02 / 05 / 2024

Bayraklı okul yenileme çalışmaları

Bayraklı okul yenileme çalışmaları

Bayraklı Belediyesi, eğitime katkılarını da sürdürüyor. Bu kapsamda ders yılı öncesinde ilçedeki okullar temizlendi, birçoğunun iç ve dış boyaları yapıldı ve bahçeleri demir korkuluklarla düzenlendi.

İzmir Bayraklı'daki dönüşümde son durum ne?

İzmir depreminden sonra Bayraklılı vatandaşları yalnız bırakmayarak her ihtiyacı hızla gideren, bugün ise kentsel dönüşüm ve yenileme çalışmalarında vatandaşın hak kaybına uğramaması amacıyla oldukça titiz davranan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, son durumu anlattı.

TOKİ'den İzmir Bayraklı'ya 3 yeni okul! İhalesi yarın!

İzmir İli Bayraklı İlçesi 1 Adet 24 Derslikli Okul(Şehit Cesur İlkokulu), Bayraklı Mahallesi (Sabiha Ahmet Tabak Ortaokulu ve Sabiha Ahmet Tabak İlkokulu) 1'er Adet 16 Derslikli ve 24 Derslikli Okul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 12:00'de yapılacak.

TOKİ'den İzmir Bayraklı'ya 3 yeni okul müjdesi!

İzmir İli Bayraklı İlçesi 1 Adet 24 Derslikli Okul(Şehit Cesur İlkokulu), Bayraklı Mahallesi (Sabiha Ahmet Tabak Ortaokulu ve Sabiha Ahmet Tabak İlkokulu) 1'er Adet 16 Derslikli ve 24 Derslikli Okul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 27 Ekim 2020 tarihinde saat 12:00'de yapılacak.

İZODER okullarda yalıtıma odaklandı!

İZODER’in ‘Okul Yenileme’ projesi ile yüzlerce öğrenci yalıtım uygulamalarıyla donatılmış okullarda özellikle kış aylarını üşümeden ve gürültüden etkilenmeden geçirecek. 

Bayraklı'da imar yenileme çalışmaları sürüyor!

Bayraklı’da kendiliğinden dönüşümün gerçekleşmesi için imar plan revizyonu gerçekleştiren Bayraklı Belediyesi, Tepekule ve Çay Mahallelerinin ardından Adalet Mahallesinin eskiyen imar planlarında yenileme yapacak.

Bursa Gemlik'te cami ve okul çevreleri yenileniyor!

Bursa’nın gemlik ilçesinde cami ve okulların çevreleri güzelleştiriliyor. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ilçedeki bütün okul, cami ve sağlık ocaklarının çehresini değiştirdiklerini belirterek, kamu kurum ve kuruluş binalarında da yenileme çalışmalarını sürdürdüklerini bildirdi.

Avcılar İnşaat Bayraklı'da otistik çocuklar için okul yaptıracak!

Avcılar İnşaat, Bayraklı'da otistik çocuklar için 7 katlı bir okulun kaba inşaatını yaptıracak. Okulun protokolü İzmir Valiliği'nde imzalandı Avcılar İnşaat, 'Eğitime % İ00 Destek Projesi' kapsamında otistik çocuklar için bir okul yaptırıyor.

Enerjisa 100’den fazla okul yeniledi!

ENERJİSA’nın en büyük sosyal sorumluluk projelerinden biri olan okul yenileme çalışmaları çerçevesinde kırsal alanda 100’den fazla okul yenilendi.Enerjisa’nın sosyal sorumluluk platformu Enerjik Gönüller projeler hayata geçirdi.

Bayraklı'nın sokakları yenileniyor!

Bayraklı Belediyesi yol yenileme çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Bu kapsamda Tepekule ve Çay Mahalleleri'nde toplam 75 sokak tamamen kilit parke taş ile döşenecek.

Eğitim Kent'e 24 okul ve spor salonları yapılacak!

Ankara Valisi Yüksel'in açıkladığı eğitim kent projesinin detayları belli oluyor. Pilot uygulama Keçiören Ovacık'ta başlıyor. Kampusta 24 okul ile spor, kültür ve dinlenme salonlarının bulunması hedefleniyor

Fatihteki kaldırım yenileme çalışması faciaya kapı açtı!

Fatih'teki kaldırım yenileme çalışmaları az kalsın faciaya neden oluyordu. Kamyona yüklenen ağaç kökü, dozerin kepçesinden düştü, kaldırımda yürüyen bir kadının başına isabet etti. Talihsiz yaya hastanelik oldu

MEB, 2003-2011 yıllarında 10 bin 327 okul açtı!

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, 2003-2011 yılları arasında bin 854ü özel olmak üzere toplam 10 bin 327 yeni okul açıldığını bildirdi.Dinçer, TBMM Genel Kurulunda, bakanlığı ve bağlı kuruluşlar ile üniversitelerin 212 yılı bütçesi üzerindeki eleştirileri

Milli Eğitim Bakanlığı özel sektörden okul binası kiralayacak!

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, ihtiyaç duyulan okul binası temini için bazı projeleri uygulamaya koyacaklarını, bunlardan birinin de "kamu-özel ortaklığı" olduğunu belirterek, "Özel sektör, okul binası yapacak, biz de eğitim hizmetini sunacağız" dedi

Bayraklı okul yenileme çalışmaları Haberi

Bayraklı okul yenileme çalışmaları


Kültür, sanat ve sosyal projelerinin yanı sıra yatırımlarıyla dikkat çeken Bayraklı Belediyesi, eğitime katkılarını da sürdürüyor. Bu kapsamda ders yılı öncesinde ilçedeki okullar temizlendi, birçoğunun iç ve dış boyaları yapıldı ve bahçeleri demir korkuluklarla düzenlendi. Belediye, 2009 yılından bu yana 49 okulun bakım, onarım, boya ve temizlik işlerini yaptı. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri talep gelen okulları temizledi. 


Çok sayıda okul elden geçirildi

Bir çok okul yeni, modern görünümüne kavuşturulurken, belediyenin çalışmaları okul yöneticileri, öğrenci ve veliler tarafından da sevinçle karşılandı. Bayraklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından 50'nci Yıl İlkokulu bahçesine demir korkuluk yapıldı, Gümüşpala Ticaret Lisesi ve Şehit Yüzbaşı Ali Rıza Sadık Ortaokulu'nun iç-dış boyaması yapıldı. Ayrıca ortaokulun duvarları seramikle kaplanarak, bahçesi demir korkuluklarla çevrelendi. Çalışmalar sonucunda Bayraklı'da okullar yeni eğitim-öğretim...