02 / 05 / 2024

Bayraklı okulları yenileme

Bayraklı okulları yenileme

Bayraklı Belediyesi, eğitime katkılarını da sürdürüyor. Bu kapsamda ders yılı öncesinde ilçedeki okullar temizlendi, birçoğunun iç ve dış boyaları yapıldı ve bahçeleri demir korkuluklarla düzenlendi.

İzmir Bayraklı'daki dönüşümde son durum ne?

İzmir depreminden sonra Bayraklılı vatandaşları yalnız bırakmayarak her ihtiyacı hızla gideren, bugün ise kentsel dönüşüm ve yenileme çalışmalarında vatandaşın hak kaybına uğramaması amacıyla oldukça titiz davranan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, son durumu anlattı.

Uğur Okulları'ndan 5 ile 6 yeni kampüs!

Türkiye'nin 51 şehrinde akademik ve bilimsel eğitim anlayışıyla eğitim veren Uğur Okulları, 2021-2022 eğitim öğretim yılında İzmir Güzelbahçe, Bayraklı, Ankara Doğukent, Trabzon, Kocaeli Körfez ve Yalova kampüslerinde hizmet sunmaya başlayacak...

Bayraklı'da imar yenileme çalışmaları sürüyor!

Bayraklı’da kendiliğinden dönüşümün gerçekleşmesi için imar plan revizyonu gerçekleştiren Bayraklı Belediyesi, Tepekule ve Çay Mahallelerinin ardından Adalet Mahallesinin eskiyen imar planlarında yenileme yapacak.

Bayraklı'daki okullar yenilendi!

Bayraklı Belediyesi, eğitime katkılarını da sürdürüyor. Bu kapsamda ders yılı öncesinde ilçedeki okullar temizlendi, birçoğunun iç ve dış boyaları yapıldı ve bahçeleri demir korkuluklarla düzenlendi.

Bayraklı'nın sokakları yenileniyor!

Bayraklı Belediyesi yol yenileme çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Bu kapsamda Tepekule ve Çay Mahalleleri'nde toplam 75 sokak tamamen kilit parke taş ile döşenecek.

Bağcılar'daki tüm okullarda mantolama ve yenileme çalışmaları başladı!

Bağcılar'da bulunan tüm okullar İstanbul İl Özel İdare tarafından güçlendirildikten sonra, Bağcılar Belediyesi tarafından ısı kaybını önlemek için dış cephelere mantolama ve yenileme çalışmaları başlatıldı...

Bağcılar'da okulların yüzü yenileniyor!

Bağcılar Belediyesi'nin "enerji tasarrufu sağlamak" amacıyla başlattığı okulların dış cephelerini mantolama ve yenileme çalışmaları sürüyor. Okulların fiziki görünümünü tamamen değiştiriliyor, Osmanlı ve Selçuklu mimari özellikleri ekleniyor..

Egesel Bayraklı satılık!

Egesel Bayraklı satılık daire fiyatları henüz belli olmadı, proje 2 blok halinde yükseliyor...

Orada Bir Köy Var Uzakta projesi kapsamında köy okulları yenilendi!

Amasya'da Orada Bir Köy Var Uzakta projesi kapsamında köy okulları yenilendi...

Bayraklı'daki kentsel dönüşüm projesi tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bayraklı’daki kentsel dönüşüm projesini tamamladı, sadece ilçede değil tüm kentsel dönüşüm bölgelerinde merakla beklenen projeyi, Başkan Kocaoğlu ile Başkan Karabağ Cumartesi günü birlikte açıklayacak. ..

Bayraklı Folkart Towers iletişim!

Bayraklı Folkart Towers iletişim, adres ve ulaşım bilgileri haberimizde yer buluyor. Folkart Towers ev fiyatları 196 bin dolardan başlangıç gösteriliyor...

Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda yenileme çalışmaları başladı!

Fenerbahçe yeni sezon için Şükrü Saraçoğlu Stadı'ında yenileme, tadilat ve bakım çalışmalarına başladı...

Cephe yenileme projesinde 1071 binanın cephesi yenilendi!

Fatih Belediyesi'nin yürüttüğü cephe yenileme projesi çerçevesinde 1071 binanın cephesi tamamen yenilendi

Bayraklı okulları yenileme Haberi

Bayraklı okulları yenileme


Kültür, sanat ve sosyal projelerinin yanı sıra yatırımlarıyla dikkat çeken Bayraklı Belediyesi, eğitime katkılarını da sürdürüyor. Bu kapsamda ders yılı öncesinde ilçedeki okullar temizlendi, birçoğunun iç ve dış boyaları yapıldı ve bahçeleri demir korkuluklarla düzenlendi. Belediye, 2009 yılından bu yana 49 okulun bakım, onarım, boya ve temizlik işlerini yaptı. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri talep gelen okulları temizledi. 


Çok sayıda okul elden geçirildi

Bir çok okul yeni, modern görünümüne kavuşturulurken, belediyenin çalışmaları okul yöneticileri, öğrenci ve veliler tarafından da sevinçle karşılandı. Bayraklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından 50'nci Yıl İlkokulu bahçesine demir korkuluk yapıldı, Gümüşpala Ticaret Lisesi ve Şehit Yüzbaşı Ali Rıza Sadık Ortaokulu'nun iç-dış boyaması yapıldı. Ayrıca ortaokulun duvarları seramikle kaplanarak, bahçesi demir korkuluklarla çevrelendi. Çalışmalar sonucunda Bayraklı'da okullar yeni eğitim-öğretim...