27 / 04 / 2024

Kent Sağlık Grubu'ndan Bayraklı'ya butik hastane!

Kent Sağlık Grubu'ndan Bayraklı'ya butik hastane!

Yatırımlarına ara vermeyen Kent Sağlık Grubu, Çiğli’deki Kent Hastanesi ve Alsancak Tıp Merkezi’nden sonra çok yakın zamanda arka arkaya Bayraklı Tıp Merkezi ve Onkoloji Merkezi’ni hizmete açacak




Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre; Kent Sağlık Grubu, Çiğli’deki Kent Hastanesi ve Alsancak Tıp Merkezi’nden sonra çok yakın zamanda arka arkaya hizmete açılacak Bayraklı Tıp Merkezi ve Onkoloji Merkezi ile büyürken, ABD’nin onkoloji alanında önde gelen sağlık kuruluşlarından Houston Methodist Hospital ile imzaladığı eğitim ve işbirliği anlaşması ile yine gündemde. Genel Müdür Dr. Ruşen Yıldırım, “Türkiye’nin en kapsamlı onkoloji merkezlerinden birini hizmete açacağız. Aynı anda 45 hastaya kemoterapi verebilecek bir ünite olacak. Hastalarımız ileri teknoloji tanı ve tedavi cihazlarıyla donatılmış radyoterapi ve nükleer tıp bölümlerimizde kendilerini iyi hissedecekleri konforlu bir ortamda tedavi görecek” dedi.

 

Bayraklı'ya butik hastane
Yıldırım, kısa bir süre sonra hizmete açılacak Kent Tıp Merkezi Bayraklı hakkında da şunları söyledi: “Adı tıp merkezi olsa da burası bir butik hastane özelliğinde olacak. 10 yataklı merkezde laparoskopik ameliyatlar, her branşta günü birlik ameliyat kapsamındaki müdahaleler yapılacak. Kadın doğum, ortopedi, göz bu cerrahi branşlardan bazıları. Kent Sağlık Grubu’nun güçlü hekim kadrosu yeni isimlerle güçlenecek. Grubun amiral gemisi Çiğli’deki hastanede görev yapan çoğu akademisyen hekim Bayraklı’da da dönüşümlü olarak hastalarına hizmet verecek.”


Geri Dön