03 / 05 / 2024

Bayraklı Osmangazi pazar yeri projesi

Bayraklı Osmangazi pazar yeri projesi

Bayraklı belediyesi, temeli kısa süre önce atılan, Osmangazi'deki pazaryeri projesini tamamladı. 4 bin 332 metrekare alana sahip kapalı pazar yeri, çevre düzenlemesi tamamlandıktan sonra hizmete açılacak.

İzmir Osmangazi'de deprem sonrası 20 bina yıkıldı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Bayraklı ilçesine bağlı Osmangazi Mahallesi'nde ziyarette bulundu. Soyer depreme yönelik çalışmalar hakkında mahalle muhtarına bilgi verdi.

İzmir Bayraklı'da yıkılan binaların tamamı ruhsatlı!

İzmir Bayraklı'daki toplam 12 binada can pazarı yaşandı. Bu binaların 5'i tamamen yıkılırken, 7'si ise kullanılamaz duruma geldi. Binaların tamamının ruhsatlı olduğu ortaya çıktı.

İzmir Bayraklı'da 10.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir İli, Bayraklı İlçesi, Osmangazi Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 10 milyon 615 bin 500 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bayraklı'da 5.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İzmir İli, Bayraklı İlçesi, Osmangazi Mahallesi'nde yer alan arsa vasfındaki gayrimenkul 5 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İzmir Bayraklı'da 10.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir İli, Bayraklı İlçesi, Osmangazi Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı taşınmaz 10 milyon 615 bin 500 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bursa Osmangazi'ye spor sahası ve pazar yeri müjdesi!

Osmangazi Belediyesi ilçedeki ihtiyaçları gidermeye devam ediyor. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ilçeye spor sahası ve pazaryeri müjdesi verdi.

Bursa Osmangazi'deki Üretici Pazarı'nda 16 dükkan inşa edildi!

Bursa Osmangazi Belediyesi, ‘Üretici Pazarı’ projesinde sona geldi. 16 ova köyüne yönelik geliştirilen proje çerçevesinde Armutköy Mahallesi’nde 21 bin 500 metrekarelik alan üzerine her biri 10 metrekarelik 16 dükkan inşa edildi.

İzmir Bayraklı'daki dev pazar yerinde sona gelindi!

Bayraklı Belediyesi'nin Çay Mahallesinde 7 bin 194 metrekare alanda yapımı devam eden dev pazar yeri proje inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Kısa sürede vatandaşlarımızın kullanımına sunacağız" dedi.

Bursa Osmangazi'ye yeni pazar alanı!

Geliştirdiği projelerle ilçenin çehresini değiştiren, her mahalleye kazandırdığı hizmetlerle vatandaşın yaşamını kolaylaştıran Osmangazi Belediyesi, Bursa’nın en eski mahallelerinden Geçit’te yeni ve modern bir pazaryeri kazandırmaya hazırlanıyor.

Osmangazi Emek'e kapalı pazar alanı müjdesi!

Osmangazi Belediyesi tarafından dış cephe ve bahçe düzenlemeleri yapılan Emek Adnan Menderes Mahallesi’ndeki Yenibağlar Camii, yenilenen yüzüyle vatandaşların hizmetine sunuldu.

Bayraklı'da 4 bin 332 metrekarelik kapalı pazar yeri açıldı!

Bayraklı Belediyesi, Osmangazi Mahallesi'nde 4 bin 332 metrekare alana yapılan kapalı pazaryerini törenle açtı. Başkan Karabağ, "Giyim pazarı yeri olarak kullanılan bölümün de üzerini kapatacağız" dedi.

İzmir Osmangazi'ye imar müjdesi!

İzmir Bayraklı Belediyesi, Osmangazi Mahallesi'nde 4 bin 332 metrekare alana yapılan kapalı pazar yerini muhteşem bir açılışla hizmete soktu. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Osmangazi’de oturan vatandaşlara imar müjdesi verdi.

İzmir Bayraklı kapalı pazar yeri Cumartesi günü açılıyor!

Bayraklı Belediyesi, Osmangazi Mahallesi'nde 4 bin 332 metrekare alana yapılan kapalı pazar yerinin açılışını 4 Haziran Cumartesi günü saat 18.00'de gerçekleştirecek.

Bayraklı Osmangazi pazar yeri projesi Haberi

Bayraklı Osmangazi pazar yeri projesi


Bayraklı belediyesi, temeli kısa süre önce atılan, Osmangazi'deki pazaryeri projesini tamamladı. 4 bin 332 metrekare alana sahip kapalı pazar yeri, çevre düzenlemesi tamamlandıktan sonra hizmete açılacak.


SOKAK ARASI PAZAR YERLERİ YAKIŞMIYOR


Kapalı pazaryerlerini ilçeye kazandırmak adına çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Bugüne kadar ilçemize çok sayıda kapalı pazaryeri kazandırdık. Sokak arası pazaryerlerinin bu çağda bir kente yakışmadığını her fırsatta dile getiriyorum. Bir yandan mevcut pazar yerlerini modernize ediyoruz, bir yandan da yeni yerlerin temelini atıyoruz. Osmangazi pazar yerimizin temelini kısa süre önce attık. Arkadaşlarımız gece gündüz çalıştı ve pazar yerini tamamladı. Şuan çevre düzenlemesi yapılıyor. Kısa süre sonra açılışını gerçekleştireceğiz. Ayrıca Çay Mahallesi'ndeki pazar yeri inşaatımız tüm hızıyla devam ediyor. Onu da hızlı bir şekilde tamamlayacağız" dedi.


4 BİN...