18 / 05 / 2024

bayramda trafik tedbirleri

bayramda trafik tedbirleri

İçişleri Bakanı Efkan Ala, " Şimdiden Kurban Bayramı'nda araç sahiplerinin, sürücülerin son derece dikkatli olmasını ve kurallara harfiyen uymasını rica ediyorum, çok önemsiyorum " dedi.

Selway Outlet Park AVM bayramda açık mı?

Selway Outlet Park AVM, hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Selway Outlet Park AVM bayramda açık mı? Selway Outlet Park AVM bayramda kaça kadar açık?

Vaialand bayramda açık mı?

26 Mayıs 2013’te ziyaretçilerine kapılarını açan Vaialand, haftanın her günü 10:00 ile 23:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Vaialand bayramda açık mı? Vaialand bayramda kaçta açılır?

Mall of İstanbul AVM bayramda açık mı?

Mall of İstanbul AVM Pazartesi,Salı,Çarşamba,Perşembe, Pazar günleri 10.00-22.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Mall of İstanbul AVM bayramda açık mı?

Forum Bornova bayramda açık mı?

Forum Bornova AVM, hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Forum Bornova AVM bayramda açık mı? Forum Bornova bayramda kaça kadar açık?

Agora AVM bayramda açık mı?

Agora AVM, hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Agora AVM bayramda açık mı? Agora AVM bayramda kaça kadar açık?

İstanbul Cevahir AVM bayramda açık mı?

İstanbul Şişli-Mecidiyeköy arasındaki bir alışveriş merkezi olan İstanbul Cevahir Alışveriş Merkezi hafta içi her gün 10:00 ile 22:00 arasında açık oluyor. Peki, İstanbul Cevahir AVM bayramda açık mı?

Zorlu Center AVM bayramda açık mı?

Zorlu Center AVM, hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Zorlu Center AVM bayramda açık mı? Zorlu Center AVM bayramda kaça kadar açık?

İstinye Park bayramda açık mı?

İstanbul’un Sarıyer ilçesinin Maslak semtinde yer alan İstinye Park haftanın her günü saat 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, İstinye Park bayramda açık mı? İstinye Park bayramda kaçta açılıyor?

Capacity bayramda açık mı?

İstanbul Bakırköy'ün en büyük alışveriş merkezi olan Capacity AVM bünyesinde 200 mağaza ve 217 marka barındırıyor. Peki, Capacity bayramda açık mı? Capacity bayramda kaça kadar açık?

Bayramda vergi daireleri açık mı?

Vergi dairesi, hafta içi hergün 08.30 – 17.30 arasında hizmet veriyor. Arada kalan 12.30 – 13.30 arasında ise öğle arası veriliyor. Peki, bayramda vergi daireleri açık mı?

Rings İstanbul'da fırsatlar bayramda da devam ediyor!

Rings İstanbul’un sınırlı sayıdaki hemen teslim evlerine sahip olmak için fırsat bayramda da devam ediyor. Rings İstanbul satış ofisi bayramın 3’üncü günü açık olacak.

2003 yılında Trafik Gözetleme İstasyonları'nın yapımı tamamlanmış!

2003 yılında İstanbul ve Çanakkale boğazlarında güvenli geçiş sağlayacak olan ''İnsansız Trafik Gözetleme İstasyonları''nın yapımı tamamlanmış. İstanbul Boğazı'na yapılan 8 kule ile Boğaz 24 saat takip edilecekmiş.

2002 yılında Ortaköy'de trafik çilesi bitecekmiş!

2002 yılında inşa edilen Ulus bağlantı yolu ile Ortaköy'deki trafik yoğunluğu azalacakmış. Beşiktaş Belediye Başkanı Yusuf Namoğlu'nun girişimiyle inşa edilen bağlantı yolu ''by pass'' görevi üstlenecekmiş.

bayramda trafik tedbirleri Haberi

bayramda trafik tedbirleri

İçişleri Bakanı Efkan Ala, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla alınacak trafik tedbirleri hakkında "Bir kişinin bile hayatını kaybetmemesini sağlayacak bir tedbir varsa onu değerlendirelim istiyoruz. Önümüzdeki Kurban Bayramı'nda gönül arzu ediyor ki, hiçbir biçimde ölüm haberi almayalım. Hastaneler yaralılarla dolmasın" dedi. 


İçişleri Bakanı Ala başkanlığında, Kurban Bayramı'nda alınacak trafik tedbirlerine ilişkin, akademisyen ve bürokratların da katılımıyla bakanlıkta bir toplantı düzenlendi.


 Bakan Ala, alınacak tedbirlerin, hedeflerin, Türkiye genelinde yapılan yeni düzenlemelerin gözden geçirileceğini belirterek, "Vatandaşımıza en kaliteli trafik hizmetini, onları en az rahatsız edecek şekilde verebilmeyi sağlamak için bir aradayız. Türkiye'nin gelişmesine paralel olarak bölünmüş yollar, otobanlar, hava yolu, demir yolu, hızlı tren; bütün bunlar ulaşım sektöründeki gelişmeyi ortaya koyuyor" diye konuştu. 


Türk halkının milli gelirinin yükselmesiyle vatandaşların otomobil talebinin arttığını, günlük trafiğe giren...