05 / 05 / 2024

Bayramda otellerde yer kalmadı

Bayramda otellerde yer kalmadı

Bayram tatilinde bir milyondan fazla kişinin tatile çıkması bekleniyor. Ancak halen nereye gideceğine karar vermeyenler için haberler kötü. Çünkü artık otellerde bayram için boş yer kalmadı...

Borsa 13-14 Temmuz’da işlem yapacak mı? Borsa bayramda kaç gün tatil 2022?

Borsa bayramda kaç gün tatil olacak, borsa ne zaman açılacak? Soruları sıklıkla sorulan sorular arasında yer alıyor. İşte borsaya dair detaylar!

Bayramda otellere yüzde 50 zam geldi! 2 bin 100 liradan başlıyor

Bayramda sahil bölgelerinde yer alan turistik otellerde yoğunluk yaşanıyor. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Akdeniz ve Ege başta olmak üzere turizm bölgelerindeki otellerin oda fiyatlarına yüzde 50 zam geldi. En düşük rakam 2 bin 100 liradan başlıyor.

AVMler bayramda açık mı Temmuz 2020?

AVMler bayramda açık mı Temmuz 2020 haberimizde yer alıyor. Peki AVMler bayramda açık mı Temmuz 2020? Alışveriş merkezleri bayramlarda açık olacak mı 2020? İşte AVMler bayramda açık mı Temmuz 2020 sorusunun yanıtı...

Alışveriş merkezleri bayramda açık mı 2020?

Alışveriş merkezleri bayramda açık mı 2020? Alışveriş merkezlerinin çalışma saatleri bayram tatili dönemlerinde sıkça aratılan konular arasında yer alıyor. Peki Alışveriş merkezleri bayramda açık mı 2020...

Alışveriş merkezleri bayramda açık mı? AVM çalışma saatleri!

Alışveriş merkezleri bayramda açık mı? AVM çalışma saatleri bayram tatili dönemlerinde sıkça aratılan konular arasında yer alıyor. Peki AVM'ler bayramda açık mı Ağustos 2019? İşte AVM çalışma saatleri...

AVM'ler bayramda açık mı Ağustos 2019?

AVM'ler bayramda açık mı Ağustos 2019 vatandaşların bayram döneminde en çok merak ettiği sorular arasında yer alıyor. Peki AVMler bayramda açık mı Ağustos 2019, alışveriş merkezleri bayramda açık mı 2019? İşte merak edilen soruların yanıtları...

AVM'ler bayramda açık mı 2018?

AVM'ler genellikle sabah 10:00 akşam 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. AVMler bayramda açık mı 2018 sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki AVMler bayramda açık mı 2018?

AVMler bayramda açık mı 2017?

AVM'ler genellikle sabah 10:00 akşam 22:00 saatleri arasında hizmete açık oluyor. AVMler bayramda açık mı 2017 sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Peki AVMler bayramda açık mı 2017?

AVMler bayramda açık mı 2016?

Alışveriş merkezleri genellikle sabah 10:00 akşam 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. AVMler bayramda açık mı 2016 sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.

Tepe Nautilus AVM bayramda açık mı?

İstanbul Anadolu yakasında yer alan Tepe Nautilus AVM hergün 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Tepe Nautilus AVM bayramda açık mı? Tepe Nautilus AVM bayramda kaçta açılır?

Metro Port AVM bayramda açık mı?

İstanbul Bahçelievler'de yer alan Metro Port AVM, haftanın her günü saat 10:00'da açılıyor akşam 22:00'de kapanıyor. Peki, Metro Port AVM bayramda açık mı? Metro Port bayramda kaça kadar açık?

Pendorya AVM bayramda açık mı?

İstanbul Pendik'te yer alan Pendorya AVM, haftanın her günü saat 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Pendorya bayramda açık mı? Pendorya bayramda kaçta açılır?

Ataköy Plus bayramda açık mı?

İstanbul Bakırköy'de yer alan Ataköy Plus her gün saat 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Ataköy Plus bayramda açık mı? Ataköy Plus bayramda kaçta açılır?

Bayramda otellerde yer kalmadı Haberi

Bayramda otellerde yer kalmadı

Ramazan ayının yaz dönemine denk gelmesiyle birlikte tatillerini bayram ve bayram sonrasına bırakan tatilciler, otellere bayram ettirdi.


Bayram tatilinde bir milyondan fazla kişinin tatile çıkması bekleniyor. Ancak halen nereye gideceğine karar vermeyenler için haberler kötü. Çünkü artık otellerde bayram için boş yer kalmadı. 


Ramazan ayının yaz dönemine denk gelmesiyle birlikte tatillerini bayram ve bayram sonrasına bırakan tatilciler, otellere bayram ettirdi. Ertelenen tatillerle birlikte yüksek sezon olması nedeniyle yabancı turistlerin de Türkiye'deki otellere çok yoğun talep gösterdiğini ifade eden Türkiye Otelciler Federasyonu Başkanı Osman Ayık, artık otellerde bayram dönemi için boş yer kalmadığını söyledi. 


Bu bayramda en çok talebin yurtiçine geldiğini ifade eden Jolly Tur Genel Müdürü Figen Erkan, tatilcilerin yüzde 80'inin bu bayramda yurtiçi otel tatilini seçtiğini söyledi. 

Erkan, "Otellerde ki doluluklar yüzde...