05 / 05 / 2024

bayraklı tower projesi

bayraklı tower projesi

AKG Gazbeton ürünleri, Kavuklar ve Miray İnşaat ortaklığıyla İzmir’de yükselen Bayraklı Towers projesinin de tercihi oldu

Velux Bayraklı konut projesi hangi ilde? Velux Bayraklı nerede?

Ata Yıldız ve Fırat Life Style ortaklığıyla inşa edilen Velux Bayraklı projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Velux Bayraklı projesi hangi ilde, nerede? İşte projeye ilişkin tüm merak edilenler...

Crystal Tower projesi geliyor! Yeni proje!

Aksur İnşaat, yeni projesi Crystal Tower  için düğmeye bastı. 311 dairenin yer alacağı yeni proje Ankara'da hayata geçiyor.

A&A Tower projesi Nijerya'da yükseliyor!

Mimar Atilla İlhan tarafından tasarlanan A&A Tower projesi Nijerya'nın Lagos bölgesinde inşa edilecek. Proje mega şehrin nitelikli konut açığı sıkıntısını gidermeyi planlıyor.

Biva Tower İzmir satışta! Yeni proje!

Biva Mimarlık imzasıyla İzmir Bayraklı'da hayata geçirilen Biva Tower projesi Türkiye'nin en yüksek çelik yapılı binası olarak tasarlanıyor. 

Bayraklı Tower'da 28.7 milyon TL'ye satılık 10 dükkan!

İzmir İli Bayraklı İlçesi Mansuroğlu İlçesi'ndeki Bayraklı Tower'daki 10 dükkanı 28 milyon 700 bin TL'ye satışa çıkarıldı. Kavuklar Grubu tarafından satılan gayrimenkullerin ihalesi 8 Ağustos'ta yapılacak.

Güneşli Tower projesi Aralık 2018'de teslim edilecek!

MEROSA Şirketler Grubu, Türkiye’nin geleceğine yatırım yapmaya devam ediyor. Şirketin yeni projesi Güneşli Tower Projesi 35 milyon dolar yatırımla hayata geçiriliyor.

Bilim Yatırım'dan Ümraniye'ye Bilim Tower projesi!

Bilim Yatırım tarafından inşa edilen Bilim Tower projesi, İstanbul'un Ümraniye ilçesinde hayata geçiriliyor. İşte bulunduğu konumun en yüksek binası olan Bilim Tower projesiyle ilgili detaylar...

Teknovinç'ten TAO Tower Projesi için özel kule vinç!

Nida İnşaat’ın İstanbul Finans Merkezi kapsamında yer alan ve MIPIM AR Future Projects ödüllerinde “Yüksek Yapılar” kategorisinde birinciliğe layık görülen TAO Tower Projesi, Potain MCT 178 ve MC 235 C ile yükseliyor.

14 soruda Esenyurt Aris Grand Tower projesi!

Esenyurt Aris Grand Tower projesinde fiyatlar 229 bin TL'den başlıyor. İşte Zerka İnşaat, Nihal İnşaat, Kaymakçı İnşaat ve Gürboğan İnşaat imzasını taşıyan 14 soruda Esenyurt Aris Grand Tower projesi detayları...

NND 100 Tower Projesi!

Nanda Yapı tarafından hayata geçirilen NND 100 Tower projesinde daire tipleri 2+1, 3+1 ve penthouse şeklinde dizayn edildi. NND 100 Tower Projesi İstanbul Kartal'da inşa ediliyor.

NND 100 Tower Projesi!

NND 100 Tower Projesi Nanda Yapı imzasıyla 37 bin 595 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. NND 100 Tower Evleri İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa ediliyor.

Bayraklı Ontan projesi 2016'da teslim!

Ontan İnşaat, Bayraklı'da yapımına başlayacağı yeni projesi Ontan Bayraklı'yı, düzenlediği kokteyl ile müşterilerine tanıttı. Ontan inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öktem ev sahipliğinde gerçekleşen davet, İzmir Arena'da organize edildi.

Orkide By Tower projesi!

2015'in ilk çeyreğinde temeli atılacak olan Orkide By Tower projesi İzmir'in Bayraklı ilçesinde Küçükbay Grup imzası ile yükseliyor. Orkide By Tower projesi satışları ise henüz başlamadı.

bayraklı tower projesi Haberi

bayraklı tower projesi

Uygulama kolaylığı, zaman - maliyet avantajı ve istenen ölçülere pratik olarak adapte edilebilmesinin yanında çevreci yaklaşımı ile de sektöre katma değer sağlayan AKG Gazbeton, dünya standartlarındaki kalitesi ve tasarımıyla İzmir’in çehresini değiştirmeye hazırlanan Bayraklı Towers projesinin de ilk tercihi oldu. 


İnşaat sektörüne hız kazandıran çözümleriyle dikkat çeken AKG Gazbeton ürünleri, Kavuklar ve Miray İnşaat ortaklığıyla İzmir’de yükselen Bayraklı Towers projesinin de tercihi oldu. 


İzmir’in İpekyolu Ankara Caddesi’nde 27 kattan oluşacak proje, inşaat hızına sağladığı katkı ve yüksek ısı yalıtım özellikleri nedeniyle özellikle seçilen AKG Gazbeton kalitesiyle yükseliyor. İzmir’in ilk iş ve yaşam merkezi olma özelliği taşıyan Bayraklı Towers,  hayata konfor ve estetik katan ev-ofis konseptinin çağdaş yorumunu gözler önüne seriyor. İçerisinde bulunan son teknoloji ve iletişim altyapısıyla donatılan çeşitli büyüklüklerde 4...