04 / 05 / 2024

Bayram Keskin İnşaat sektörü istihdam

Bayram Keskin İnşaat sektörü istihdam

Bağımsız Denetçi Bayram Keskin, işgücü ve istihdam alanında inşaat sektörünün önemli rol üstlendiğini söyledi.

Keskin Grup Elektrik İnşaat Yapı Malzemeleri Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keskin Grup Elektrik İnşaat Yapı Malzemeleri Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Keskin tarafından kuruldu.

Bayram bitti, yollar kalabalıklaştı! İşte bayram dönüşü yolların son durumu

9 günlük Kurban Bayramı'nın ardından vatandaşlar yaşadıkları şehirlere dönmeye başladı. İstanbul sınırındaki araç kuyrukları oluşarak trafik tıkanıklığı meydana geldi. Yollardaki son durum vatandaşların canını sıkmaya başladı. İşte Kurban Bayramı dönüşü yolların son durumu…

Ümit Keskin Yapı Proje İnşaat Danışmanlık Ve Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Ümit Keskin Yapı Proje İnşaat Danışmanlık Ve Taahhüt Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Keskin tarafından kuruldu.

Keskin Atılım İnşaat Yapı Turizm Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keskin Atılım İnşaat Yapı Turizm Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Keskin tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe bayram var! Demir fiyatlarına peş peşe indirim geldi! 16 Ocak 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına gelen indirimler inşaat sektöründe bayram havası yarattı. Demir fiyatlarına peş peşe indirim geldi. Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? Demir fiyatları ne kadar oldu? 16 Ocak 2023 demir fiyat listesi.

Keskin Design Proje İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Keskin Design Proje İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Özçelik ve Meryem Keskin tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe bayram havası var! Demir fiyatları resmen çakıldı! 13 Ekim 2022 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına dün gelen indirimin ardından demire bugün tekrar indirim geldi. 16,050 TL olan İstanbul ince demir fiyatı 15,950 TL oldu. İnşaat sektöründe bugün bayram havası var. İşte 13 Ekim 2022 demir fiyat listesi...

Öz Keskin Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Öz Keskin Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Seyit Keskin tarafından kuruldu.

Yasin Keskin Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yasin Keskin Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Çekmeköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Keskin tarafından kuruldu.

Atk Keskin İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atk Keskin İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da  200 bin TL sermaye bedeli ile Atakan Keskin tarafından kuruldu.

Keskin Konstrüksiyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keskin Konstrüksiyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Eray Keskin tarafından kuruldu.

Levent Keskin İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Levent Keskin İnşaat Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Levent Yahya Keskin tarafından kuruldu.

TOKİ Kırıkkale Keskin projesi bugün ihaleye çıkıyor!

Kırıkkale İli, Keskin İlçesi, Bozkurt Mahallesi, 124 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Bayram Keskin İnşaat sektörü istihdam Haberi

Bayram Keskin İnşaat sektörü istihdam

Bağımsız Denetçi Keskin, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan işsizlik verilerini değerlendirdi.


Ülkedeki tüm olumsuzluklara rağmen iş dünyasının yoluna devam ettiğini belirten Keskin, “TÜİK tarafından açıklanan işsizlik rakamlarına bakıldığında, onca iç ve dış tehditlere rağmen halen piyasada bir güven ortamının varlığını görmek mümkündür. Özellikle 2016 yıllında ülkemizde meydana gelen gerek darbe girişimi, gerek komşularla yaşanılan sorunlar irdelendiğinde iş dünyasının yoluna devam ettiğini ve aynı hızla yatırımlarına yine devam ettikleri görülmektedir” dedi.


İNŞAAT SEKTÖRÜ BÜYÜK BİR YÜK ÜSTLENİYOR

İnşaat sektörünün işgücü piyasasında önemli bir rol oynadığını belirten Keskin, “Bingöl gibi az gelişmiş ilerde son birkaç yıldır inşaat sektörünün işgücünde önemli bir kaldıraç özelliği olduğundan gerek piyasa mekanizması gerekse işgücünün istihdamında önemli bir rol üstlenmektedir. İstihdamın genelde inşaat sektöründe ağırlıklı olduğunu ve önümüzdeki birkaç...