07 / 05 / 2024

bayramda karadenizdeki konaklama merkezleri doldu mu

bayramda karadenizdeki konaklama merkezleri doldu mu

Tarihi yapıları, doğal güzellikleri ve sahilleriyle ünlü Bartın'ın Amasra ilçesi ile Karadeniz'in kadim kenti Sinop'taki turizm işletmelerinde "bayram yoğunluğu" yaşanıyor.

ANKAmall Alışveriş Merkezi bayramda açık mı?

ANKAmall Alışveriş Merkezi hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, ANKAmall Alışveriş Merkezi bayramda açık mı? ANKAmall Alışveriş Merkezi bayramda kaçta açılacak?

Anatolium Ankara AVM bayramda açık mı?

Anatolium Ankara AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Anatolium Ankara AVM bayramda açık mı? Anatolium Ankara AVM bayramda kaçta açılacak?

Akbatı AVM bayramda açık mı?

İstanbul Esenyurt'ta konumlanan Akbatı AVM haftanın her günü saat 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Akbatı AVM bayramda açık mı? Akbatı AVM bayramda kaçta açılır?

aCity Outlet bayramda açık mı?

aCity Outlet hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, aCity Outlet bayramda açık mı? aCity Outlet bayramda kaçta açılır? İşte aCity Outlet bayram mesaisi...

365 Alışveriş Merkezi bayramda açık mı?

365 Alışveriş Merkezi hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, 365 Alışveriş Merkezi bayramda açık mı? 365 Alışveriş Merkezi bayramda kaçta açılır? İşte 365 Alışveriş Merkezi bayram mesaisi...

Akmerkez bayramda açık mı?

İstanbul Etiler'de konumlanan Akmerkez AVM, haftanın her günü saat 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor Peki, Akmerkez bayramda açık mı? Akmerkez bayramda kaçta açılır?

Balçova Kipa AVM bayramda açık mı?

Balçova Kipa AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Balçova Kipa AVM bayramda açık mı? Balçova Kipa AVM bayramda kaçta açılır? İşte Balçova Kipa AVM bayram mesaisi...

Starcity AVM bayramda açık mı?

İstanbul Yenibosna'da konumlanan Starcity Outlet Center, haftanın her günü saat 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Peki, Starcity AVM bayramda açık mı? Starcity AVM bayramda kaçta açılır?

Kidsmall AVM bayramda açık mı?

Kidsmall AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Kidsmall AVM bayramda açık mı? Kidsmall AVM bayramda kaçta açılır? İşte Kidsmall AVM bayram mesaisi...

Galleria Ataköy AVM bayramda açık mı?

İstanbul Ataköy'de yer alan Galleria AVM, hergün saat 10:00'da açılıyor. Akşam 22:00'ye kadar hizmet veriyor. Peki, Galleria Ataköy AVM bayramda açık mı? Galleria Ataköy AVM, bayramda kaça kadar açık?

İkea İzmir bayramda açık mı?

İkea İzmir hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, İkea İzmir Bornova bayramda açık mı? İkea İzmir bayramda kaçta açılır?

Carousel AVM bayramda açık mı?

Carousel AVM, haftanın her günü saat 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Carousel AVM bayramda açık mı? Carousel AVM bayramda kaçta açılır?

Carrefoursa AVM Karşıyaka bayramda açık mı?

Carrefoursa AVM Karşıyaka, hafta içi hergün saat 09:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Carrefoursa AVM Karşıyaka bayramda açık mı? Carrefoursa AVM Karşıyaka bayramda kaçta açılır?

bayramda karadenizdeki konaklama merkezleri doldu mu Haberi

bayramda karadenizdeki konaklama merkezleri doldu mu

Helenistik, Arkaik, Klasik, Roma, Bizans, Ceneviz, Selçuklu ve Osmanlı dönemlerine ait çok sayıda eserin bulunduğu Amasra, bakir koyları, tertemiz kumsalları, az dalgalı denizi ve doğayla bütünleşen güzelliklerinin yanı sıra balık ağırlıklı mutfak kültürüyle yerli ve yabancı turistlerin akınına uğruyor. 


Güneş, kum ve deniz üçlüsüne kültürü de ekleyen yapısıyla "Karadeniz'in Antalyası" olarak anılan Amasra'da, 9 günlük Kurban Bayram tatili öncesinde otel ve tesislerin tamamının dolması, belediyeyi "ev pansiyonculuğu"na yönlendirdi.


- Köy evlerinde pansiyonculuk


Amasra Belediye Başkanı Emin Timur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Helenistik dönemden Selçuklu ve Osmanlı dönemlerine kadar çok sayıda tarihi eserin bulunduğu ilçenin 3 bin yıllık geçmişiyle turistlerin ilgisini çektiğini belirtti.


Resmi ve dini bayramlarda özellikle Ankara ve çevre illerden çok sayıda ziyaretçi ağırladıklarını anlatan Timur, Ankara'nın en yakın sahili, İstanbul'a yakınlığı...