07 / 05 / 2024

bayraklı izmir kent çalışmaları 2016

bayraklı izmir kent çalışmaları 2016

İzmir’in Bayraklı ilçesinde belediye ekipleri, yaz aylarının gelmesiyle birlikte ilçenin gereksinim duyduğu bölgelerde asfaltlama çalışması yapmaya başladı.

Kent Sağlık Grubu'ndan Bayraklı'ya butik hastane!

Yatırımlarına ara vermeyen Kent Sağlık Grubu, Çiğli’deki Kent Hastanesi ve Alsancak Tıp Merkezi’nden sonra çok yakın zamanda arka arkaya Bayraklı Tıp Merkezi ve Onkoloji Merkezi’ni hizmete açacak

İzmir Kent Onkoloji Merkezi yeni yılda açılacak!

350 yatak kapasitesine ulaşacak olan Kent Hastanesi, 2018 yılının başında hizmete girecek. Hastane 40 bin metrekare büyüklüğe sahip.

Temel Yıldırım'dan İzmir kent planına eleştiri!

AK Parti Konak İlçe Başkanı Yıldırım, Konak Belediyesinin görevini yapmadığını bölgenin imarsızlığa terkedildiğini söyledi.

Modda Bayraklı İzmir fiyat listesi!

Modda Bayraklı İzmir fiyat listesi 338 bin TL'den başlayarak değişiyor. Modda Bayraklı projesinde teslimler bu yıl sonunda yapılıyor...

Modda Bayraklı İzmir konut fiyatları!

Modda Bayraklı İzmir konut fiyatları 338 bin TL'den başlayarak değişiyor. Modda Bayraklı projesi bu yıl sonu teslim ediliyor...

İzmir Bayraklı'ya 9.7 milyon liralık dev park!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent yaşamının yoğunluğundan kurtulup nefes almak isteyenler için Bayraklı’da yepyeni bir dünya kuruyor. 4 farklı etap halinde tasarlanan 9.7 milyon liralık dev park, hem dinlenme hem de spor ve eğlence mekanı olarak hizmet verecek.

İzmir Bayraklı'da imar planı değişmeli!

İzmir Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Yeni Kent Merkezi'yle ilgili açıklamalar yaparak, "Brezilya gibi önde gökdelenler arkada gecekondu olmaz. Bunun için imar planı değişikliği şart" dedi.

Yakup Gülcan: Bayraklı'nın kent meydanına ihtiyacı var!

AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Avukat Yakup Gülcan, “Öncelikle ihtiyacımız olan Smyrna'nın ruhuna uygun bir kent meydanıdır. Bayraklı'nın bir kent meydanı yok." dedi.

Hasan Karabağ: İzmir Kent merkezini değiştirelim!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun yeni dönemde aday olmasını değerlendirerek "Gördüğüm kadarıyla İzmirliler değişim istiyor" dedi.

İzmir Bayraklı Turan ve Yeni Şakran yat limanları projesine itiraz!

Hükümetin yaptığı birçok projeye karşı çıkan İzmir Büyükşehir Belediyesi, bu geleneğini sürdürdü. Büyükşehir, Bayraklı Turan ve Yeni Şakran yat limanları projesine itiraz etti.

İzmir Bayraklı Belediyesi'nden yeni kültür merkezi!

Bayraklı Belediyesi 2016’da projelerine hız verdi. Manavkuyu Mahallesi’ne yapılacak çok amaçlı kültür ve spor merkezi projesinden sonra Postacılar Mahallesi’ne de bir kültür merkezi kazandırılması için düğmeye basıldı.

Avcılar Office 10 İzmir Bayraklı'da yükselecek!

İzmir Bayraklı'da konut, ofis ve alışveriş merkezi olarak yükselecek olan Avcılar Office 10 projesi, Avcılar İnşaat tarafından hayata geçirilecek..

İzmir ofis piyasasında Bayraklı-Turan-Salhane dikkat çekiyor!

EVA Gayrimenkul'ün İzmir'de gerçekleştirdiği ofis piyasası araştırması, büyük projelerle yapısal dönüşüm içinde bulunan Bayraklı-Salhane-Turan bölgesinde karma projelerin yoğunluk kazandığını, bölgenin hızlı bir gelişim gösterdiğini ortaya koyuyor.

bayraklı izmir kent çalışmaları 2016 Haberi

bayraklı izmir kent çalışmaları 2016

İzmir’in Bayraklı ilçesinde belediye ekipleri, yaz aylarının gelmesiyle birlikte ilçenin gereksinim duyduğu bölgelerde asfaltlama çalışması yapmaya başladı. Bayraklı Belediyesi, yaz aylarının gelmesiyle birlikte asfaltlama çalışmalarını hızlandırdı. Kentin gereksinim duyduğu noktalarda harekete geçen ekipler, 2016 yılı Temmuz ayı itibarıyla 14 bin 134 metrekare alanda asfaltlama gerçekleştirdi. Asfaltlama çalışmalarının devam edeceği belirtilirken, bu durum vatandaşları da memnun etti.


Bayraklı’daki her türlü sorunu kısa sürede giderdiklerini belirten Bayraklı Belediye Başkanı HASAN Karabağ, “Havaların ısınmayıysa Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ara sokaklarda asfaltlama çalışması başlattı. Arkadaşlarımız her gün bir mahallede. Vatandaşlardan gelen talepleri de ayrıca değerlendiriyoruz” dedi.


TOPLAMDA 25 BİN 229 TON ASFALT

Bayraklı ilçesinde asfaltlama çalışmaları belediyenin kurulduğu 2009 yılında başladı. 2009 yılında 14 bin 425, 2010’da 11 bin 641, 2011’de 13 bin 634, 2012’de 20...