12 / 05 / 2024

bayrama özel sıfır faizli projeler

bayrama özel sıfır faizli projeler

Gayrimenkul şirketleri projelerinde bayrama özel sıfır faizli kampanyalar düzenliyor. Buna göre, 72 aya kadar sıfır faizle ev sahibi olmak mümkün. İşte bayrama özel sıfır faiz kampanyalı 5 konut projesi..

Skoda Kamiq 2024 fiyat listesi! Sıfır araç alacaklara 150 bin TL'lik dev fırsat!

Skoda Kamiq bu aya özel 150 bin TL için 12 ay sıfır faiz  fırsatıyla satışta. Peki Skoda Kamiq Nisan 2024 fiyatları ne kadar? İşte Skoda Kamiq 2024 fiyat listesi...

Ballıca Manzara Villaları'nda ön talebe özel sıfır faiz fırsatı! 

Çukurova Gayrimenkul – Msy Yapı iş ortaklığında hayata geçirilen Ballıca Manzara Villaları'nda ön talebe özel sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Peki projede konut fiyatları ne kadar? 

Kia bayram kampanyasını peş peşe açıkladı! 250 bin TL indirime ek 750 bin TL'ye sıfır faiz avantajı!

Kia otomobil markası bayrama özel kampanyalarını peş peşe açıkladı. Kia'nın EV6 modelinde, 250 bin TL indirime ek 750.000 TL’ye 12 ay sıfır faiz avantajı sunuluyor. 

Opel'den sıfır faiz kampanyası! Araba almak isteyenlere büyük fırsat! Yeni Corsa Mart 2024 fiyat listesi 

Opel otomobil markası Yeni Corsa modelinde mart ayına özel kampanya başlattı. Araba almak isteyenler için 150 bin TL kredi, sıfır faiz imkanı sunuluyor. Peki Yeni Corsa ne kadar? Yeni Corsa 2024 fiyatı kaç lira? 

Fiat'tan şubat kampanyası! O modelde 200 bin TL kredi sıfır faiz fırsatı başladı!

Araba almak isteyenlerin en çok tercih ettiği otomobil markası olan Fiat şubat ayına özel kampanyasını açıkladı. Fiat'ın tamamen elektrikli modeli 500e'de 200 bin TL kredi sıfır faiz fırsatıyla satılıyor.

Dacia'da dev Şubat fırsatı! Tam 250 bin TL... Sıfır otomobil alacaklara müjde! 

Dacia, sıfır otomobil alacaklar için Şubat ayına özel yeni kampanyasını duyurdu. Dacia modellerinde 250 bin TL'ye 12 ay vade ve yüzde 3,14 faiz fırsatı sunuluyor. Peki Dacia model araçların fiyatları ne kadar? İşte 14 Şubat 2024 fiyat listesi...

Dacia'da büyük yeni yıl fırsatı: Aylık 26 bin 765 TL ile sıfır araç sahibi olabilirsiniz!

Dacia modellerinde Ocak ayına özel 250 bin TL'ye 12 ay vade ve yüzde 3,14 faiz fırsatı sunuluyor. Peki hangi Dacia model sıfır araç kaç TL? İşte 25 Ocak 2024 fiyat listesi...

Fiat Egea'da 200 bin lira kredi, sıfır faiz kampanyası başladı! Araba almak isteyenler fırsatı kaçırmayın!

Ocak ayına özel Fiat otomobil markası, Egea modeli için 200 bin lira kredi, sıfır faiz 12 ay vade fırsatı ile araba almak isteyenlere büyük imkan sunuyor. Peki Fiat Egea 2024 fiyatı ne kadar? 

Dacia'da bu aya özel 50 bin TL takas desteği! Sıfır araç arayanlara yeni yıl müjdesi!

Dacia'da Ocak ayına özel 50 bin TL takas desteği sunuluyor. İşte sıfır araç alacakların yüzünü güldüren o kampanyanın detayları...

Dacia'nın tüm modellerinde yüzde 3.29 faiz fırsatı! Aylık 32 bin 482 TL ödeme ile sıfır araçlar! 

Dacia'nın tüm modellerinde Kasım ayına özel dev kredi fırsatı başladı. Peki Dacia sıfır araç fiyatları ne kadar? İşte 19 Kasım 2023 fiyat listesi...

O ilde kiralık sıfır dairelerin fiyatı 6 bin TL’ye kadar düştü!

Ülke genelinde kiralık daireler gündemden düşmüyor. Fiyatların yüksek olması nedeniyle Konya’da ev tutmakta zorlanan vatandaşlara güzel haber geldi. Konya'da kiralık sıfır dairelerin fiyatı 6 bin TL’ye kadar düştü.

Mercedes-Benz ekim ayına özel sıfır faizli kredi veriyor!

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, yeni otomobil alımlarında ekim ayına özel kampanya açıkladı. Buna göre Mercedes-Benz Kasko tercih edilmesi şartıyla Vito, Sprinter ve ikinci el hafif ticari araçlar için sıfır faizli kredi verilecek.

View Tower Mersin projesi lansmana özel satışta! Yüzde 30 peşin ödemelerde sıfır faiz 24 ay vade imkanı!

Tekgül Yapı tarafından Mersin'de inşa edilen View Tower Mersin projesinde satışlar devam ediyor. Projede yüzde 30 peşin ödemelerde sıfır faiz 24 ay vade imkanı sağlanacak.

bayrama özel sıfır faizli projeler Haberi

bayrama özel sıfır faizli projeler

Gayrimenkul şirketleri, yaz aylarında tatile çıkanlar nedeniyle durgunlaşan satışları sıfır faizli kampanyalarla canlandıracak. 


Ramazan Bayramı'na özel kampanyalar düzenleyen şirketler, 36 aydan 72 aya kadar, yani 3 ila 6 yıl faizsiz ödeme seçenekleriyle ev sahibi olma imkânı sağlayacak. 


Böylece, 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde satış ofislerini açık tutacak olan gayrimenkul şirketleri, ev sahibi olmak isteyenler için piyasada 1.10 ile 1.20 arasında seyreden konut kredisi faizlerini sıfıra çekmiş olacak. İşte sıfır faiz kampanyası uygulayan projelerden bazıları: 


Bal peteğinde 50 ava 0 faiz 


1) Taksim Petek Residence

Dap Yapı'nın, Taksim'de hayata geçirdiği Taksim Petek Residence için düzenlediği kampanya kapsamında; yatırımcıların hemen teslim imkanıyla, 50 ay vade ve 0 faiz sisteminden yararlanabilecekleri kaydedildi. Bal peteği motifli mimariyle inşa edilen projede; 112 rezidans, 15 ofis ve 5 mağaza bulunuyor....