09 / 05 / 2024

Kent Sağlık Grubu

Kent Sağlık Grubu

Yatırımlarla büyümesini sürdüren İzmirli Kent Sağlık Grubu, 30 milyon TL'lik yatırımla İzmir'deki ikinci tıp merkezini bu ay açacak..

Kent Sağlık Grubu'ndan Bayraklı'ya butik hastane!

Yatırımlarına ara vermeyen Kent Sağlık Grubu, Çiğli’deki Kent Hastanesi ve Alsancak Tıp Merkezi’nden sonra çok yakın zamanda arka arkaya Bayraklı Tıp Merkezi ve Onkoloji Merkezi’ni hizmete açacak

İstanbul'daki kamu binaları depreme hazırlanıyor! Hem sağlık hem de barınma ihtiyacı karşılanacak!

Beklenen Marmara depreminden en çok etkilenecek kent, İstanbul olarak belirtiliyor. Mega kentte kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Olası bir depremde, kamu binaları ile İstanbulluların hem sağlık hem de barınma ihtiyacı karşılanacak. İşte megakentteki kamu binalarında son durum...

Çakıroğlu Kent İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Kent İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selçuk Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi haberi ardından sağlık durumuyla ilgili son durum açıklandı

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun öğle saatlerinde kalp krizi geçirdiği öğrenildi. Yakınları tarafından hemen hastaneye kaldırılan iş adamına hastanede müdahale edildi. Ağaoğlu'nun sağlık durumuna ilişkin son gelişmeyi şirketi açıkladı.

Zeray İnşaat'tan Kocaeli Sağlık Kent Konutları ihalesi açıklaması!

Zeray İnşaat  ‘’Kocaeli Kartepe Sağlık Kent Konutları ihalesi’’ sürecinde yaşananlar hakkında bir açıklama yaptı. İşte Zeray İnşaat'ın o açıklaması...

Kartepe'deki Sağlık Kent projesi iptal edildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, pandemi döneminde Kartepe'de sağlıkçılar için inşa etmeyi taahhüt ettiği 502 konutluk sağlık kent projesinin ihalesini iptal etti.

Acıbadem Sağlık Grubu, Sırbistan'a giriyor!

Acıbadem Sağlık Hizmetleri ve Ticaret A.Ş. iştiraki Acıbadem City Clinic B.V. tarafından Sırbistan'daki Bel Medic'in hisselerinin yüzde 701'i, ACC BV tarafından alınacak.

Acıbadem Sağlık Grubu, Sırbistan’da hastane alıyor!

Acıbadem Sağlık Hizmetleri, iştiraki Acıbadem City Clinic BV (ACC BV) aracılığıyla Sırbistan’ın önde gelen özel sağlık sunucuları arasında yer alan Bel Medic Grup’u satın alıyor...

Kırklareli’nde sağlık kompleksi inşa ediliyor!

Kırklareli Valiliği, kent genelinde sağlık kompleksi inşası için çalışmalara başladı.

Medicana Sağlık Grubu yeni hastanesini Ataşehir'de açıyor!

Yönetim Kurulu Başkanlığını Dr. Hüseyin Bozkurt'un yaptığı Medicana Sağlık Grubu yeni hastanesini Ataşehir'de açıyor...

Medicana Sağlık Grubu'ndan 2 hastaneye 205 milyon dolar yatırım!

Temelleri 1992 yılında atılan ve Türkiye'nin ilk 500 şirketi sıralamasında yer alan Medicana Sağlık Grubu, yeni yatırımlarla büyümesine devame diyor. Şirket bu kapsamda iki yeni hastaneye 205 milyon dolar yatırım yapıyor.

Medicana Sağlık Grubu’ndan İzmir'e 110 milyon dolarlık dev sağlık yatırımı!

Medicana Sağlık Grubu, 30. yılına yaklaşırken İzmir’de yeni hastanesini hizmete açmak için hazırlanıyor.

Neşe Kangüleç, Atakum'daki yazlığını sağlık çalışanlarına tahsis etti! 

Atakum Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Neşe Kangüleç, yazlık evini koronavirüs salgını ile mücadelede görev yapan ve bulaşma riski sebebiyle evlerine gidemeyen sağlık çalışanlarının kullanımına sundu. Kangüleç, Atakum'da yazlığı veya ikinci konutu olan herkese, evlerini açması çağrısı yaptı...

Doğuş Grubu, Grand Hyatt İstanbul otelini sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Doğuş Grubu, Grand Hyatt İstanbul otelini sağlık çalışanlarının hizmetine açtığını açıkladı...

Kent Sağlık Grubu Haberi

Kent Sağlık Grubu

Mid Europa Partners tarafından 2011'de satın alınan İzmirli Kent Sağlık Grubu, yatırımlarla büyümesini sürdürüyor. 30 milyon TL'lik yatırımla İzmir'deki ikinci tıp merkezini bu ay açacak olan şirket, 220 milyon TL'lik yatırımla da onkoloji merkezi açıyor.

Ekonomist Dergisi'nde yer alan habere göre, İzmir'de 20'ye yakın Egeli iş insanının ortaklığında kurulan Kent Sağlık Grubu yeni yatırımlarla büyümesini sürdürüyor. Grup, 2004 yılında Çiğli'de açılan hastanesiyle hizmet vermeye başladı. 2008'de Alsancak Tıp Merkezi, grup bünyesine katıldı.

2011 yılına gelindiğinde ise grubun çoğunluk hissesi Londra merkezli Mid Europa Partners tarafından satın alındı. Yedi yıldır yabancı fon yönetiminde yatırımlarına devam eden Kent Sağlık Grubu, bu ay İzmir Bornova -Bayraklı Bölgesi'nde 30 milyon TL'lik yatırımla yeni bir tıp merkezi açacak.

Yine 2,5 yıl önce başlayan ve 220 milyon TL'ye...