28 / 04 / 2024

bayramda turizm ne kadar ciro yapacak

bayramda turizm ne kadar ciro yapacak

Ramazan Bayramı’nda 300 binin üzerinde vatandaşın tatilini tur programlarıyla değerlendirmesi bekleniyor. Nüanstur Genel Müdürü Güngör Kabak Bütün masraflar göz önüne alındığında ise bu rakamın 400 milyon TL civarında olmasını bekliyoruz." dedi.

Yükselen Güneş İnşaat Turizm Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yükselen Güneş İnşaat Turizm Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 milyon TL sermaye bedeli ile Kurye Net Motorlu Kuryecilik ve Dağıtım Hizmetleri tarafından kuruldu.

Özgüneş Turizm'den Antalya'ya 112 milyon 671 bin TL'lik otel yatırımı!

Özgüneş Turizm ve Tic. A.Ş Antalya'ya turizm konaklama tesisi projesi için düğmeye bastı. Manavgat ilçesinde hayata geçirilecek olan proje 112 milyon 671 bin TL'ye mal olacak.

Çeşme Turizm Projesi'nde son durum ne? Mimarlar Odası: Çeşme'deki planlamalar yapı yapmak için olmamalı!

TMMOB Mimarlar Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Uğur Yıldırım, Çeşme'deki planlamalar ile Çeşme Turizm Projesi'ne değinerek önemli açıklamalarda bulundu. Yıldırım, Çeşme'deki planlamaların yapı yapmak için olmaması gerektiğini vurguladı. 

Bayramda çalışanlar dikkat! Bayram mesaisi ne kadar? Bayramda çalışanlar kaç TL alacak? 

Bayramda çalışan binlerce vatandaş, mesai ücretini merak ediyor. Peki bayram mesaisi ne kadar? Bayramda çalışanlar kaç TL alacak? İşte ayrıntılar...

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak, hangi branştan personel alacak?

Kültür ve Turizm Bakanlığı 2023 yılında personel alımı yapacağını duyurdu. Peki, Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak, hangi braştan personel alacak? İşte detaylar...

Bayramda çalışanlar ne kadar mesai ücreti alacak? İlave çalışma ücreti hesaplama yöntemi nasıl olur?

Bayramda kamu kurum ve kuruluşlarının resmi tatil sebebiyle kapalı olduğu biliniyor. Fakat özel sektör çalışanları bayramda mesailerini sürdürüyor. Peki Bayramda çalışanlar ne kadar mesai ücreti alacak? İlave çalışma ücreti hesaplama yöntemi nasıl olur? 

Güneşyüz Yalıtım İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Güneşyüz Yalıtım İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Büyükçekmece'de Hakan Güleryuz tarafından kuruldu!

Kenara 1 dolar alıp atanlar çabuk bakın! Bayramda dolar bakın ne kadar oldu? Son dakika dolar kuru 9 Temmuz 2022

Dolar kurundaki son dakika verileri bayram da merak edilip araştırılıyor. Kenara 1 dolar alıp atanlar dikkat! Bayramda dolar ne kadar oldu? İşte son dakika dolar kuru 9 Temmuz 2022...

Sky Lıne Gayrimenkul Turizm İnşaat Otomotiv Bilişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sky Lıne Gayrimenkul Turizm İnşaat Otomotiv Bilişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Hakan Çetin ve Hakan Çetin ortaklığında kuruldu.

Ahmet Güneş İç Mimarlık Turizm Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Güneş İç Mimarlık Turizm Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Güneş tarafından kuruldu.

Güneşyol Emlak Otomotiv Turizm Ve İnşaat İthalat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşyol Emlak Otomotiv Turizm Ve İnşaat İthalat İthalat Sanayi Ve Limited Şirketi Avcılar’da  50 bin TL sermaye bedeli  ile Nabeel    Azeez tarafından kuruldu.

Güneşli Ada Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güneşli Ada Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Nimet Yalçın ve Önder Köse ortaklığında kuruldu.

Güneş Global Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Global Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Günşe tarafından kuruldu.

bayramda turizm ne kadar ciro yapacak Haberi

bayramda turizm ne kadar ciro yapacak

Ramazan Bayramı’nda 300 binin üzerinde vatandaşın tatilini tur programlarıyla değerlendirmesi bekleniyor. Son verilere göre bayram tatili için 200 bin kişi yerli tatil beldelerini, 125 bin kişi de yurtdışındaki yerleri tercih edecek. Nüanstur Genel Müdürü Güngör Kabak, 5 günlük tatili yıllık izin takviyesiyle 9 güne çıkaracaklarla birlikte bu sayının dahada artabileceğini kaydetti. Tatilcilerin sadece konaklama için 80 milyon TL civarında para harcamasını beklediklerini açıklayan Kabak, "Bütün masraflar göz önüne alındığında ise bu rakamın 400 milyon TL civarında olmasını bekliyoruz." dedi. 


Ramazan Bayramı’nın turizm sektörüne etkisiyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Güngör Kabak, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Yurtiçinde tatile çıkacaklar daha çok sahil beldelerini tercih ediyor. Bayram tatili için Antalya, Alanya, Belek, Bodrum ve Çeşme ön plandayken, Kıbrıs otelleri de dolmuş durumda. Bayramda, kültür...