18 / 05 / 2024

bayraklı hastane

bayraklı hastane

Civas Cıvata A.Ş.’nin Bayraklı’daki arazisine yapılacak 38 katlı gökdelen, iş adamı Mehmet Soyer’in itirazına takılınca plan tadilatına gidilerek; bina yüksekliği 14 kata çekildi.

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi'nin yüzde 65'i tamamlandı! 

İzmir'de inşası devam eden 2 bin 60 yatak kapasiteli İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi'nin yüzde 65'i tamamlandı. İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, hastane inşaatında incelemelerde bulundu...

Bayraklı Şehir Hastanesi inşaatının yüzde 30'u tamam!

Bayraklı Şehir Hastanesi inşaatının yüzde 30'unun tamamlandığını ifade eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, hastane inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini, çalışmaların birçok şeyi gösterdiğini söyledi.

İzmir Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü'nün yüzde 35'i tamam!

İzmir Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü, Türkiye'nin 3'üncü büyük şehir hastanesi olarak hayata geçiriliyor.  Hastane inşaatının yüzde 35'i tamamlandı.

Kent Sağlık Grubu'ndan Bayraklı'ya butik hastane!

Yatırımlarına ara vermeyen Kent Sağlık Grubu, Çiğli’deki Kent Hastanesi ve Alsancak Tıp Merkezi’nden sonra çok yakın zamanda arka arkaya Bayraklı Tıp Merkezi ve Onkoloji Merkezi’ni hizmete açacak

Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü görücüye çıktı!

Sağlık Bakanlığı’nın özel şirket desteğiyle Bayraklı’da yapımına başladığı kampüs hastane projesi görücüye çıktı. Proje, 26 Ekim’de Çevre Şehircilik Bakanlığı’nda incelenecek ve değerlendirmeye alınacak.

İzmir Bayraklı Enteğre Sağlık Kampüsü projesinin ÇED toplantısı 25 Ağustos'ta!

İzmir Bayraklı Hastane Yatırım ve Sağlık Hizmetleri A.Ş, İzmir İli Bayraklı İlçesi, Laka Mahallesi mevkiinde İzmir Bayraklı Enteğre Sağlık Kampüsü ve Yardımcı Teknik Tesisleri projesinin yapılması planlanıyor. Projesinin ÇED toplantısı 25 Ağustos'ta.

Gözde Grup Bayraklı'da 250 yataklı hastane yapacak!

Gözde Grubu, İzmir Bayraklı'ya 400 milyon TL'lik yatırımla 250 yataklı hastane yapacak. Yönetim Kurulu Başkam Opr. Dr. Kenan Kalı Bayraklı'da 10 yıl içinde 100'e yakın rezidans, ticari alan ve ofis tara binaları yapılmasının öngörüldüğünü söyledi.

Bayraklı'ya 200 yataklı yeni hastane inşa edilecek!

Civas Cıvata A.Ş.’nin Bayraklı’daki arazisine yapılacak 38 katlı gökdelen, iş adamı Mehmet Soyer’in itirazına takılınca plan tadilatına gidilerek; bina yüksekliği 14 kata çekildi.

Bayraklı Şehir Hastanesi'nin inşaatı başlıyor!

Bayraklı Şehir Hastanesi Kampusü'nün inşaatının 5 aydır başlamaması, CHP ve MHP kanadından tepki görürken, AK Parti İl Başkam Bülent Delican, hastane yapımına en kısa sürede başlanacağını duyurdu...

Bayraklı Şehir Hastanesi'nin inşaatı hala başlamadı!

ağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından yerel seçimlerden hemen önce 12 Mart 2014 tarihinde devlet töreni ile temeli atılan Bayraklı Şehir Hastane Kampüsü'nün inşaatı hala başlamadı

Bayraklı Şehir Hastane Kampüsü'nün inşaatı hala başlamadı!

622 bin 530 metrekare arsa üzerinde, 573 bin 546 metrekare toplam inşaat alanına yapılması düşünülen hastane, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından kamuoyuna tanıtıldı ancak temelle ilgili hiçbir iz bulunamaması şaşkınlığa yol açtı...

Bayraklı Hastanesi'nin temelini Recep Tayyip Erdoğan atacak!

Bayraklı'ya yapılacak dev sağlık kompleksinin temelini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, 12-13 Ekim tarihlerinde İzmir'e yapacağı ziyaret sırasında atacağını söyledi. Sait, Çeşme'ye de bir hastane yapılacağını belirtti.

İzmir Egesel Bayraklı ödemeleri!

İzmir Egesel Bayraklı ödemeleri kapsamında detaylar haberimizin içerisinde yer alıyor

bayraklı hastane Haberi

bayraklı hastane

Civas Cıvata A.Ş.’nin Bayraklı’daki arazisine yapılacak 38 katlı gökdelen, iş adamı Mehmet Soyer’in itirazına takılınca plan tadilatına gidilerek; bina yüksekliği 14 kata çekildi. Projeye bir de 200 yataklı tam teşekküllü Hastane ilave edilince plan değişikliği bu kez Bayraklı ve Büyükşehir Belediye meclislerinden oy birliği ile geçti.


İzmir’in devlet hastanesi bulunmayan tek metropol ilçesi Bayraklı, aile bireylerinin gökdelen kavgasından 200 yataklı bir hastane kazandı. Civas Cıvata A.Ş ve ortaklarının Bayraklı’daki arazisi üzerine bir müteahhitlik firmasının yapmak istediği 38 katlı gökdelen, Soyer ailesinde anlaşmazlığa neden oldu. Bu konuda Civas Cıvata A.Ş. yönetimi ve aile bireyleri ile ters düşen arsa hissedarlarından iş adamı Mehmet Refik Soyer, gökdelenin bölgenin siluetini bozacağını gerekçe göstererek, plan değişikliğine itiraz etti. Plan değişikliği Bayraklı ve İzmir Büyükşehir Belediye...