyat listesi...

ŞOK’ta pazar indirimi! 12 parça çay takımı 90 TL’ye, siyah zeytin 29,75 TL’ye, Pril bulaşık deterjanı 48,75 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK Market, pazar gününe özel birçok üründe indirime gitti. Buna göre, 12 parça çay takımı 89,95 TL’ye, siyah zeytin 29,75 TL’ye, Pril bulaşık deterjanı 48,75 TL’ye düştü. İşte 8 Ekim 2023 Pazar ŞOK fiyat listesi...

İkinci el online araç pazarında Ağustos'ta en çok satılan markalar açıklandı!

İkinci el online araç pazarında Ağustos'ta en çok satılan markalar belli oldu. Türkiye 2.el online araç pazarında geçen ay Volkswagen en çok tercih edilen marka olurken, model bazında binekte en çok Clio, hafif ticaride de Doblo satıldı.

İkinci el online oto pazarı hareketlendi! İlana çıkan her 10 araçtan 3 tanesi satıldı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye 2. el online binek ve hafif ticari araç pazarında satışlar, Ağustos'ta geçen senenin aynı ayına göre yaklaşık olarak yüzde 1 artış göstererek, 125 bin 935 adet şeklinde oldu.

Son dakika! Otomobil pazarı resmen yüzde 87 büyüdü!

Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği (ODMD) tarafından açıklanan resmi verilerine göre; otomobil ve hafif ticari araç pazarı bu yılın Ağustos ayında yüzde 78,9 otomobil pazarı yüzde 87,7, hafif ticari araç pazarı ise yüzde 55,1 oranında artış gösterdi.

Honda Civic almak isteyenlere güzel haber! Civic modelinin fiyatı bu ay aynı kaldı!

Honda’nın Türkiye pazarında en çok bilinen ve sevilen modellerinden Civic modeline bu ay zam veya indirim gelmedi. Honda, konuya ilişkin yaptığı açıklamada Civic modelinin fiyatında bir değişikliğe gitmediğini duyurdu.

Honda, bu ay City’e zam yapmadı! Honda City’e sahip olmak isteyenler rahat bir nefes aldı!

Honda’nın en sevilen ve özellikle Türkiye pazarında en çok tercih edilen modellerinden biri olan City’e bu ay zam gelmedi. Honda, City modeline ağustos ayı kapsamında zam yapmadığını ve fiyatını sabit tuttuğunu duyurdu.

Velux Bayraklı satışta! Yeni projede lansmana özel 24 ay vade 0 faiz fırsatı!

Velux Bayraklı projesi Ata Yıldız ve Fırat Life Style ortaklığıyla İzmir'de inşa ediliyor. Satışa çıkan proje, Lansmana özel 24 ay vade 0 faiz fırsatı sağlıyor. İşte Velux Bayraklı projesine ilişkin tüm detaylar...

Temmuz ayı fiyat listesi belli oldu! Citroen 335 bin 500 liraya satıyor; Akıl alır gibi değil

Dünyaca ünlü otomobil üreticilerinden biri olan Citroen, Temmuz ayı güncel fiyat listesini yayımladı. Citroen'in yeni fiyatları otomotiv pazarında oldukça dikkat çekti. Marka, 335 bin 500 TL'den satışa çıkardığı ucuz elektrikli modeli Ami oldukça ilgi görüyor. İşte detaylar...

bayraklı çay pazarı Haberi

bayraklı çay pazarı

Bayraklı Belediyesi, ilçe sınırları içerisine kapalı pazar yerleri kazandırmak için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde 1 milyon 369 bin liraya mal olacak Osmangazi pazar yerinin temelini atan Bayraklı Belediyesi, bu kez de Çay Mahallesi’ne yeni bir pazar yeri harekete geçti. Belediye yeni projede, 7 bin 194 metrekare kapalı alana sahip Çay Mahallesi pazar yeri projesinin, 2 bin 240 metrekare oturma alanı bulunacağını açıkladı. Pazar yeri, bodrum, zemin ve 1. kat olmak üzere 3 katlı olarak tasarlandı. Modern bir sistemle inşa edilecek proje içerisinde, iki adet 10 kişilik asansör, yürüyen bant, üç engelli, iki adet bay, iki adet bayan tuvaleti, zabıta odası, tartı kontrol odası da olacak.

Osmangazi pazar yeri kompleksi inşaatının hızla sürdüğünü belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ,...