05 / 05 / 2024

bayrampaşa bereç hizmet ve ticaret alanı

bayrampaşa bereç hizmet ve ticaret alanı

Bayrampaşa Bereç’teki sanayi alanını hizmet ve ticaret alanına dönüştüren kentsel dönüşüm projesini başlatan Başkan Kadir Topbaş, “İstanbul’da yaptığımız birçok iş Paris gibi dünyanın büyük şehirlerine örnek oluyor” dedi...

Bayrampaşa Belediyesi'nin 2017 bütçesi 205 milyon TL!

2017 yılı mali bütçesini görüşmek için toplanan Bayrampaşa Belediye Meclisi, bütçeyi onayladı. Başkan Atila Aydıner, “Bayrampaşa’mızın değerine değer katmak için hizmet kalitemizi arttırmaya ve projelerimize yeni projeler eklemeye devam edeceğiz” dedi.

Carrefour Bayrampaşa Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Carrefour Bayrampaşa, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Carrefour Bayrampaşa Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Carrefour Bayrampaşa Kurban bayramı çalışma saatleri...

Bayrampaşa Cezaevi, kültür alanına dönüşmek için gün sayıyor!

Türk adalet sistemine 41 yıl hizmet verdikten sonra, 2008'de, "tutuklu ve hükümlülerin yeni inşa edilen modern cezaevlerine taşınmasını'' amaçlayan çalışmalar kapsamında kapatılan Bayrampaşa Cezaevi, kültür alanına dönüşmek için gün sayıyor.

Carrefour Bayrampaşa Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Carrefour Bayrampaşa hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Carrefour Bayrampaşa Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Carrefour Bayrampaşa AVM bayramda kaça kadar açık? Carrefour Bayrampaşa bayramda kaçta açılacak?

Carrefour Bayrampaşa AVM bayramda açık mı?

Carrefour Bayrampaşa AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Carrefour Bayrampaşa AVM bayramda açık mı? Carrefour Bayrampaşa AVM bayramda kaça kadar açık? Carrefour Bayrampaşa AVM bayramda kaçta açılacak?

Retaj Hotel Bayrampaşa'da açılacak!

Mes Şirketler Grubu, Birlik İnşaat ve Retaj Hoteller Grubu işbirliği yaparak Retaj Hotel’i Bayrampaşa’da da açma kararı aldı. Anlaşma sonrası otel konsepti ile hazırlanmış bina Retaj Otel olarak hizmet vermeye başlıyor.

Bayrampaşa'ya Retaj Hotel inşa edilecek!

Mes Şirketler Grubu Birlik İnşaat ve Retaj Hoteller Grubu işbirliği yaparak Retaj Hotel'i Bayrampaşa'da da açma kararı aldı. Anlaşma sonrası otel konsepti ile hazırlanmış bina Retaj Otel olarak hizmet vermeye başlıyor.

Kayseri Şeker Fabrikası Bayrampaşa'daki arsalarını 225 milyon TL'ye satıyor!

İstanbul Bayrampaşa, Kartaltepe mevkinde bulunan 44.038 metrekare ve tapuda ticaret + hizmet merkezi olarak geçen arsalar, Kayseri Şeker Fabrikası'ndan 24 Mart 2015 günü kapalı teklif usulü ile ihaleye çıkarılıyor.

Doğa Koleji'nden Bayrampaşa'ya 2. kampüs!

Bayrampaşa'da bir kampüsü bulunan Doğa Koleji, 2. kampüsünün çalışmalarına başladı. Kayıtların da başladığı Doğa Koleji Bayrampaşa 2 kampüsü 2015-2016 eğitim öğretim yılında hizmet vermeye başlayacak.

Bayrampaşa'ya hayvan toplama merkezi kurulacak!

Bayrampaşa Şehir Parkı'na "Hayvan Toplama ve Rehabilitasyon Merkezi" kurulacak. Hayvan Toplama Rehabilitasyon Merkezi ile bunlara hizmet verecek Veteriner İşleri İdari Tesis Binası için İmar Komisyonu ve ilgili kurumlar, olumlu görüş belirtti.

Bayrampaşa kavşağına yeni otel geliyor! İmar planı askıda!

Bayrampaşa 2927 ada, 30 parselin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı. Plan tadilatına göre Ticaret+Hizmet Alanına Turizm Alanı fonksiyonu eklenerek emsal, Ticaret+Hizmet Alanı'nda 2.00 ve Turizm Alanı'nda 2.30 olarak belirlendi.

Bayrampaşa Beşi Bir Yerde Hizmet Tesisi'nin inşaatı başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İstanbul Bayrampaşa’da "Beşi Bir Yerde Hizmet Tesisi"nin temel atma törenine katıldı. Güllüce, "Yeni Türkiye'yi inşa etmek istiyoruz" dedi.

Bayrampaşa Altıntepsi Semt Konağı hizmete açıldı!

Bayrampaşa Belediyesi, Altıntepsi Semt Konağı’nı vatandaşların hizmetine sundu. Verem Savaş Dispanseri, Aile Sağlığı ve Bilgi Merkezi olarak hizmet verecek olan Altıntepsi Semt Konağı Altıntepsi Mahallesi Filiz Sokak’ta törenle hizmete açıldı.

bayrampaşa bereç hizmet ve ticaret alanı Haberi

bayrampaşa bereç hizmet ve ticaret alanı

Bayrampaşa Bereç’teki sanayi alanını hizmet ve ticaret alanına dönüştüren “Bayrampaşa Sanayi Alanı Kentsel Dönüşüm Projesi”nde yıkım çalışması İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın da katıldığı bir törenle başlatıldı.


Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi İmar Komisyonu Başkanı Sefer Kocabaş, ULAŞIM AŞ Genel Müdürü Ömer Yıldız’ın da katıldığı törende konuşan Başkan Kadir Topbaş, İstanbul’a bugüne kadar 52 milyar TL yatırım yaparak geçmişin izlerini silmeye çalıştıklarını belirterek, İstanbul’u gerçek anlamda bir şehir yapmak için 2004 yılında göreve geldikten hemen sonra İMP’yi kurduklarını ve şehri planlı hale getirmeye başladıklarını söyledi.


Paris, Londra, Berlin ve Barselona gibi dünyanın bir çok şehrinde kentsel dönüşüm çalışmalarının yapıldığına dikkat çeken Kadir Topbaş, İstanbul’u daha modern bir kent yapabilmek için bu çalışmaları yerinde görme imkanı bulduklarını...