07 / 05 / 2024

Bayrampaşa Çocuk Bahçesi

Bayrampaşa Çocuk Bahçesi

İstanbul İli, Bayrampaşa İlçesi, Kartaltepe Mahallesi, 5/2 pafta 23657 parsel ve komşuluğundaki Çocuk Bahçesinin Millet Bahçesi ve Yaya Yolu fonksiyonuna alınmasına ilişkin 1/5000 ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Bayrampaşa'daki Millet Bahçesi için geri sayım başladı!  Eski Pancar Motor Fabrikası arazisi yeninden hayat buluyor

Bayrampaşa’da eski Pancar Motor Fabrikası alanına 45 bin metrekarelik millet bahçesinin inşaat çalışmalarında sona gelindi. 

Malatya Yeşilyurt'a millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya Yeşilyurt'ta yeni millet bahçesi inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Bayrampaşa Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bayrampaşa'da yeni bir millet bahçesi inşa edecek.

İstanbullulara müjde! O ilçe için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bayrampaşa Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Bayrampaşa Çocuk Bahçesi, millet bahçesi oluyor! İmar planı askıda!

İstanbul İli, Bayrampaşa İlçesi, Kartaltepe Mahallesi, 5/2 pafta 23657 parsel ve komşuluğundaki Çocuk Bahçesinin Millet Bahçesi ve Yaya Yolu fonksiyonuna alınmasına ilişkin 1/5000 ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Konya Ilgın'a millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Ilgın'da yeni bir millet bahçesi inşa edecek. Projenin ihalesi 24 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Ceylanpınar Millet Bahçesi ihalesini 2 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kırklareli Pınarhisar'a millet bahçesi geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırklareli Pınarhisar'da millet bahçesi inşa edecek.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a millet bahçesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Ceylanpınar'da millet bahçesi inşa edecek. Projenin ihalesi 2 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara Pursaklar'a Millet Bahçesi geliyor!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Pursaklar'da yeni millet bahçesi inşa edecek.

Bayrampaşa'ya millet bahçesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Bayrampaşa'da millet bahçesi inşa edecek. Projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

İstanbul Bayrampaşa'ya millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Bayrampaşa Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın saat 14:00'te gerçekleştirecek.

Kırklareli Karakaş'a millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırklareli Merkez Millet Bahçesi projesinin ihalesini 30 Aralık tarihinde gerçekleştirecek.

Bayrampaşa Çocuk Bahçesi Haberi

Bayrampaşa Çocuk Bahçesi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının 26 Ocak 2022 tarihli ve 2794057 sayılı yazısı ile; İstanbul ili, Bayrampaşa ilçesi, Kartaltepe Mahallesi (Eski Sağmalcılar Mahallesi) 23657 parsel üzerinde Bakanlığımızca Millet Bahçesi yapılması kapsamında proje ve uygulamaların yürütülmesi talebi doğrultusunda Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın Bayrampaşa  Belediye Başkanlığı ile koordinesiyle hazırlanan İstanbul İli, Bayrampaşa İlçesi, Kartaltepe Mahallesi, 5/2 pafta 23657 parsel ve komşuluğundaki Çocuk Bahçesinin Millet Bahçesi ve Yaya Yolu fonksiyonuna alınmasına ilişkin NİP-34557233 plan işlem numaralı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve UİP-34854978 plan işlem numaralı 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğinin Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 97. Maddesi ve 3194 sayılı İmar Kanunun 9. Maddesi ve 6306 sayılı kanunun ilgili hükümleri uyarınca 26 Ocak 2022 tarihinde onaylandığı bildirildi.

Söz konusu planlar, 3194...