28 / 04 / 2024

Bayraklı hizmet binaları

Bayraklı hizmet binaları

Bayraklı Belediyesi'nin Kamu İhale Kurumu (KİK) tarafından iptal edilen yeni hizmet binası inşaatı ihalesi yeniden yapıldı. Hizmet binası, dört katı yer altında, dokuz katı da yer üstünde olarak planlandı.

TOKİ'nin Bayraklı'daki binalarıyla ilgili iddialar mecliste!

İzmir'in Bayraklı ilçesinde TOKİ tarafından yapılan binalarla ilgili bazı iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bakanlık ve bağlı birimlerince kullanılan hizmet binaları TBMM'de!

Bakanlık ve bağlı birimlerince kullanılan hizmet binaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Akın, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Lüleburgaz'a 3 yeni muhtarlık binası!

Lüleburgaz Belediyesi’nin talepler doğrultusunda baştan aşağı yenilediği Atatürk, Barış ve İnönü Mahalle Muhtarlıkları yeni hizmet binalarına kavuştu.

Devlet 2020'de hizmet binalarına 438.4 milyon TL kira ödedi!

Devlet bakanlık binalarının birçoğuna kira ödüyor. Geçen yıl, hizmet binalarına 438.4 milyon TL kira ödeyen devlet, toplamda 1.5 milyar TL kira ödemesi yaptı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi taşınıyor! 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ocak ayında Manisa Prime'daki yeni hizmet binalarına taşınacaklarını dile getirdi. 

İzmir Büyükşehir ve Konak Belediyesi binaları tarihi çarşıya taşınsın önerisi!

EİB Koordinatör Başkanı Eskinazi, 30 Ekim'deki depremde hasar gören ve tahliye edilen İzmir Büyükşehir ve Konak Belediyesi hizmet binalarının tarihi Kemeraltı Çarşısı’na taşınması yönünde öneride bulundu.  

Hasan Sözbilir: Bayraklı'da 5.3 bile olsa yıkabilir!

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi (DAUM) Müdürü ve Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Sözbilir, Samos’taki artçıların birkaç ay daha süreceğini dile getirerek, "Depremin büyüklüğü 5.2, 5.3 gibi olursa Bayraklı’da binalar yıkılabilir” dedi.

TOKİ güvenlik görevlisi alacak! İhalesi bugün!

TOKİ Hizmet Binalarının Güvenliğinin Sağlanması Amacıyla 5188 Sayılı Kanun Kapsamında 3 (Üç) Yıl Süreli Özel Güvenlik Görevlisi Çalıştırılması Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

Çanakkale’de 39 okul için yıkım, 33 okul için güçlendirme kararı!

Çanakkale’de 39 okulun hizmet binaları için yıkım, 33 okulun hizmet binaları için ise güçlendirme kararı alındı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nın hizmet binaları TBMM'de!

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının hizmet binaları ve personeline dair çeşitli veriler meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Aydın, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ hizmet binaları bakım ihalesi yarın!

T.C. Ç.Ş.B. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hizmet Binaları 37 Ay Süre İle Periyodik Bakımlarının Yapılması ve Hizmete Hazır Halde Tutulması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:30'da yapılacak.

Silivri'de golf tesisleri kira ihalesi iptal edildi!

İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü, tarafından Silivri'deki 1 milyon 642 bin 243 metrekarelik alandaki 18+9 delikli golf tesisi ile hizmet binaları ve müştemilatını 20 yıl süreyle kiraya verilmesi ihalesi iptal edildi.

TOKİ güvenlik görevlisi alacak!

TOKİ Hizmet Binalarının Güvenliğinin Sağlanması Amacıyla 5188 Sayılı Kanun Kapsamında 3 (Üç) Yıl Süreli Özel Güvenlik Görevlisi Çalıştırılması Hizmet Alımı İşi ihalesi 27 Kasım 2020 tarihinde saat 11:30'da yapılas

Bayraklı hizmet binaları Haberi

Bayraklı hizmet binaları

Bayraklı Belediyesi'nin Kamu İhale Kurumu (KİK) tarafından iptal edilen yeni hizmet binası inşaatı ihalesi yeniden yapıldı. İhaleyi kazanan firma önümüzdeki birkaç gün içinde inşaata kaldığı yerden devam edecek. Belediye Başkanı Hasan Karabağ. "İlçemize yakışan bir hizmet binası olacak. Bir aksilik olmazsa 2015'in sonunda yeni binamıza taşınacağız" dedi. Halka en kaliteli ve hızlı hizmeti verecek donanımla tasarlanan hizmet binası, dört katı yer altında, dokuz katı da yer üstünde olarak planlandı. 


Posta...