05 / 05 / 2024

bayraklı turan otopark

bayraklı turan otopark

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bayraklı Turan Köprüaltı’ndaki viyadük ayaklarını renklendirerek estetik bir görünüme kavuştururken, bu kayıp alanda 138 araçlık da otopark oluşturdu.

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv San.Ve Tic.Anonim Şirketi Optimum Bağcılar Otopark Şubesi açıldı!

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv San.Ve Tic.Anonim Şirketi Optimum Bağcılar Otopark Şubesi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Turan tarafından açıldı.

Türkiye'nin en büyük tam otomatik otoparkı İzmir'de açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Bayraklı'da inşa edilen tam otomatik otopark Mayıs ayında hizmete açılacak.

İzka Port Bayraklı satışa çıktı! Yeni proje!

34 katlı İzka Port Bayraklı, 1+1’den 4+2’ye farklı genişlikte evleri, kapalı otoparkı, özel teras alanında konumlanan spor salonu, çocuk oyun alanı ve Infinity Pool gibi sosyal olanaklarıyla öne çıkıyor.

İzmir Bayraklı'ya 138 araçlık otopark!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bayraklı Turan Köprüaltı’ndaki viyadük ayaklarını renklendirerek estetik bir görünüme kavuştururken, bu kayıp alanda 138 araçlık da otopark oluşturdu.

İzmir Bayraklı Turan ve Yeni Şakran yat limanları projesine itiraz!

Hükümetin yaptığı birçok projeye karşı çıkan İzmir Büyükşehir Belediyesi, bu geleneğini sürdürdü. Büyükşehir, Bayraklı Turan ve Yeni Şakran yat limanları projesine itiraz etti.

İzmir ofis piyasasında Bayraklı-Turan-Salhane dikkat çekiyor!

EVA Gayrimenkul'ün İzmir'de gerçekleştirdiği ofis piyasası araştırması, büyük projelerle yapısal dönüşüm içinde bulunan Bayraklı-Salhane-Turan bölgesinde karma projelerin yoğunluk kazandığını, bölgenin hızlı bir gelişim gösterdiğini ortaya koyuyor.

Bayraklı Turan Yat Limanı Projesi'nin imar planları askıda!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, 500 yat kapasiteli, otel ve sosyal tesisleri de içeren Bayraklı Turan Yat Ljmanı Projesi'nin imar planlarını askıya çıkardı.

İzmir Bayraklı'da otopark projesi tamamlandı!

Bayraklı’da vatandaşların araçlarını kapılarının önüne rahat bir şekilde park edebilmesi için Adalet Mahallesi 1594/1 sokak üzerinde başlatılan otopark projesini tamamladı. 66 araçlık otoparktan vatandaşlar ücretsiz yararlanacak.

Bayraklı Adalet mahallesine yeni otopark!

Bayraklı Belediyesi, Haydar Aliyev Caddesi ve Manas Bulvarı'na yakın bir bölgede otopark çalışmalarına başladı. İş merkezleri ve sitelerin yoğun olduğu bölgede başlayan çalışma yaklaşık 60 gün sürecek

İzmit Bayraklı Adalet Mahallesi'nde otopark yapılacak!

Bayraklı’da Adalet Mahallesi 1594/1 sokak üzerinde 66 aracın park edebileceği otopark yapımı için düğmeye basıldı. Bayraklı Belediyesi, Haydar Aliyev Caddesi ve Manas Bulvarı’na yakın bir bölgede otopark çalışmalarına başladı.

İzmir Bayraklı'ya yeni otopark!

Bayraklı'da Adalet Mahallesi 1594/1 sokak üzerinde 66 aracın park edebileceği otopark yapımı için düğmeye basıldı. İş merkezleri ve sitelerin yoğun olduğu bölgede başlayan çalışma yaklaşık 60 gün sürecek.

İzmir Bayraklı Çay Mahallesi'ne yeni pazar yeri!

Bayraklı Belediyesi, Çay Mahallesi’ne otoparkı, tuvaletleri ve asansörü bulunan 7 bin 194 metrekare alana sahip üç katlı dev pazar yerini kazandırmak için startı verdi.

Bayraklı halkı belediye binasının tamamlanmasını istiyor!

Bayraklı halkı, en çok belediye hizmet binalarının dağınıklığından dert yanıyor. Sevgi Yolu esnafı katlı otoparkın acil ihtiyaç olduğunu dile getirirken, Başkan Hasan Karabağ'ın "Kadının Emek Dünyası" projesi ilçede yaşayan kadınlardan takdir görüyor

bayraklı turan otopark Haberi

bayraklı turan otopark


İzmir Büyükşehir Belediyesi, “Kayıp mekanlara nitelik-işlev kazandırma” projesi kapsamında Bayraklı Turan Köprüaltı’ndaki viyadük ayaklarını rengarenk boyayarak dekoratif bir hale getirdi. Köprüaltındaki boş, kayıp alanı 138 araçlık bir otopark haline dönüştüren Büyükşehir Belediyesi, tamamlanmak üzere olan çalışma kapsamında otopark zeminini çim ve quartz taşıyla estetik bir görünüme kavuşturdu. 




İzmir Büyükşehir...